Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

Sveikos.

Pabaigiau ,,Babilono oro linijos''. Absoliučiai nepatiko doh.gif Atrodo, visai įdomu, kas vyksta visoj toj oro uosto ,,virtuvėj'', bet gal pats pateikimas nepatiko.. Na, nežinau, tiesiog neįtraukė..

Ir žinau, kad tikrai buvo jau seniau klausta (bet žinot, kai neaktualu, tai ir praslysta pro akis blush2.gif ), bet gal kas pasiūlysit kokią labai gerą biblioteką Vilniuje? Geriau kad kur nors centre (senamiestyje ar pan) arba žvėryne būtų (ar kažkur netoli).. O jei normaliai libis sistema dar veiktų, tai iš viso būtų puiku.
Užsirašiau į Mickevičiaus, bet pirmas apsilankymas nepaliko gero įspūdžio, ypač knygų išdėliojimas pagal autoriaus gyvenamą vietą pasirodė ganėtinai kvailas doh.gif

Galėčiau, atsitempčiau biblioteką iš Panevėžio wub.gif Labai pasiilgstu jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 13 rugsėjo 2012 - 21:25
QUOTE(laTulipe @ 2012 09 13, 22:25)
Sveikos.

Pabaigiau ,,Babilono oro linijos''. Absoliučiai nepatiko  doh.gif Atrodo, visai įdomu, kas vyksta visoj toj oro uosto ,,virtuvėj'', bet gal pats pateikimas nepatiko.. Na, nežinau, tiesiog neįtraukė..

Ir žinau, kad tikrai buvo jau seniau klausta (bet žinot, kai neaktualu, tai ir praslysta pro akis blush2.gif ), bet gal kas pasiūlysit kokią labai gerą biblioteką Vilniuje? Geriau kad kur nors centre (senamiestyje ar pan) arba žvėryne būtų (ar kažkur netoli).. O jei normaliai libis sistema dar veiktų, tai iš viso būtų puiku.
Užsirašiau į Mickevičiaus, bet pirmas apsilankymas nepaliko gero įspūdžio, ypač knygų išdėliojimas pagal autoriaus gyvenamą vietą pasirodė ganėtinai kvailas doh.gif

Galėčiau, atsitempčiau biblioteką iš Panevėžio  wub.gif Labai pasiilgstu jos.

Nežinau kas yra labai gera. Aš lankausi Naujamiesčio bibliotekoje (Vivulskio gatvė). Nėra didelė, be libis sistemos, bet man patinka. Šiaip dažnai matau popsinių karštų naujienų ir šiaip popsinių vardų (Irvingas, Picoult, Gerritsen ir t.t.).
Atsakyti
na, perskaičiau Donorą - viskas ok, vingis nelabai patiko schmoll.gif aš tikiu meilę biggrin.gif

tai va, bet kliuvo pora vietų verttimas - susipylė į save alaus, susipylė kavos doh.gif
Atsakyti
Tesiu "neipareigojanciu" knygu skaityma cool.gif

Mariee de force Priversta ištekėti

http://www.knyguklub...p;anid=1cdb2763
Atsakyti
Skaitau Bernhard Schlink "Sugrįžimas"
http://www.versus.lt...yvas/Sugrizimas
Penktą dalį planuoju tik perversti,kad sužinočiau pabaigą.Kažkokie neįtikinantys veikėjai,keisti charakteriai...Iš pradžių atrodė nieko,o į galą trūko kantrybė ax.gif
"Skaitovas" lyg ir patiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 09 13, 22:33)
Nežinau kas yra labai gera. Aš lankausi Naujamiesčio bibliotekoje (Vivulskio gatvė). Nėra didelė, be libis sistemos, bet man patinka. Šiaip dažnai matau popsinių karštų naujienų ir šiaip popsinių vardų (Irvingas, Picoult, Gerritsen ir t.t.).

dėkui 4u.gif reiks apsilankyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2012 09 11, 21:18)
Gal kuri jau skaitete Joanne Harris “Mėlynakis berniukas “?

Dar laukia savo eilės rolleyes.gif

Skaitau Jodi Picoult "Namų taisyklės".Patinka,tikrai patinka,daug informacijos apie Aspergerio sindromą.Pažįstu vieną tokį ne visai sveiką žmogelį,tai būtent taip aš ir įsivaizduoju Džeikobą.Tai vaizdinys nekoks unsure.gif
Atsakyti
perskaiciau Noros Roberts 'Vidurnakcio uzutekis " ir Jude Deveraux "Visada".. dabar skaitysiu Noros Robert " Sviesos raktas" ( gaila bet pirma perskaiciau antra dali o dabar i rankas pakliuvo antra dalis ..smile.gif
Atsakyti
Vakar PZ parnešė Svetimšalės V knygą,Marininos II ir Monika Peetz "Antradienio moterys" Neišsirenku,nuo kurios pradėti ax.gif
Šiandien šiaip ne taip pribaigiau Schlink'ą - jokio moralo nesupratau,pasirodė rašymas dėl rašymo blush2.gif
Atsakyti
Labai įsivažiavau su Oksanen romanu. Kažkaip net keista, kad tokios sunkios temos, o taip lengvai skaitosi. Nebuvo tas sovietmetis toks jau rožėmis klotas, kaip dabar jaunimas tiki iš tėvų pasakojimų, oj nebuvo... Kol kas labai patinka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 09 13, 13:49)
Chirurgo serija, jei norit skaityti iš eilės:

Chirurgas
Pameistrys
Nusidėjėlė
Dvynės
Dingusios
Mefisto klubas
Relikvija
Ledinis šaltis

Ačiū drinks_cheers.gif

man teko ligoninėj pagulėt, tai per pora parų įveikiau "Vitne, mano meile" 4u.gif iš neįpareigojnčių serijos, patiko thumbup.gif kaip tik ligoninei skirta apimtis ir nuotaika biggrin.gif užsidegiau dabar istoriniais meilės romanais, reiks toliau pasidomėt ką imt biggrin.gif kadangi lovos rėžimas kelioms dienoms paskirtas cool.gif imu "Sodininką iš Prancūzijos" tik bijau, kad per greit suvalgysiu, man knygos po 500-600 psl reikalingos cool.gif
Atsakyti
Beje, atsiminiau šiandien bedarydama pertvarką namie, kad turi vieną Ingėno ir vieną Fati knygą. Merginos, gal jus pasigaut kurią dieną būtų kur nors galima ir atiduot, nes jau nesvietiškai gėda pačiai, kad vis pamirštu... doh.gif
Atsakyti