Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(katilina @ 2012 08 31, 22:54)
O ką, trisdešimtmetis negali būti giliai tikintis? Nors man pagrindinio veikėjo tikėjimas toks biški iškreiptas pasirodė, lyginant su standartine katalikybe, pritaikytas jo paties patogumui. Bet tas visai netrukdė, kažkaip retai pataikau ant knygų, kur tikėjimas būna toks savaime suprantamas kasdienis dalykas (turiu galvoj krikščionybę).

Gali ga, bet aš niekada nesutikau taip fanatiškai tikinčių bendraamžių, Yra draugų, kurie į bažnyčią vaikšto, šiaip gana religingi, bet nu apie velnius ir panašiai taip fanatiškai nediskutuoja. Tiesiog manęs neatrado ši knyga, nors Grange ir toliau skaitytiu. Patinka kas antra.
Atsakyti
"Limbų priesaika" bene geriausia Grange knyga man, dabar skaičiau "Sielų miškas", tai deja daug panašumų į kitas, bet šiaip patiko, gal dar dėl to, kad pagrindinė veikėja moteris, ir manipuliuojanti tarnybine padėtimi - seniai nieko panašaus nebuvau skaičius.

O nauja Gerritsen knyga turbūt ne serijinė?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 09 02, 13:17)
O nauja Gerritsen knyga turbūt ne serijinė?

"Šėlas" ne serijinė. Truputį paieškojau, tai čia vienas iš medicininių trilerių, dar 1998 metais išleistas.

Taip visuotinai ta Gerritsen visos žavitės, tai susirūpinau, kad ir man reikėtų neatsilikti. Esu skaičiusi tik vieną jos knygą, romantinį trilerį, kuris patiko, bet ne tiek, kad pulčiau ieškoti kitų jos kūrinių. Tikriausiai reikės bent jau seriją pabandyti. Kaip suprantu, nuo "Chirurgo".

O šiuo metu skaitau Barnes "Flobero papūgą". Patinka ir labai lengvai skaitosi, priešingai nei tikėjausi (bent jau pirmas trečdalis).
Atsakyti
Sveiki,
atsiprašau ,kad truputi ne i tema ax.gif Bet gal galetumet padeti?

Labai IEŠKAU LOUISE L.HAY ''MYLEDAMAS SAVE TU BŪSI LAIMINGAS''

Labai man reikalinga ši knyga,bet niekur nerandu jos verysad.gif
Gal kas iš jusu turit ja,ar žinot,kur galečiau gauti??
Bučiau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 09 02, 14:15)
Taip visuotinai ta Gerritsen visos žavitės, tai susirūpinau, kad ir man reikėtų neatsilikti. Esu skaičiusi tik vieną jos knygą, romantinį trilerį, kuris patiko, bet ne tiek, kad pulčiau ieškoti kitų jos kūrinių. Tikriausiai reikės bent jau seriją pabandyti. Kaip suprantu, nuo "Chirurgo".

Taip, nuo "Chirurgo" biggrin.gif Šiaip įtraukia, tik mane tos meilės linijos erzina ir šiaip bent jau man nėra taip, kad wow. Bet tikrai neblogas trileris, greit skaitosi, po "Chirurgo" net iškart "Pameistrį" pasiėmiau - taip įtraukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 09 02, 15:15)

O aš siūlyčiau negaišti laiko su Chirurgu, ir pačia Gerritsen rolleyes.gif

Šiandien baigiau skaityti Simon Beckett Įrašyta kauluose . Manau skaitysiu šio autoriaus ir trečią ir ketvirtą knygas, kai pasirodys vertimai. Šiaip, patiko, įtraukianti knygos pradžia, plėtojimas, bet pabaigos, tiek šios knygos, tiek mirties chemijos, visiškai nevykusios mano galva unsure.gif patinka autoriaus rašymo stilius.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 09 02, 16:28)
O aš siūlyčiau negaišti laiko su Chirurgu, ir pačia Gerritsen  rolleyes.gif

Labai įdomus patarimas. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 02, 18:03)
Labai įdomus patarimas.  blink.gif

Tikrai...Mano pirmoji Tess Gerritsen knyga buvo butent si, bet LABAI patiko... nors ir reikejo i darba ryte, skaiciau iki 3 nakties kol pabaigiau doh.gif
Atsakyti

Drisciau stipriai nepritarti.
Atsakyti

Pirmas žmogus iš kurio išgirdau, kad nepatiko Gerritsen biggrin.gif

Per savaitgalį paskaičiau "Sparnai" ir "Kerai" eisiu ryt pasiimt iš bibliotekos "Apžavai" jei rasiu aišku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2012 09 02, 18:57)

Tai ne esmė patiko ar nepatiko. Esmė, kad vienų knygų skaitymas yra laiko gaišimas, o kitų tokių pačių tai jau ne smile.gif. Čia jau geriau reiktų sakyti "nerekomenduoju" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2012 09 02, 18:57)

Per savaitgalį paskaičiau "Sparnai" ir "Kerai" eisiu ryt pasiimt iš bibliotekos "Apžavai" jei rasiu aišku smile.gif

aš jau ir Likimus perbėgau biggrin.gif lengvas skaitaliukas 4u.gif

Aš dabar mąstau apie Forsaitų sagą, verta imt g.gif
Atsakyti