QUOTE(eliss @ 2012 10 05, 08:25)
Ne ant kiekvieno yra vokas
gal kad naujokas? Dėkui.
Aha, pabandžiau kelis, tikrai ne ant visų yra. Bet ne dėl to, kad naujokai, nes pvz. prie Dori paveiksliuko irgi voko nebuvo.
Nežinau, kodėl.
QUOTE(Germinė @ 2012 10 05, 19:24)
O aš bandžiau susirast leidyklą Didlaukiai,bet visi tinklalapiai išjungti.Kur radau,prašė prisiregint.Labai nustebau,nes mano nick'as pasirodė užimtas.Paskui supratau,kad mano pačios
Pasword'o neatsimenu
...Taip ir likau kritikos neišsakius.Čia apie "Metro *2033* "
Gaila, kad neišėjo parašyti. Labai įdomu, ar būtų kaip nors reagavę.
Užsukau šiandien į Pegasą pažiūrėti, ką siūlo "didysis išpardavimas". Eilinį kartą nusivyliau, kokios "didelės" nuolaidos. Skelbiami 70 proc. turbūt tik kelioms knygoms, kurių ir taip niekas neperka, pritaikyti.
Baigiau
Hans Fallada "Girtuoklis". Ką galiu pasakyti- knyga ne iš linksmųjų. Gyvena žmogus, turi savo verslą, gerą žmoną, degtinės net kvapo pakęsti negali. Bet staiga viskas ima atrodyti nebemiela, atsiranda šiokių tokių rūpesčių, netyčia prieš nosį pastatomas stikliukas ir gyvenimas vėl nušvinta visomis spalvomis... kol neišsisklaido degtinės poveikis. Tada mintyse tik viena- kaip gauti jos vėl. Prasideda visokie išsidirbinėjimai, kurie tikrai keltų juoką, jei kartu neatrodytų tokie graudūs ir žmogelis jau sėdi už grotų. O dar vėliau uždaromas į gydyklą/kalėjimą, kurios devizas galėtų būti "čionai įžengęs, viltį mesk į šalį".
Nežinau, ar autorius rėmėsi savo ar dar kieno nors patirtimi, tačiau viską aprašė labai tikroviškai. Paprastai ir labai aiškiai pavaizdavo, kaip lengvai ir greitai gali nusiristi žmogus. Ypač šiurpios ir liūdnos gydyklos (tiksliau sakant, beprotnamio) scenos.