Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Agatė @ 2012 09 30, 13:25)
Iš bibliotekos parsinešiau P. Petterson 'Vogti arklius', Irving "Sidro namų taisyklės' ir D. Al-Nahi "Dykumos angelas'.. pradėjau nuo 'Vogti arklius'-kol kas patinka

Buvau ją skaičiusi, bet vėl priminėt. Reikės pasiieškot dėžėse, kaip tik baigiau knygą, nesugalvojau dar, ką kitą "krimst" smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Baigiau D. Gluck "Priversta tylėti". Nieko ypatingo, šabloniška istorija. Ir pavadinimas neatitinka siužeto cool.gif Dabar toliau skaitau "Dinos knyga" ir klausausi audio knygą D. Terakowska "Lėliukė".
Atsakyti
linamog, su gimtadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aciu, Dorifore, labai jauki foto.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif noreciau prie jusu prisijungti 4u.gif

gal skaitete sias knygas 4u.gif

user posted image

arba EL JAMES"FIFTY SHADES OF GREY" net nezinau ar ji jau versta i lietuviu kalba, tik girdejau kad labai siuo metu graibstoma UK ir Vokietijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 10 02, 20:57)
arba EL JAMES"FIFTY SHADES OF GREY" net nezinau ar ji jau versta i lietuviu kalba, tik girdejau kad labai siuo metu graibstoma UK ir Vokietijoje  4u.gif

O aš tai girdėjau, kad ji visiškas š... . smile.gif

Labas, junkis.

Dori, tiek knygų perskaitei, o kur atsiliepimai? Teko lįsti į tavo blogą, nes niekaip jų nesulaukiu. smile.gif Išvis baisiai tema apmirusi, kai kurios jau turbūt visam laikui pradingo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 10 02, 20:07)
Dori, tiek knygų perskaitei, o kur atsiliepimai?  Teko lįsti į tavo blogą, nes niekaip jų nesulaukiu. smile.gif  Išvis baisiai tema apmirusi, kai kurios jau turbūt visam laikui pradingo.  verysad.gif

Taip, paskutiniu metu nemažai perskaičiau, bet atsiliepimus parašau į savo blog'ą ir čia nebesinori kartotis blush2.gif Tik kai neseniai aprašiau "Puikybė ir prietarai" labai apie tave galvojau biggrin.gif Pamenu, kad žadėjau tau parašyt apie ją biggrin.gif

Šiandien užbaigiau D. Terakowska "Lėliukė". dabar rašau atsiliepimą. nepatiko, nuobodi pasirodė. kažkur skaičiau linamog atsiliepimą apie ją, tai pritariau kiekvienam jos žodžiui. per daug autorė norėjo apžioti. taip, tema skaudi, bet tikėjausi daugiau iš jos.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 02, 21:22)
Taip, paskutiniu metu nemažai perskaičiau, bet atsiliepimus parašau į savo blog'ą ir čia nebesinori kartotis  blush2.gif  Tik kai neseniai aprašiau "Puikybė ir prietarai" labai apie tave galvojau  biggrin.gif Pamenu, kad žadėjau tau parašyt apie ją  biggrin.gif

Tai čia gali sutrumpintas versijas parašyti, bent po kelis sakinius. Vis šis tas būtų. smile.gif

Na va, žadėjai ir neištęsėjai. Baisu. verysad.gif
Aš irgi kartais apie kai kurias pagalvoju, taip visai nelauktai kuri nors mintyse iškyla. Va prieš kelias dienas kažką skaitant pamačiau žodžius "saulės spindulėlis", tai iškart SS prisiminiau (kartais mintyse ją taip vadindavau), pagalvojau, kad seniai čia besilankė ir kaži kaip jai sekasi.

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 10 02, 20:37)
Tai čia gali sutrumpintas versijas parašyti, bent po kelis sakinius. Vis šis tas būtų.  smile.gif

Na va, žadėjai ir neištęsėjai. Baisu.  verysad.gif
Aš irgi kartais apie kai kurias pagalvoju, taip visai nelauktai kuri nors mintyse iškyla. Va prieš kelias dienas kažką skaitant pamačiau žodžius "saulės spindulėlis", tai iškart SS prisiminiau (kartais mintyse ją taip vadindavau), pagalvojau, kad seniai čia besilankė ir kaži kaip jai sekasi.

