Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(nihilistė @ 2012 09 02, 15:19)
Taip, nuo "Chirurgo" biggrin.gif Šiaip įtraukia, tik mane tos meilės linijos erzina ir šiaip bent jau man nėra taip, kad wow. Bet tikrai neblogas trileris, greit skaitosi, po "Chirurgo" net iškart "Pameistrį" pasiėmiau - taip įtraukė biggrin.gif

Dabar belieka tik kažkur tą "Chirurgą" susižvejoti, iš knygyno už pilną kainą tikrai nepirksiu (nors ir nežinau, kiek kainuoja smile.gif ).
QUOTE(Female @ 2012 09 02, 16:28)
O aš siūlyčiau negaišti laiko su Chirurgu, ir pačia Gerritsen  rolleyes.gif

O kodėl gi? Ar jos tokios prastos?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 09 02, 19:22)
Dabar belieka tik kažkur tą "Chirurgą" susižvejoti, iš knygyno už pilną kainą tikrai nepirksiu (nors ir nežinau, kiek kainuoja smile.gif ).

Na, kitą savaitę Maximoj bus 30 proc. knygoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 09 02, 19:37)
Na, kitą savaitę Maximoj bus 30 proc. knygoms ax.gif

Pagalvojau apie tai. smile.gif Noriu poros knygų, bet gal ir "Chirurgą" prigriebčiau, jei tik, aišku, būtų.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 09 02, 20:20)
Pagalvojau apie tai. smile.gif  Noriu poros knygų, bet gal ir "Chirurgą" prigriebčiau, jei tik, aišku, būtų.

Kaip tik mačiau toj parduotuvėj "Chirurgo" leidimą minkštais viršeliais, tai žiū su nuolaida tik kokius 18 Lt gal kainuos.
Bet tai ką jūs su ta Geritsen, garbės žodis, pjauna ir pjauna jos knygose visi visus biggrin.gif.
Gal pėvėzė imam bendram skaitymui paskutinį mados klyksmą, E L James "Fifty Shades of Grey"? Negaliu nulaikyt smalsumo, kaip gi šituose vandenynuose erotinių trilerių vienas ėmė ir išplaukė į tokį nesvietną populiarumą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 09 02, 21:07)
Bet tai ką jūs su ta Geritsen, garbės žodis, pjauna ir pjauna jos knygose visi visus biggrin.gif.
Gal pėvėzė imam bendram skaitymui paskutinį mados klyksmą, E L James "Fifty Shades of Grey"? Negaliu nulaikyt smalsumo, kaip gi šituose vandenynuose erotinių trilerių vienas ėmė ir išplaukė į tokį nesvietną populiarumą? g.gif

lotuliukas.gif Ai kažkaip palyginus su kitais trileriais, šitie visai skaitomi. Nors pjautynių netrūksta, o ir meilės romanai juose man nelabai (toks grynai holivudinis stilius - kraujas, gaudynės ir pertraukose meilė lotuliukas.gif)
Nežinau, aš apie tą erotinį paskaičiau, tai nepasakyčiau, kad smalsumas labai sukilo. Nieko prieš erotiką neturiu, bet neseniai teko skaityti vieną veikalą apie sado-mazo meilę... Daugiau kol kas nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 09 02, 20:22)
O kodėl gi? Ar jos tokios prastos?

jas skaitydama jauciuos tarsi komisara reksa ziuredama biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 09 02, 18:21)
Aš dabar mąstau apie Forsaitų sagą, verta imt  g.gif
Man buvo atradimas-pirmą dalį rijau nekramtydama (seno leidimo tik dvi dalys tebuvo-storos,drobiniu viršeliu)
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 08 28, 16:36)
Tess Geritsen - Chirurgas
prieš tai skaičiau tik dvi šios autorės knygas - Dvynės (visai patiko) ir Donoras (nelabai). Chirurgu susidomėjau tik dėl to kad ant beveik visų šių autorės knygų pažymima, kad tai knygos "Chirurgas" autorė, todėl tikėjausi kad "Chirurgas" bus kažkas stipraus. Tačiau knyga pasirodė labai jau vidutiniška  g.gif

Sekanti skaitoma bus Mirties chemija, laukiu nesulaukiu kada giebsiu, gerų atsiliepimų prisiskaičiau, lūkesčiai dideli  bigsmile.gif

Sakot nepatiko Donoras? O man kaip tik - iš 6 skaitytų Tess Gerritsen knygų - jis padarė didžiausią įspūdį, labiausiai sukrėtė...
Dabar pradėjau "Mefisto klubą", bet supratau, kad prieš tai dar reikėtų perskaityti "Dvynės" ir gal net "Dingusios" . Tik kolkas nerandu pirkti.
Atsakyti
Gal kuri lankotes Mazvydo bibliotekoje? Ar duoda ten knygas nestis namo ar ten tik vietoje galima skaityt?
Atsakyti
Sveikos.

Neturiu kada skaityti doh.gif Tiesa, neatsispyriau pagundai ir per sostinės dienas nusipirkau porą knygų. Argumentavau pigumu ir tuo, kad išvažiuodama nesuradau visiškai vietos jokiai knygai (taigi, skaityklė tokiais atvejais tikrai praverstų lotuliukas.gif ). Tai nusipirkau Evelyn Waugh ,,Vargingi kūnai'' (5 Lt) ir Pat Conroy ,,Pajūrio muzika'' (10 Lt)

QUOTE(Vessta @ 2012 09 03, 11:26)
Gal kuri lankotes Mazvydo bibliotekoje? Ar duoda ten knygas nestis namo ar ten tik vietoje galima skaityt?

pačiai kol kas neteko dar apsilankyti, bet bent jau man sakė, kad nieko negalima išsinešti, reikia vietoje skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 09 03, 12:26)

jei knygu yra ne viena tai man rodos duoda i namus. ziurint ka norite pasiimti.
atrodo esu emusi is ten i namus, pro migla kazka atsimenu, kad labai nustebusi buvau jog dave.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 09 03, 12:09)
jei knygu yra ne viena tai man rodos duoda i namus. ziurint ka norite pasiimti.
atrodo esu emusi is ten i namus, pro migla kazka atsimenu, kad labai nustebusi buvau jog dave..  g.gif

noriu keliu senesniu knygu, kitose bibliotekose nera, tik Mazvydo. Tik galvoju ar duoda ten i namus, nes naktim bibliotekos nedirba, kad galeciau vietoj skaityt cool.gif
Atsakyti