Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(nihilistė @ 2012 09 12, 09:25)
Na o aš pabaigiau Flaubert'o "Ponią Bovari". Ką galiu pasakyti? Įspūdis stiprus, bet gana prieštaringas. Patiko ar ne nepasakysiu, bet knyga tikrai stipri.

Aš irgi negaliu sugalvoti, patiko man "Ponia Bovari" ar nepatiko. Bet kad didelį įspūdį padarė, nepasakyčiau.
Atsakyti
Sveikos,labai seniai matyta,atėjau pasidalinti su man visai patikusiu Čekuolio straipsniu,nors ką aš čia kalbu,man visi jo straipsniai įdomūs. smile.gif
http://zebra.15min.l...tys-289855.html
P.s Kalbant į temą, filmas ,,Skrydis virš gegutės lizdo" man padarė netgi labai gerą įspūdį,manau knyga būtų taip pat ne ką prastesnė.
smile.gif
Atsakyti
GErittsen Donoras. 4u.gif kokia įtampa, kaip gydytojos gaila, kokia ji šaunuolė!!! net atsiverčiau galą, ar tikrai gerai baigsis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 09 13, 06:45)
net atsiverčiau galą, ar tikrai gerai baigsis  blush2.gif

Ir kaip ne ajajai? As tai graziai perskaiciau, patiko. Aisku, paskutinis siuzeto vingis toks gan fantastinis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 09 13, 07:44)
Ir kaip ne ajajai? As tai graziai perskaiciau, patiko. Aisku, paskutinis siuzeto vingis toks gan fantastinis.

to vingio neužtikau schmoll.gif aš tik patį patį paskutinį puslapį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 09 13, 08:52)
to vingio neužtikau  schmoll.gif aš tik patį patį paskutinį puslapį  blush2.gif

Dar uztiksit, gero ir nuoseklaus skaitymo. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau Chirurgą biggrin.gif o gal galit parašyt kas po jo eina g.gif nesinori labai blaškytis, norisi tęst tą pačią seriją 4u.gif galvoju gal Pameistrys ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 09 13, 06:45)
GErittsen Donoras.  4u.gif kokia įtampa, kaip gydytojos gaila, kokia ji šaunuolė!!! net atsiverčiau galą, ar tikrai gerai baigsis  blush2.gif

Aš dažnai taip darau. Man malonumo negadina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 09 13, 09:10)
Perskaičiau Chirurgą  biggrin.gif o gal galit parašyt kas po jo eina  g.gif nesinori labai blaškytis, norisi tęst tą pačią seriją  4u.gif galvoju gal Pameistrys ar ne  g.gif

Taip, po "Chirurgo" eina "Pameistrys".
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 09 13, 09:17)
Taip, po "Chirurgo" eina "Pameistrys".

Ačiū 4u.gif o po jo jau be le ką galima imt blush2.gif Donora, Relikviją, Mefisto klubą ar irgi yra eiliškumas g.gif
Atsakyti
Sioks toks yra, bet is esmes galima skaityti bet kaip, esme tikrai suprasit.
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 09 13, 08:34)
Ačiū  4u.gif o po jo jau be le ką galima imt  blush2.gif Donora, Relikviją, Mefisto klubą ar irgi yra eiliškumas g.gif

Chirurgo serija, jei norit skaityti iš eilės:

Chirurgas
Pameistrys
Nusidėjėlė
Dvynės
Dingusios
Mefisto klubas
Relikvija
Ledinis šaltis
Atsakyti