Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Salomeja @ 2012 10 17, 19:14)
Taigi reikėjo paskaityti pabaigą tik smile.gifAš iš tų nekantrių, kur ir šiaip pabaigas paskaito smile.gif
Nusipirkau "Gandrų skrydį" iš padovanotų pinigų. Rizikavau po didelės meilės "Miseserei" ir visiško negalėjimo skaityti "Limbų priesaikos". Tikiuosi negraušiu nagų dėl tokio pirkinio smile.gif

O va „Miseserę“ dar norėčiau paskaityti, nepaisant to pirmo nusivylimo Grange.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 10 17, 19:03)
Jean-Christophe Grange „Gandrų skrydis“ -  Kriminalinis romanas, užmigt prie tokio galima... Skaičiau skaičiau, kankinau kankinau, didesnės nuobodybės gyvenime nesu skaičius. Donelaičio Metai ir tie įdomiau skaitėsi... Na čia ne palyginimas aišku... Bet na net neįdomu, kaip baigėsi. Visas knygas, net neįdomias paprastai pabaigiu, nes manau, kad gal vertėjo knygą skaityti dėl paskutinio puslapio ar net paskutinės pastraipos. Bet šitai kantrybės neužteko...
Ačiū Die,aš nedurna.Jau galvojau,kad man kažkas negerai...Bet vis tiek parsinešiau jo "Juodoji linija" Tik bijosiu skaityt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 10 17, 20:03)
O man pirmą sykį atsitiko toks dalykas, kad metu į šalį knygas, ir ne vieną:

Kažkaip įtartinai daug tų neįtikusių.

Aš perskaičiau Jurgos Ivanauskaitės "Kaip užsiauginti baimę". Apsakymų rinkinys. Patiko daug labiau nei tikėjausi. Tiksliai net nepasakyčiau, kuo. Parašyta gerai, nenuobodi, įtaigi- net ir apsakymuose su trupučiu fantastikos viskas atrodo taip realu ir tikra.

Dabar skaityti pasiėmiau dar vieną lietuvišką- "Šešėlių verpėją". Pradžia kol kas labai nebloga atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 17, 20:46)
Bet vis tiek parsinešiau jo "Juodoji linija" Tik bijosiu skaityt  ax.gif

Neseniai sia skaiciau, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 10 17, 22:07)
Neseniai sia skaiciau, man patiko.
Kad tavo žodžiai...
Atsakyti
QUOTE(Sonbahar @ 2012 10 17, 18:32)
o aš myliu savo mokslus, nes knygos užverst neįmanoma lotuliukas.gif

Fililoge? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 17, 22:52)
Fililoge?  ax.gif
lotuliukas.gif
Aiste,nepyk ax.gif
Atsakyti
Skaitanti na ne tau vienai kartais sunku perskaityti knyga...vat jau gerus etus turi viena knyga ir kokius 5 kartus bandziau ja skaityti...na niekaip...kazkaip baisi knyga.... William S. Burroughs ,,Nuogas kąania"

o gal kas esate skaite Lolitos Piličiauskaitės - Navickienės ,, Slėptų sapnų tyrlaukiai" man siaip patiko knyga...bet galo taip ir nesupratau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau paprasyti, kad kazka parekomenduotumete paskaityti tematika ir stiliumi, kazka panasaus i Paulo Coelho 4u.gif
Atsakyti
Skaitau dabar Kerėpla. Mano gyvenimas su IS. Visai lengvai skaitosi
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 17, 22:52)
Fililoge?  ax.gif

ne smile.gif anglų kalba ir literatūra smile.gif
Atsakyti
sveikos skaitytojos as pas jus pirma karta smile.gif tikiuosi priimsit i savo gretas smile.gif uzsivedziau skaitryti kogero nuo pavasario ir negaliu sustoti biggrin.gif
sakyciau per pusmeti perskaiciau daugiau knygu nei per savo visa gyvenimeli lotuliukas.gif taigi dabar skaitau tess geritsen knyga jau trecia idomu tokios mysles smile.gif o vat is romantisku kaskaip nelabai ka radau. sandros brown iskalbinga tyla lygtais tokia nieko smile.gif
Atsakyti