Perskaičiau "Pragarą" Labai patiko.Labai daug sąsajų su savo gyvenimu radau,buvo apie ką pagalvoti ir pergalvoti.Mėgstu Marininą,bet pradžioj ši trilogija sunkiai ėjosi.Džiaugiuosi,kad perlipau per save
Jojo Moyes "Aš prieš tave" - labai patiko.Liūdna,skaudi knyga,nors netrūko ir juokingų vietų.Aišku,pabaigoj susigraudinau.Apie du žmones,kurie pamilo vienas kitą,tačiau jiems nebuvo lemta būti kartu. Labai priminė filmą "Intouchables".
bibliotekoje pasiėmiau S. GEdos erotinės poezijos rinkinį. na, žinokit, labai smagi.
Papildyta:
Freskos
Papildyta:
truputį pasigirsiu (mėgstu; ir atsiprašau, jei kartojuos, - ignoruokit kol kas negrįžta man atmintis). mirus artimui, internete visai netyčia radau S. Gedos eilėraštį apie jį - buvo gyvenime kažkur susitikę:
Ponas Kazikas pamušta nosim
Jo motina tarnavo Kaune pas žydus. 23 metus. Kazikas irgi grėbluoja. Labai myli Salomėją Nėrį.
Su jos sūnum Balanduku sykiu augom. Jis irgi rašo eilėraštukus. Kartais susitinkam. Paskaito.
Ar geros eilės?
Labai. Daug geresnės nei motinos.
Naujiems metams Kazikas pasipuošė 5 eglutes: žydų, lenkų, Egipto, Afrikos juodaodžių ir lietuvių. Pačiam kampe.
Laužtanosis.
Papildyta:
Freskos
Papildyta:
truputį pasigirsiu (mėgstu; ir atsiprašau, jei kartojuos, - ignoruokit kol kas negrįžta man atmintis). mirus artimui, internete visai netyčia radau S. Gedos eilėraštį apie jį - buvo gyvenime kažkur susitikę:
Ponas Kazikas pamušta nosim
Jo motina tarnavo Kaune pas žydus. 23 metus. Kazikas irgi grėbluoja. Labai myli Salomėją Nėrį.
Su jos sūnum Balanduku sykiu augom. Jis irgi rašo eilėraštukus. Kartais susitinkam. Paskaito.
Ar geros eilės?
Labai. Daug geresnės nei motinos.
Naujiems metams Kazikas pasipuošė 5 eglutes: žydų, lenkų, Egipto, Afrikos juodaodžių ir lietuvių. Pačiam kampe.
Laužtanosis.
QUOTE(eliss @ 2012 10 14, 12:30)
Jojo Moyes "Aš prieš tave" - labai patiko.Liūdna,skaudi knyga,nors netrūko ir juokingų vietų.Aišku,pabaigoj susigraudinau.Apie du žmones,kurie pamilo vienas kitą,tačiau jiems nebuvo lemta būti kartu. Labai priminė filmą "Intouchables".
O, sitos labai laukiu, dar neislietos aprasymas sudoino, tik kol kas niekur neuzmaciau.
QUOTE(abiga @ 2012 10 14, 17:30)
O, sitos labai laukiu, dar neislietos aprasymas sudoino, tik kol kas niekur neuzmaciau.
Pirkau Maximoj su nuolaida.Šįkart buvo kelios knygos ,kurių norėjau
Sveiki,
Nusipirkau šiandien T. Gerritsen "Šėlas", nežinau, kada pradėsiu skaityti, bet anotacija visai sudomino. Ir jau turiu visas jos lietuviškai išleistas knygas, iš jų 6 neskaitytos
Nusipirkau šiandien T. Gerritsen "Šėlas", nežinau, kada pradėsiu skaityti, bet anotacija visai sudomino. Ir jau turiu visas jos lietuviškai išleistas knygas, iš jų 6 neskaitytos
Muminuk, be pomidorų
Perskaičiau "Sodininkas iš Prancūzijos" - visai nieko (nors aš detektyvines knygas labiau mėgstu skaityti). Galvoju įsigyti kelias Tess Gerritsen knygas (neskaičiau dar nei vienos ), o girdėjau labai daug teigiamų atsiliepimų
Perskaičiau "Sodininkas iš Prancūzijos" - visai nieko (nors aš detektyvines knygas labiau mėgstu skaityti). Galvoju įsigyti kelias Tess Gerritsen knygas (neskaičiau dar nei vienos ), o girdėjau labai daug teigiamų atsiliepimų
QUOTE(Moxe @ 2012 10 15, 20:08)
Jei daug detektyvų esi skaičiusi, tai Gerritsen knygose, manau, nieko naujo nerasi (tuo nenoriu pasakyti, kad jos tau nepatiks).
Mano paskutinė skaityta- Agatha Christie "Dauba". Nors yra gana tipiškas Christie detektyvas (ypač savo stiliumi), bet tuo pačiu ir išskirtinis. Daugiausia dėmesio skiriama ne nusikaltimui ir jo išaiškinimui, bet veikėjų mintims ir jausmams. O ir veikėjai (bent jau pagrindiniai) ne tokie standartiniai ir sukarikatūrinti, kaip dažnai būna, bet sudėtingi, daugialypiai žmonės. Todėl romanas išėjo gilesnis ir psichologiškai stiprenis. Vertėjui, tiesa, dar reikia smarkiai patobulėti- jam vis dar labai patinka netinkamai vartoti "bičiulį", nors ir ne taip dažnai kaip ankstesnėse knygose, bei versti pažodžiui.
QUOTE(Ingėnas @ 2012 10 11, 15:30)
Beje, o kokia kita Binchy knyga, kurią numetei?
man jos Vakariniai kursai labai gerai suejo. O va veliau bandziau Mokslo draugus, tai visai neuzkabino - net nesinorejo pabaigti...
As neseniai perskaiciau Mary Higgins Clark Šauksmas naktyje. Toks neipareigojantis ne itin mandras draminis detektyvas skaitaliukas, taciau net mistikos ir baugiu siurpiu elementu galejai rasti. Visai smagiai suskaiciau.
Dabar pradejau Pai Kit Fai Sugulovės duktė. Atrodo, visai nieko
Vilnietės, spalio 20-22 dienomis būsiu Vilniuje, gal padarom meet'ą? Kokį sekmadienį?
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 16, 11:11)
Vilnietės, spalio 20-22 dienomis būsiu Vilniuje, gal padarom meet'ą? Kokį sekmadienį?
darom tik is karto numatom kur ir kuria valanda