O tai perskaitai "PP" atsiliepimą, ar įkelti? ax.gif

Aš irgi dažnai prisimenu kitas. ir Ingėno pasigedau. Gaila, kad papūgėlė dingo iš mūsų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 02, 22:11)
O tai perskaitai "PP" atsiliepimą, ar įkelti?  ax.gif

Aš irgi dažnai prisimenu kitas. ir Ingėno pasigedau. Gaila, kad papūgėlė dingo iš mūsų  unsure.gif

Perskaičiau.
Papūgėlė ir dar daug kitų.
Atsakyti
Jungiuosi prie sveikinimų Linamog 4u.gif Linkiu daug įdomių knygų happybday.gif
Skaitau "Metro 2033" ir šiurpstu nuo vertimo ....
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus. Kad jau pagyvinti tema, parasysiu atsiliepima apie Jean-Christophe Grangé "Sielu miskas". Anotacija sudomino iki negalejimo, uzsidegiau zutbut gauti sia knyga. Aisku, bibliotekoj jos dar nebuvo, nes salyginai nauja, radau sena.lt ir nusipirkau. Kai sedau skaityti, veiksmas pradejo rutuliotis truputi kitaip, nei buvau susidarius pradiniame isivaizdavime, perskaicius anotacija. Nelabai patiko dazna klise detektyvuose - tyrejas, turintis asmeniniu problemu ir "skeletu spintoje". Uztai suzavejo klajones po ivairias salis, miestus, tiriant byla, sekant karstais pedsakais. I knygos pabaiga nustebino tyrejos naivumas, padarius taktine klaida, kuri, kaip ir paaiskejo toliau, pakiso jai koja. O pati knygos pabaiga - deja, deja. Atrodo, autorius, kaip studentas, beturejo paskutine nakti pabaigti istorija ir tai padare tep lep - skubota, neitikinanti, net nuvilianti pabaiga. Reziume - Grange, tu gali geriau. biggrin.gif

Peter James "Prieblanda". Anotacija ir atsiliepimai rekte reke, kad jei neperskaitysiu sios knygos, bus didziausia klaida mano gyvenime. biggrin.gif Taigi isitaisiau ir emiau skaityti. Iskart eme erzinti primytivokas, infantilus pasakojimo budas, gal man buvo akivaizdus kontrastas su svieziai skaityto Grange stiliumi. Nors siuzeto linija ganetinai kabinanti, bet, deja, autorius bande sieti kelis legendom ir mistika gaubiamus reiskinius ir is ju samplaikos sukurpti kvapa gniauzianti detektyva, taciau praslydo pavirsiumi, ne vieno is reiskiniu giliau nepaanalizaves, todel rezultatas pavyko skystokas. Jam reikejo pavyzdi imti is Grange "Limbu priesaika", kurioje sielos atsiskyrimas nuo kuno ir grizimas atgal buvo isanalizuotas iki smulkmenu ir pateiktas nepaprastai tikroviskai, siurpiai ir itikinamai.

Ir dar viena bendravarde knyga - Johan Theorin "Prieblanda". Va si knyga - aukstasis pilotazas. Tik pradejus skaityti, man iskarto atgijo atsiminimai apie Sali Salminen "Katryna", kuri man iki siol labai istrigusi i sirdi, ne tik i atminti. Tas pats neskubrus, nedaugzodziaujantis, konkretus svediskas pasakojimo budas, zmoniu jausmai, isgyvenimai pateikiami taip naturaliai, realiai, kad pati jauti verianti motinos skausma, netekus sunelio, senolio kalte, nenusaugojus anuko, paleidus ji is akiu... Ir po daugelio metu viskas sukyla su nauja jega. Zodziu, labai gyvenimiska, naturali, prikaustanti knyga su netiketa pabaiga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 03 spalio 2012 - 09:18