Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(katilina @ 2012 10 15, 19:47)
Jei daug detektyvų esi skaičiusi, tai Gerritsen knygose, manau, nieko naujo nerasi (tuo nenoriu pasakyti, kad jos tau nepatiks).

Baiginėju T. Gerritsen "Pažadėk, kad grįši", nieko, bet labiau įtampos (ir mažiau meilės) norėtųsi wink.gif
Šiandien "Pegase" keletą knygų įsigijau:
Sandra Brown "Ypatinga klientė"
Waris Dirie, Cathleen Miller "Dykumų gėlė"
Joudi Picoult "Susitarimas"
Guy de Maupassant "Mielas draugas" (draugei nupirkau smile.gif)
Isabell Alende "Visos mūsų dienos" (pirkau dovanų)
Ir porą vaikiškų knygelių wub.gif

P.S. Galvoju dar apie "Kaulų kolekcionierius" ir porą Mario Puzo knygų: "Mama Liucija" bei "Keršto kelias". Gal skaitėte? Kokie atsiliepimai? Kokias dar skaitytas knygas galėtumėte rekomenduoti iš "Pegaso" išpardavimo?:
http://www.pegasas.l...4fc791.16638268 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 10 19, 15:02)
Aš iš bibliotekos parsitempiau krūvą lietuvių rašytojų knygų,bet kai pavarčiau, tai taip gražiai ir išnešiu rolleyes.gif

Čia kurios knygos nenusipelno būti skaitomos g.gif
Atsakyti
Labas, užklydau pas jus, tai pasisakysiu ax.gif
QUOTE(Gegytė @ 2012 10 18, 15:54)
Dabar skaitau Fifty Shades of Grey.

Labai laukiu šios knygos, visos serijos. Kompe skaityti nepatinka, tai lauksiu popierinio varianto smile.gif

O aš mėgėja fantastikos. Šiaip prieš pora metų surijau Hary Poterį (man tikrai ne 18 ir ne 25 smile.gif ), Net nesitikėjau, kad taip patiks.

Visai neseniai perskaičiau per savaitę visas Bado žaidynių knygas, truputį kartais lėkštoka, bet žiauriai greitai perskaičiau. Bendrai - patiko.

Dabar bandau pabaigti Sostų žaidimas. Ciklo "Ledo ir ugnies giesmė“ 1 knyga, tikrai labai gera knyga, tik labai didelė - virš 600 psl. liko paskutinis šimtas... Tikrai skaitysiu ir kitas dalis.

Tai kol kas tiek 4u.gif
Atsakyti
Na filologija tai skiriasi,ar gi ne? Gramatikos labai mazai mokomes,viskas susije su literatura. Pazystama mokosi lietuvoj anglu filologija tai vien gramatika,knygu,poemu ir tt neskaito. Del to ir sakau,kad ne filologija smile.gif

İ tema, skaitai dabar s.brown "pavyda",kol kas nieko ypatingo. Taip pat skaitau moris farhi "young turk",sita idomiai skaitosi smile.gif
Atsakyti
Ką tik baigiau Fhilippa Gregory "Žemiškieji džiaugsmai" Vienu tarpu jau labai nūdna buvo,bet pabaiga užkabino,norėsiu paskaityt ir tęsinį "Tyroji žemė"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 19 spalio 2012 - 19:06
QUOTE(Germinė @ 2012 10 18, 20:45)
Kad knygas parduoda,gal kuriai reikia.O tu ką pagalvojai?

Nieko nepagalvojau. Tik mąsčiau, ką ten tam sąrašėlyje reikėtų įžvelgti, kad jį mums rodai. smile.gif
QUOTE(eliss @ 2012 10 19, 15:02)
katilina,mačiau suknyga.lt perskaitei Todės istoriją.Ir kaip tau ji?

