Perskaičiau ir aš Haynes "Į tamsiausią kampą".Kad greit skaitosi,tas tiesa,bet kad būtų kažkas įspūdingo,nepasakyčiau.Kai kurios vulgarybės ,tiksliau žodžiai,man nepatiko,nežinau ar tikrai taip buvo rašyta,ar čia tik taip nemokšiškai išversta,bet žavesio tikrai nesuteikė Nors tema tikrai įdomi,gyvenime taip būna,daug visokių psichologinių paaiškinimų,įtampos. Panašaus likimo moterims gal ir verta paskaityt,kad įgautų drąsos ir stiprybės pasipriešint ir gyvent toliau.
Sveikos, mergaitės,
Kaip sekasi? Ar dar pamenat mane? Ką skaitot?
Paskutiniu metu skaičiau S. Brown "Ugnies medžioklė". Tikrai gera knyga, bet nepabaigiau, kolegė atėmė. Žodžiu, liko kažkur 100 psl. Bet nieko, paskaitysiu ir vėliau. Negaliu, kai man "mina ant kulnų" dėl knygų, todėl daugiau niekada pirma neimsiu skaityti, palauksiu kol bendradarbiai perskaitys. Nes ne su tokiais aš skaitymo tempais. Man knyga - malonumas, o ne azartas
Kaip sekasi? Ar dar pamenat mane? Ką skaitot?
Paskutiniu metu skaičiau S. Brown "Ugnies medžioklė". Tikrai gera knyga, bet nepabaigiau, kolegė atėmė. Žodžiu, liko kažkur 100 psl. Bet nieko, paskaitysiu ir vėliau. Negaliu, kai man "mina ant kulnų" dėl knygų, todėl daugiau niekada pirma neimsiu skaityti, palauksiu kol bendradarbiai perskaitys. Nes ne su tokiais aš skaitymo tempais. Man knyga - malonumas, o ne azartas
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 04, 21:29)
Aš irgi vargau su viena plona knyga. Solženicyno "Viena Ivano Denisovičiaus diena". Knyga 180psl. perskaičiau 80pls ir nė krust toliau Net nesinori imti į rankas, tai vakar galvoju, kokio velnio čia man kankintis su ja, kai tiek pilna knygų, įkėliau ją tarp "Trečiadienio konkursų" dovanų ir tegul skaito tas, kas tikrai norės ir patiks
o man puiki knyga
O aš pabaigiau Jūros katedrą, tokia sakyčiau vidutinė ir dabar bandau kažką paimti į rankas- bandžiau Binchy Raudonlapis bukas, tačiau tai jau antra šios autorės knyga, kurią numetu- visiškai ne mano skonio....brrr....
Galvoju gal imtis Silva rerum turiu abi dalis
SK, man irgi ta Binch labai skysta pasirodė
imk SR - bus mėsos jei rimtai - parankioti autentiški vaizdai šiurpoki, eidamas Vilniuje imi kitaip į tas senamiesčio sienas žiūrėti. o antroji knyga ir medicinos turi, tu mėgsti
imk SR - bus mėsos jei rimtai - parankioti autentiški vaizdai šiurpoki, eidamas Vilniuje imi kitaip į tas senamiesčio sienas žiūrėti. o antroji knyga ir medicinos turi, tu mėgsti
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 10, 06:59)
Sveikos
Aš jau baiginėju skaityti "Dinos knyga", kažkuo man primena "Vėtrų kalnas" Bet tikrai patinka.
Kam įdomu, siūlau paskaityti mano nesėkmingą patirtį su knygos.lt
Aš jau baiginėju skaityti "Dinos knyga", kažkuo man primena "Vėtrų kalnas" Bet tikrai patinka.
Kam įdomu, siūlau paskaityti mano nesėkmingą patirtį su knygos.lt
pries gerus metus ar pora esu skaiciusi sia knyga labai patiko, siulau is Herbjorg Wassmo paskaityti ,, Stikline pieno" ziauroka bet idomi knyga esu skaicius jos knyga ,, Bėgimas nuo Franko" labai nuvylė , nuobodoka...
Siuo metu skaitau knyga, tiksliau vakar pradejau skaityti tai per vakara puse knygos surijau .knyga parasė Veronica Roth 20-metė,,,DIVERGENTĖ", siaip si knyga priskiriama paaugliu kategorijai, bet vyras man surizikavo ir nupirko gimtadienio proga verta demesio knyga, kam patinka siek tiek fantastika.
Skaičiau jau "Stiklinė pieno". Teisūs buvo tada tie, kurie teigė, kad ne nuo tos knygos pradėjau pažintį su Wassmo. Visiškai kitas stilius.
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 10, 12:15)
Skaičiau jau "Stiklinė pieno". Teisūs buvo tada tie, kurie teigė, kad ne nuo tos knygos pradėjau pažintį su Wassmo. Visiškai kitas stilius.
