Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

Skaitau, vakar nuo pat ryto svajojau, kaip grįžusi namo imsiu skaityti "Kambarį". rolleyes.gif Šiandien, deja, tikriausiai jau pabaigsiu. Vakar nuovargis nugalėjo.
Atsakyti
sveiki. Sendien baigiau skaityt "MIRTIES CHEMIJA",patiko tikrai! uzvedanti knyga. O db paemiau,seniai pradeta GERNSIO LITERATUROS IR BULVIU LUPENU PYRAGO DRAUGIJA.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 09 20, 10:23)
Cobeino Dviveidis skaitau. nepatinka... pati istorija įdomi, bet šįkart Mironas jau toks supermenas, kad kartu nuo to saldumo schmoll.gif

Opa...ši knyga laukia eilės mano lentynoje. Bet dabar suabejojau, ar laiko atrasiu jai. Toks komentaras tik nuramino, kad nelabai ką teprarasiu. wink.gif

Aš kaip tik pasinėrusi į skaitymo malonumus. Šiuo metu pasinešiau ant detektyvų. Aš juos tiesiog suvalgau per porą dienų. Ir gerai, nes eilėje laukia dar 5 knygos (jei nespėsiu perskaityti "Dviveidis"), o viena jų 656 psl. biggrin.gif
Dabar skaitau Jean-Christophe Grange - Gandrų skrydis. Labai patinka rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2012 09 09, 15:45)
Dar perskaičiau Johan Theorin. Prieblanda. Šią labai seniai norėjau perskaityti ir paskutiniu metu labai keisti buvo atsiliepimai: arba laaabai geri, arba visiškai blogi. Bet man tikrai patiko, labai toks subtilus skandinaviškas detektyvas, tiesa, visiškai nemistinis. Gaila, mistika aš mėgstu. Patiko todėl, kad jis kitoks, nei amerikietiški, kuriuose tik upėmis liejasi kraujas ir prievartaujama, žudoma ir dar detaliai visas skrodimas aprašomas (čia aš apie paskutinį skaitytą Aklumą...). Čia toks subtilus - įtampos yra iki pabaigos, ir to veiksmo pakanka.
Skaitykit, tikrai neužmigsit iš nuobodulio smile.gif

Aš taip pat nesenai perskaičiau šią knygą. Nors po Tess Gerritsen detektyvų man pritrūko veiksmo, tarpais mane truputį užliūliuodavo (čia daugiau pačioje knygos pradžioje). Tačiau knyga labai gera. 100 proc. pritariu, kad ji skiriasi nuo amerikietiškų geraja prasme. Nors man patinka skaityti ir apie skrodimus, kraują, tačiau Johan Theorin stilius taip pat labai intriguoja. Skaitydama visą laiką jaučiu tvyrančią įtampą, nežinomybę. Kuriami aplinkos vaizdai dar labiau sustiprina šaltumo, nejaukumo,o kartu ir baugumo potyrius. Patiko įpinti psichologiniai vingiai. Džiugu, kad bent man buvo sunku nuspėti knygos pabaigą. Tačiau kažko pritrūko, kad pasakyčiau - įrašau jį į savo mėgstamiausių knygų sąrašą smile.gif
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beje man patys geriausi detektyvai yra S. Beckett'o. Taip pat John Katzenbach - Ne tas žmogus, Brigitte Aubert - Mirtis iš miško.
Keista, bet nors man patinka Tess Gerritsen, tačiau kiekvienoje knygoje randu, kas man nelabai patinka, gal net erzina. Puikūs detektyvai, bet... na nė vienas man viduje nieko nepaliko. Perskaitau ir pamirštu. Gal geriausias iš skaitytų būtų "Dvynės". g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 20 rugsėjo 2012 - 18:09
Man irgi S. Beckett'as labai patinka wub.gif Greitu metu pasirodys nauja, trečioji serijos knyga. Labai, labai laukiu.
Dar labai noriu perskaityti Camilla Läckberg detektyvus, sakė Švedijoje pagal juos ir ekskursijas organizuoja rolleyes.gif

