Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Dorifore @ 2012 10 16, 10:11)
Vilnietės, spalio 20-22 dienomis būsiu Vilniuje, gal padarom meet'ą? Kokį sekmadienį?  bigsmile.gif

Labai būtų šaunu, bet 20 d nu niekaip negaliu, nes mokslai, o 22 diena - darbas...
Atsakyti
Ka tik suvalgyta [I]John Irving - Ketvirtoji ranka[/I]. Na, nežinau...ar aš kažko nesupratau...ar pradėjau ne nuo tos knygos, bet man ji nelabai.Ir visai nelabai... Vos ne kiekvienam puslapyje vis apie dulkinimąsi , žodžiu reziume - niekuo neypatingas amerikoniškas filmas....

Iš lentynos čiupau Yrsa Sigurdardottir - Pomirtinės apeigos. Gal kuri skaitėte? kokios nuomonės?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 16, 16:32)
Priimsit vaiką paklydėlį? laugh.gif

be abejo biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2012 10 16, 21:11)
Labai būtų šaunu, bet 20 d nu niekaip negaliu, nes mokslai, o 22 diena - darbas...

tai sekmadienis 21 gi diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2012 10 16, 21:56)
Ka tik suvalgyta [I]John Irving - Ketvirtoji ranka[/I]. Na, nežinau...ar aš kažko nesupratau...ar pradėjau ne nuo tos knygos, bet man ji nelabai.Ir visai nelabai... Vos ne kiekvienam puslapyje vis apie dulkinimąsi , žodžiu reziume - niekuo neypatingas amerikoniškas filmas....
Būsim dviese mirksiukas.gif Naujų net nebeimu -nesitikiu ką nors naujo rast jose.Garpas buvo pati pirma,tada ką tik išleista - patiko.O toliau... doh.gif Rankos,našlės,sidrai,maldos....Man pasirodė visiškai neverti dėmesio blush2.gif
Dabar skaitau Filipos Gregori "Gyvenimiškus džiaugsmus" Ne stebuklas,bet gan įdomi ir lengvai skaitosi.Atlantidos graužtukas guli spintelėj,bet jei šiandien apsilankysiu biblėj,dar ilgai gulės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 10 16, 23:30)
be abejo biggrin.gif

Parsitempiau vakar iš bibliotekos 5 knygas, tai kažkurią imsiu jau vakare prieš miegą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 17, 07:14)
Parsitempiau vakar iš bibliotekos 5 knygas, tai kažkurią imsiu jau vakare prieš miegą  ax.gif
Uoj,pamiršau paklydėlę pasveikint 4u.gif Kokias parsinešei?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 10 17, 08:15)
Uoj,pamiršau paklydėlę pasveikint  4u.gif Kokias parsinešei?

Murakami „Negailestinga stebuklų šalis ir Pasaulio galas“
Welsh „Traukinių žymėjimas“ (filmas irgi planuojamų peržiūrėti sąraše)
Savage „Firminas“
Gary „Moters šviesa“
Lavaste „Skersgatvis dviems“

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2012 10 16, 21:56)

man Ketvirtoji ranka buvo paskutinė Irvingo perskaityta schmoll.gif tinkmiausias įspūdis apie ją - šlykštoka schmoll.gif paskui dar pradėjau Kol tave rasiu, bet nebeturėjau kantrybės.

o dabar mėgaujuosi A. Kristi Mirusiojo kvailystė. tik jau vertimas, net leidimo metus pažiūrėjau doh.gif kad su bendratimi... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 17, 08:59)
Lavaste „Skersgatvis dviems“

ax.gif

Nebloga šita ilgiems rudenio vakarams, praskaidrins nuotaiką smile.gif lengvutė tokia ir moteriška nail.gif
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2012 10 17, 10:33)
Nebloga šita ilgiems rudenio vakarams, praskaidrins nuotaiką  smile.gif  lengvutė tokia ir moteriška  nail.gif

Gal tada reikės nuo jos ir pradėti flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 10 17, 09:52)
Gal tada reikės nuo jos ir pradėti flirt.gif

ją gali pagrečiui su kita skaityti: atskiri straipsniai, interviu surinkti - pvz., aš kelis buvau skaičiusi lietrytyje.
Atsakyti
Peter James "Mirusiojo pėdsakais"
M.Higgins Clark "Pasiimk mano širdį"
J.Ch.Grange "Juodoji linija"
thumbup.gif
Buvo Lavastė ant stalo,bet išėjau jūsų nepaskaičius,tai ir neėmiau ax.gif
Atsakyti