Stiklinė pieno labai skiriasi nuo visų kitų jos knygų Aš pažintį pradėjau nuo Dinos knygos tai mane labai nustebimo ,,Stiklinė pieno". Atrodo , kad net ne tos pačios autorės rašyta knyga /
Šiaip viena is nesenai perskaitytų knygų yra Rebecca Miller ,,Pipos Li Gyvenimai", mane ši knyga labai buvo įtraukusi, bet kai po knygos žiūrėjau pagal tai sukurta filmą, knyga žymiai geresnė. Filme visisškai neatskleistas knygos turinys.
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 10 10, 10:28)
O aš pabaigiau Jūros katedrą, tokia sakyčiau vidutinė ir dabar bandau kažką paimti į rankas- bandžiau Binchy Raudonlapis bukas, tačiau tai jau antra šios autorės knyga, kurią numetu- visiškai ne mano skonio....brrr....
O man patiko "Raudonlapis bukas". Kaip ir dar kitos septynios jos knygos.
QUOTE(ataka26 @ 2012 10 10, 16:11)
Šiaip viena is nesenai perskaitytų knygų yra Rebecca Miller ,,Pipos Li Gyvenimai", mane ši knyga labai buvo įtraukusi, bet kai po knygos žiūrėjau pagal tai sukurta filmą, knyga žymiai geresnė. Filme visisškai neatskleistas knygos turinys.
Knyga geresnė už filmą, bet ir joje man pritrūko gilumo ar dar kažko, kas paliktų mano viduj ryškesnį pėdsaką.
Alan Bradley "Rūkyta silkė be garstyčių". Trečia serijos apie Flaviją De Liuka knyga. Antroji man patiko labiau už pirmą, o ši- labiau už antrą. Nors pati tiksliai nepasakyčiau, kodėl. Gal brandesnė, vientisesnė, o ir neblogo humoro vietomis pasitaikė. Tik vis pagalvodavau, kaip būtų puiku, jei visos tos kalbos apie cheminius elementus ir įvairius bandymus man ką nors reikštų. Na bet nesvarbu, lauksiu ketvirtos dalies.
Paulo Coelho "Portobelo ragana"- knyga apie vienos merginos dvasinius ieškojimus, meilę ir gyvenimo prasmę. Iš esmės autorius paėmė katalikybę, pagonybę, ezoteriką ir jas sumaišęs, pritaikė savo kūriniui. Man tas kokteilis nepasirodė itin vykęs. Nors buvo minčių, kurias supratau ir kurioms asmeniškai pritariau ir šiaip keletas vietų, verčiančių susimąstyti, daugiau ką nors labai gero apie knygą nepasakysiu. Na gal dar tai, kad labai lengvai, ypač pirma pusė, skaitėsi ir buvo pakankamai įdomi- tiek, kad versti save skaityti nereikėjo.
QUOTE(muminukas @ 2012 10 10, 11:43)
ak tu muminuk žinai mano skonį Visgi į mano gniaužtus šįsyk pakliuvo Elizabeth Kostova Istorikė tik va suabejojau-ar reikėjo prieš ją skaitant perskaityti Stockerio Drakulą esu skaičiusi, bet seniai čia aš pagalvojau, kad reiktų perskaityti, kad geriau suprasčiau Kostovos knygą
QUOTE(katilina @ 2012 10 10, 22:04)
O man patiko "Raudonlapis bukas". Kaip ir dar kitos septynios jos knygos.
eeee... man užteko abiejų knygų kelių puslapių
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2012 10 11, 13:46)
ak tu muminuk žinai mano skonį Visgi į mano gniaužtus šįsyk pakliuvo Elizabeth Kostova Istorikė tik va suabejojau-ar reikėjo prieš ją skaitant perskaityti Stockerio Drakulą esu skaičiusi, bet seniai čia aš pagalvojau, kad reiktų perskaityti, kad geriau suprasčiau Kostovos knygą
Įdomu, kaip tau patiks "Istorikė"
O Stockerio "Drakulos" tai tikrai nebūtina būti perskaičius, prieš skaitant "Istorikę". Aš pati irgi dar neskaičius Stockerio knygos, bet kad "Istorikėje" ir taip viskas labai jau aišku. Žinoma, skaitydama "Istorikę" užsinorėjau kada nors vėliau būtinai perskaityti ir "Drakulą".
Prisiminiau, kad mačiau tą knygą savo bibliotekoje, tai gal kaip tik pats laikas ją ir pasiimti
-------
Man "Raudonlapis bukas" irgi visai nepatiko . Iš pradžių dar tikėjausi, kad įsivažiuosiu, bet paskui supratau, kad man visai neįdomios ten aprašomos istorijos
O va kuri šios autorės knyga man patiko, tai "Mokslo draugai". Nors irgi ne nuo pradžių, tačiau "Raudonlapiu buku" visgi po jos nusivyliau. Matyt nieko daugiau iš šios autorės knygų jau ir nebeskaitysiu. Nors... prisiminiau - jau seniai norėjau perskaityti jos "Kalėdų skrynelę". Ir bibliotekoje kaip tik mačiau, tačiau kol kas dar neimu - laukiu, kol Kalėdomis pakvips
Beje, o kokia kita Binchy knyga, kurią numetei?
O aš skaitau "Game of thrones" knygas! Netgi angliškai