Vilnietės, gal norėtumėt spalio vidury padaryti meet'ą. Aš būsiu Vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 09 20, 18:16)
Man irgi S. Beckett'as labai patinka  wub.gif Greitu metu pasirodys nauja, trečioji serijos knyga. Labai, labai laukiu.
Dar labai noriu perskaityti Camilla Läckberg detektyvus, sakė Švedijoje pagal juos ir ekskursijas organizuoja  rolleyes.gif

Dorifore, dėkui, kad paminėjai Camilla Läckberg bigsmile.gif Paskaičiau porą anotacijų - wau bigsmile.gif Jau noriu noriu šių detektyvų. Tikrai turėtų man patikti thumbup.gif
Pasižiūrėjau, kad pas mus bibliotekoje kol kas yra tik Ledo princesė. O kiek apskritai į LT kalbą yra išverstų knygų? Ar ne mano minėta ir dar Pamokslininkas? Ar yra ir daugiau?
Atsakyti
Sveikos,ar su jumis Dagne kontaktuoja,nes man neaisku kaip del tu knygu kuriu po 2vnt atsiunte? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Vis dar su Ana Karenina aš. Ir numanau, kad dar ilgai skaitysiu smile.gif

QUOTE(adžani @ 2012 09 20, 20:06)
Sveikos,ar su jumis Dagne kontaktuoja,nes man neaisku kaip del tu knygu kuriu po 2vnt atsiunte?  4u.gif

man ji atrašė tik pirmą dieną po savo atostogų. (jei neklystu, rugpjūčio paskutinę ar priešpaskutinę sav.), bet aš klausiau, kodėl knygos nepasiekė manęs. tai sakė kantrybės ir kad knygos turėtų mane pasiekti. na, tai aš ir kantrybę savo rodau, vis dar laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 09 20, 20:06)
Sveikos,ar su jumis Dagne kontaktuoja,nes man neaisku kaip del tu knygu kuriu po 2vnt atsiunte?  4u.gif

laba, o man ji visai neatrašinėja biggrin.gif
Kažkaip nuojauta sako, kad jau baigsis tas projektėlis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 09 20, 18:46)
Pasižiūrėjau, kad pas mus bibliotekoje kol kas yra tik Ledo princesė. O kiek apskritai į LT kalbą yra išverstų knygų? Ar ne mano minėta ir dar Pamokslininkas? Ar yra ir daugiau?

Lietuviškai kol kas yra tik "Ledo princesė". Spalio mėnesį pasirodys ir "Pamokslininkas".

O dėl AL, tai aš jau nebesidomiu. Pasišiukšlino ir tiek. Tyto Alba nusprendė bendradarbiauti su blog'eriais ir dovanoti jiems knygas. Tik sakė ne visiems, o atsirinks kelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 20 rugsėjo 2012 - 21:57
QUOTE(Dorifore @ 2012 09 19, 20:16)
Aš skaitau "Tūla" ir kaifuoju  wub.gif

Kaaaip nesuprantu tavęs biggrin.gif

Labas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 20 rugsėjo 2012 - 22:18
QUOTE(Dorifore @ 2012 09 20, 18:16)
Man irgi S. Beckett'as labai patinka  wub.gif Greitu metu pasirodys nauja, trečioji serijos knyga. Labai, labai laukiu.
Dar labai noriu perskaityti Camilla Läckberg detektyvus, sakė Švedijoje pagal juos ir ekskursijas organizuoja  rolleyes.gif

Vilnietės, gal norėtumėt spalio vidury padaryti meet'ą. Aš būsiu Vilniuje  ax.gif

aha 4u.gif

Skaitau Charles Bukowski ,,Moterys". Kazkoks laukinio sekso ,,paradas", bet vis traukia kaip magnetukas.
Atsakyti