Aš iš bibliotekos parsitempiau krūvą lietuvių rašytojų knygų,bet kai pavarčiau, tai taip gražiai ir išnešiu rolleyes.gif

Perskaičiau, bet taip ir nenusprendžiau, keliais balais knygą įvertinti (turiu galvoj suknyga.lt). Pradžia labai patiko, ties viduriu susidomėjimą buvau šiek tiek praradusi, pabaigoj vėl pasidarė įdomu, taip kad bendras vertinimas būtų visai neblogas. Nežiūrint į tai, kad man užkliuvo keli dalykai, knyga tikrai gera, gražiai parašyta, gana originali (bent jau imant lietuvių literatūrą). O ar tau ji patiktų- neįsivaizduoju.

Pavardink tą neįtikusių krūvą.

QUOTE(Moxe @ 2012 10 19, 16:05)

Šiandien "Pegase" keletą knygų įsigijau:

Geriausios atiteks draugėms. smile.gif

Knygų daug, o nežinant tavo skonio, rekomenduoti tikrai sunku. Aš tai nemažai norėčiau, bet man ir su nuolaida per didelės kainos atrodo. Porą Christie nusipirkau i vsio.

Nihiliste, kaip tau Getsbis ir Rožės vardas patiko?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 10 19, 14:02)
katilina,mačiau suknyga.lt perskaitei Todės istoriją.Ir kaip tau ji?

Prašom detaliau, čia yra mėgstančių tokias knygas biggrin.gif
O tai dabar tokia intriga... smile.gif

QUOTE(ataka26 @ 2012 10 19, 07:16)
katilina vargsta dazniausiai skaitytojas tam, kad patenkinti savo smalsuma smile.gif nes kai kurioms knygoms reikai dabresti, tai vis pasitikrinu....

Gali būti ir atvirkščiai - pavėluoja perskaityti.
Bijau, kad pastarasis atvejis liūdnesnis.

Juk geriau jau šiek tiek "dabresti"?

Šiandien IKI netikėtai pastebėjau akciją BALTŲ LANKŲ knygomis, nusipirkau Arto Paasilinna "Kaukiantis malūnininkas" ir Irène Némirovsky „Prancūziška siuita“, nors knygų labai nemėgstu pirkti. Bet Kaukiantis malūnininkas be galo man patiko, įspūdinga knyga, mielu noru dar kartą perskaityčiau, o Prancūziška siuita atsimenu Masako labai gyrė ir rekomendavo, kad net atsimenu, pavarčiau, tokia paprasta knyga pasirodė, istorinis romanas, kaip tik man šiuo momentu.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 10 19, 20:09)
nors knygų labai nemėgstu pirkti.

čia rimtai tu? blink.gif Aš jau stabdau savo pirkimo maniją.

Kažkokie neskaitadieniai man. Pradėjus tris knygas ir labai lėtai stūmiuosi į priekį, nors visos knygos tikrai įdomios.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 19, 20:26)
čia rimtai tu?  blink.gif Aš jau stabdau savo pirkimo maniją.

biggrin.gif Na matai, pas kiekvieną iš mūsų savos manijos smile.gif
Iš tikrųjų sąžinė man pirkti neleidžia, kaip biblioteka šalia, ir galiu tas pačias knygas kuo ramiausiai iš ten pasiimti, perskaityti ir atgal nunešti. Neperku dar dėl to, kad turiu jau ir taip labai didelę biblioteką, nebėra kur dėti. Dar neperku dėl to, kad jei nusiperku knygą, turiu būtinai ją ir perskaityti (kitaip kam gi ją pirkau?), kitos nepirksiu tol, kol pirmesnės neperskaitysiu... O jei palūžtų ir spontaniškai nusiperku, tai va, kaip šiandien, kada jau būnu skaičius knygą, ir tikrai žinau, kad dar kartą noriu skaityti, kad tos knygos man labai reikia. Arba šiaip kokią laaabai laaabai reikalingą knygą. Dar tiesa einu į knygyną paieškoti, gal nusipirksiu kokią knygą, kaip kas nors smarkiai užknisa, bet nebūtinai nusiperku.
Dar būna dovanų čekiai, bet jie jau šiek tiek kitas atvejas.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 10 19, 20:47)
Perskaičiau, bet taip ir nenusprendžiau, keliais balais knygą įvertinti (turiu galvoj suknyga.lt).  O ar tau ji patiktų- neįsivaizduoju.

aš ją skaičiau,todėl ir klausiu.

