Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Gegytė @ 2012 09 20, 11:56)
Ir kaip? Nes aš jau link pabaigos. 4u.gif

Zinok, atidejau as ja kazkaip. Atsiverciau Maores prakeiksma ir neebegaliu padeti doh.gif Ziauriai itrauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2012 09 20, 21:06)
laba, o man ji visai neatrašinėja  biggrin.gif
Kažkaip nuojauta sako, kad jau baigsis tas projektėlis  smile.gif

Man irgi taip atrodo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2012 09 21, 08:42)
Atsiverciau Maores prakeiksma ir neebegaliu padeti doh.gif  Ziauriai itrauke biggrin.gif
O man toks jausmų romanas pasirodė... ax.gif
Atsakyti
Baigiau Monika Peetz "Antradienio moterys"
"...matyt,atrodė,kad santuokoje galioja kainos mažėjimo principas.Kuo ilgiau gyveni kartu,tuo daugiau tikimybės,kad tau bus suteiktas šansas pabandyti viską iš naujo."
"Muzika,pasirodo,veikė kur kas geriau......Užsikemši ausinėmis kai kurias galvoje esančias skyles ir atsijungi nuo visų nepageidaujamų ir nemalonių garsų"
Vien žo patiko.Pradėjau V dalį "Svetimšalės" Keista,kaip kai kurios knygos nesiduoda užmirštamos-po IV dalies perskaičiau daug kitokių,bet atsivertus V nesijaučiu,kad būčiau atsitraukus.Gal kad nieko rimto ir smegenų neapkrauna? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 22 rugsėjo 2012 - 10:10
Paėmiau toliau skaityt "Tigro žmoną" .Tiek liaupsių jai prisiskaičiau,na bet neina man jos skaityt ,ko tai neįdomu rolleyes.gif Bet bandysiu,gal toliau bus įdomiau.
Atsakyti
GEritssen Relikvija - pradžia kabina thumbup.gif baisus baisus bloooogis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 09 22, 17:23)
Paėmiau toliau skaityt "Tigro žmoną" .Tiek liaupsių jai prisiskaičiau,na bet neina man jos skaityt ,ko tai neįdomu rolleyes.gif  Bet bandysiu,gal toliau bus įdomiau.

Kažkodėl manau, kad ši knyga ne tavo skonio unsure.gif

QUOTE(muminukas @ 2012 09 22, 17:45)
GEritssen Relikvija - pradžia kabina thumbup.gif baisus baisus bloooogis  thumbup.gif

Ir man ji labai patiko cool.gif

O aš baigiau skaityti J. Kunčinas "Tūla" ir bus viena geriausių šiemet perskaitytų knygų. Tiesiog sužavėjo mane.

Dabar pradėsiu skaityti E. M. Remarque "Trys draugai" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 09 22, 18:23)
Paėmiau toliau skaityt "Tigro žmoną" .Tiek liaupsių jai prisiskaičiau,na bet neina man jos skaityt ,ko tai neįdomu rolleyes.gif  Bet bandysiu,gal toliau bus įdomiau.

As irgi sios trecdali iveikus, bet ne ta knyga, kad nekantrauciau grizt prie skaitymo.
Atsakyti

Aš tai nekreipiu dėmesio į liaupses ar antiliaupses, bet skaitau kas parašyta. Ir va iš tų liaupsių spėju, kad ir man knyga nepatiks (tigro žmona). na čia panašiai, kaip skaitytum sumuštinio atsiliepimą ir būtų parašyta, kad nepagailėta majonezo. Gero. O tu tarkim iš viso majonezo nevalgai. Toks vat palyginimas mano su visais knygų atsiliepimais. Todėl man keista kai mano bloge komentatoriai kreipia dėmesį į tai patiko man, ar ne, o ne kodėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 09 22, 19:11)
Kažkodėl manau, kad ši knyga ne tavo skonio  unsure.gif

O štai aš maniau, kad "Tūla" visai ne tavo skonio. smile.gif

Pabaigiau visas neseniai pirktas knygas ir vėl grįžau prie Po "Raudonosios mirties kaukės". Sunkiai man su ja einasi, o jei tik pasiimu skaityti prieš miegą, tai po kelių puslapių suveikia kaip migdomieji.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 22, 21:52)
Aš tai nekreipiu dėmesio į liaupses ar antiliaupses, bet skaitau kas parašyta.

aš ir nežiūriu,pirkau paskaičius anotaciją.Mėgstu magiškąjį realizmą,tik kol kas jo dar nematau rolleyes.gif Bet vis tiek pasiskaitau atsiliepimus,kartais pagalvoju,ar aš tokia nesusipratėlė,ar kiti tik vaidina rolleyes.gif

Dabar laukiu poros knygų išeinant: ORCHIDĖJŲ NAMAI ir AŠ PRIEŠ TAVE .
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 09 23, 10:36)
aš ir nežiūriu,pirkau paskaičius anotaciją.Mėgstu magiškąjį realizmą,tik kol kas jo dar nematau  rolleyes.gif Bet  vis tiek pasiskaitau atsiliepimus,kartais pagalvoju,ar aš tokia nesusipratėlė,ar kiti tik vaidina rolleyes.gif

O gal kas nors man gali neapsišvieteliai pasakyti kas yra magiškasis realizmas? Prie Markeso visada taip parašyta būna. Na kas yra magija žinau ir kas realizmas taip pat. Bet kiek skaitau šia etikete pažymėtų knygų vistiek neįsikertu į tų žodžių junginio prasmę.
Atsakyti