Sveikos.
Pabaigiau ,,Babilono oro linijos''. Absoliučiai nepatiko Atrodo, visai įdomu, kas vyksta visoj toj oro uosto ,,virtuvėj'', bet gal pats pateikimas nepatiko.. Na, nežinau, tiesiog neįtraukė..
Ir žinau, kad tikrai buvo jau seniau klausta (bet žinot, kai neaktualu, tai ir praslysta pro akis ), bet gal kas pasiūlysit kokią labai gerą biblioteką Vilniuje? Geriau kad kur nors centre (senamiestyje ar pan) arba žvėryne būtų (ar kažkur netoli).. O jei normaliai libis sistema dar veiktų, tai iš viso būtų puiku.
Užsirašiau į Mickevičiaus, bet pirmas apsilankymas nepaliko gero įspūdžio, ypač knygų išdėliojimas pagal autoriaus gyvenamą vietą pasirodė ganėtinai kvailas
Galėčiau, atsitempčiau biblioteką iš Panevėžio Labai pasiilgstu jos.
QUOTE(laTulipe @ 2012 09 13, 22:25)
Sveikos.
Pabaigiau ,,Babilono oro linijos''. Absoliučiai nepatiko Atrodo, visai įdomu, kas vyksta visoj toj oro uosto ,,virtuvėj'', bet gal pats pateikimas nepatiko.. Na, nežinau, tiesiog neįtraukė..
Ir žinau, kad tikrai buvo jau seniau klausta (bet žinot, kai neaktualu, tai ir praslysta pro akis ), bet gal kas pasiūlysit kokią labai gerą biblioteką Vilniuje? Geriau kad kur nors centre (senamiestyje ar pan) arba žvėryne būtų (ar kažkur netoli).. O jei normaliai libis sistema dar veiktų, tai iš viso būtų puiku.
Užsirašiau į Mickevičiaus, bet pirmas apsilankymas nepaliko gero įspūdžio, ypač knygų išdėliojimas pagal autoriaus gyvenamą vietą pasirodė ganėtinai kvailas
Nežinau kas yra labai gera. Aš lankausi Naujamiesčio bibliotekoje (Vivulskio gatvė). Nėra didelė, be libis sistemos, bet man patinka. Šiaip dažnai matau popsinių karštų naujienų ir šiaip popsinių vardų (Irvingas, Picoult, Gerritsen ir t.t.).
na, perskaičiau Donorą - viskas ok, vingis nelabai patiko aš tikiu meilę
tai va, bet kliuvo pora vietų verttimas - susipylė į save alaus, susipylė kavos
tai va, bet kliuvo pora vietų verttimas - susipylė į save alaus, susipylė kavos
Tesiu "neipareigojanciu" knygu skaityma
Mariee de force Priversta ištekėti
http://www.knyguklub...p;anid=1cdb2763
Mariee de force Priversta ištekėti
http://www.knyguklub...p;anid=1cdb2763
Skaitau Bernhard Schlink "Sugrįžimas"
http://www.versus.lt...yvas/Sugrizimas
Penktą dalį planuoju tik perversti,kad sužinočiau pabaigą.Kažkokie neįtikinantys veikėjai,keisti charakteriai...Iš pradžių atrodė nieko,o į galą trūko kantrybė
"Skaitovas" lyg ir patiko?
http://www.versus.lt...yvas/Sugrizimas
Penktą dalį planuoju tik perversti,kad sužinočiau pabaigą.Kažkokie neįtikinantys veikėjai,keisti charakteriai...Iš pradžių atrodė nieko,o į galą trūko kantrybė
"Skaitovas" lyg ir patiko?
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 13, 22:33)
Nežinau kas yra labai gera. Aš lankausi Naujamiesčio bibliotekoje (Vivulskio gatvė). Nėra didelė, be libis sistemos, bet man patinka. Šiaip dažnai matau popsinių karštų naujienų ir šiaip popsinių vardų (Irvingas, Picoult, Gerritsen ir t.t.).
dėkui reiks apsilankyti
QUOTE(anj @ 2012 09 11, 21:18)
Gal kuri jau skaitete Joanne Harris Mėlynakis berniukas ?
Dar laukia savo eilės
Skaitau Jodi Picoult "Namų taisyklės".Patinka,tikrai patinka,daug informacijos apie Aspergerio sindromą.Pažįstu vieną tokį ne visai sveiką žmogelį,tai būtent taip aš ir įsivaizduoju Džeikobą.Tai vaizdinys nekoks
perskaiciau Noros Roberts 'Vidurnakcio uzutekis " ir Jude Deveraux "Visada".. dabar skaitysiu Noros Robert " Sviesos raktas" ( gaila bet pirma perskaiciau antra dali o dabar i rankas pakliuvo antra dalis ..
Vakar PZ parnešė Svetimšalės V knygą,Marininos II ir Monika Peetz "Antradienio moterys" Neišsirenku,nuo kurios pradėti
Šiandien šiaip ne taip pribaigiau Schlink'ą - jokio moralo nesupratau,pasirodė rašymas dėl rašymo
Šiandien šiaip ne taip pribaigiau Schlink'ą - jokio moralo nesupratau,pasirodė rašymas dėl rašymo
Labai įsivažiavau su Oksanen romanu. Kažkaip net keista, kad tokios sunkios temos, o taip lengvai skaitosi. Nebuvo tas sovietmetis toks jau rožėmis klotas, kaip dabar jaunimas tiki iš tėvų pasakojimų, oj nebuvo... Kol kas labai patinka.
QUOTE(Vessta @ 2012 09 13, 13:49)
Chirurgo serija, jei norit skaityti iš eilės:
Chirurgas
Pameistrys
Nusidėjėlė
Dvynės
Dingusios
Mefisto klubas
Relikvija
Ledinis šaltis
Chirurgas
Pameistrys
Nusidėjėlė
Dvynės
Dingusios
Mefisto klubas
Relikvija
Ledinis šaltis
Ačiū
man teko ligoninėj pagulėt, tai per pora parų įveikiau "Vitne, mano meile" iš neįpareigojnčių serijos, patiko kaip tik ligoninei skirta apimtis ir nuotaika užsidegiau dabar istoriniais meilės romanais, reiks toliau pasidomėt ką imt kadangi lovos rėžimas kelioms dienoms paskirtas imu "Sodininką iš Prancūzijos" tik bijau, kad per greit suvalgysiu, man knygos po 500-600 psl reikalingos
Beje, atsiminiau šiandien bedarydama pertvarką namie, kad turi vieną Ingėno ir vieną Fati knygą. Merginos, gal jus pasigaut kurią dieną būtų kur nors galima ir atiduot, nes jau nesvietiškai gėda pačiai, kad vis pamirštu...