Visų labai išgirta E.Ališankos "Gatvė tarp dviejų bažnyčių",tebūnie tai prisiminimai,bet kai pradedama rašyti nuo tualeto smarvės,myžalų,vėmalų ir pan.,mane tai iškart atgraso.

A.Urbonaitės "Cukruota žuvis" - skaičiau,kad skirta subrendusios mąstysenos žmonėms,tai aš ir patylėsiu rolleyes.gif

Dar laukia Grainytės "Pekino dienoraščiai" ir Kazragytės "Raudoni sandaliukai" smile.gif esu skaičius ,tiksliau bandžiau skaityt pastarosios kažkokią knygą,tai ne itin supratau jos minčių raizgyną rolleyes.gif
Atsakyti

Sveikos visos knygomanės/-ai. Aš čia su klausimėliu užsukau. Labai tikiuosiu kad kas nors galės atsakyti.

Tai va, pakliuvo į rankas trilogija
Sabine Ebert ‘Pribuvėjos paslaptis’, "nuodėmė" ir "išpažintis" (atsiprašau jei ne eilės tvarka surašiau).

Paskutinės dalies gale radau parašyta, kad tai dar ne pabaiga. Ir dar esu lyg ir kažkur girdėjusi, kad yra net 5 dalys šios istorijos. Tai klausimas toks: ar tikrai yra tesinys? Jei taip tai gal pavadinimus žinote? (geriausia būtų lietuviškas variantas, bet tinka ir angliškas). Taaip norėtųsi paskaityti kaip ten įvykiai toliau rutuliojosi smile.gif

QUOTE(P.Sh. @ 2012 10 19, 19:23)

Dabar bandau pabaigti Sostų žaidimas. Ciklo "Ledo ir ugnies giesmė“ 1 knyga, tikrai labai gera knyga, tik labai didelė - virš 600 psl. liko paskutinis šimtas... Tikrai skaitysiu ir kitas dalis.

Tai kol kas tiek  4u.gif

geras bigsmile.gif , net nežinojau kad yra lietuviškai išleista tokia knyga. Jau du sezonus žiūrėjau serialą šį. Tai nerealiai patiko ir laukiu sekančio sezono. Jaučiu reiktų ir knygas perskaityti.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 10 20, 10:49)

Visų labai išgirta E.Ališankos "Gatvė tarp dviejų bažnyčių",tebūnie tai prisiminimai,bet kai pradedama rašyti nuo tualeto smarvės,myžalų,vėmalų ir pan.,mane tai iškart atgraso.
Dar laukia Grainytės "Pekino dienoraščiai" ir Kazragytės "Raudoni sandaliukai" smile.gif esu skaičius ,tiksliau bandžiau skaityt pastarosios kažkokią knygą,tai ne itin supratau jos minčių raizgyną rolleyes.gif

Norėčiau paskaityti "Gatvė tarp dviejų bažnyčių" ir "Pekino dienoraščiai".

Eliss, o tau "Šešėlių verpėja" patiko?
QUOTE(pasisiutus @ 2012 10 20, 16:44)
Tai va, pakliuvo į rankas trilogija
Sabine Ebert ‘Pribuvėjos paslaptis’, "nuodėmė" ir "išpažintis" (atsiprašau jei ne eilės tvarka surašiau).

Taip, iš viso penkios knygos. Dėl paskutinės nežinau, bet ketvirta- "Pribuvėjos prakeiksmas"- yra lietuviškai.
Atsakyti