Įkraunama...
Įkraunama...

Žvaigždelė Rugilė.....

4u.gif Rugilytes teveliai labai stiprus zmones,ikvepia kitus nepasiduoti,nenuleisti ranku.Jie spindi geriu ir meile,Rugilyte sedi ant debeselio ir sypsosie jiems,ju darbams.Kazkas tai pavadino "donkichotiska kova",bet as manau,jiems labai labai pavyko 4u.gif
Atsakyti
stiprybes jums!!!!
Papildyta:
jus saunus zmones ,kad nenuleidziate ranku,del savo mazutes ir kitu,SEKMES JUMS
Atsakyti
Labai noriu padėkoti Rugilės mamytei už parama, silta žodi ir supratinguma. Jus sueikiat jėgu ir vilčių, kad mes nugalėsim. Jus tikrai nuostabus žmonės.
Atsakyti
As taipat uzklydau netycia i si puslapiuka ir esu tik tyli skaitytoja kuri visa sirdimi palaiko Jus,reikia didziuotis Jumis jog nepaluzote,jog visa save atiduodate su kaupu kitiems,stiprybes Jums Rugiles teveliai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 01 lapkričio 2007 - 20:07
Su Gimtadieniu, Rugilyte...

user posted image user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Miledi*: 06 lapkričio 2007 - 13:13
Aš galvoju užsuksiu pažiūret kas čia per skyrelis....užteko Rugilytės foto pamatyt negaliu atsigaut, žliumbiu jau valanda verysad.gif būčiau tikrai parėmusi, deja vėlu,jau kaip gaila negaliu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trutru @ 2007 11 18, 19:17)
Aš galvoju užsuksiu pažiūret kas čia per skyrelis....užteko Rugilytės foto pamatyt negaliu atsigaut, žliumbiu jau valanda verysad.gif būčiau tikrai parėmusi, deja vėlu,jau kaip gaila negaliu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tu gali paremti 4u.gif jai tik noro yra nueik www.rugute.com . Arba dalyvauk supermamyčių akcijoje onkologiniams ligoniukams. Spausk ant mano parašo.

Ačiū wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Happymother @ 2007 11 19, 09:55)
Tu gali paremti  4u.gif jai tik noro yra nueik www.rugute.com . Arba dalyvauk supermamyčių akcijoje onkologiniams ligoniukams. Spausk ant mano parašo.

Ačiū  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

būtinai jau radau saskaitos numeri thumbup.gif paderinsiu tik kada ir butinai persiusiu
manyčiau truksta reklamos,ir as tik atsitiktinai uzejau į šį puslapį, manau daugiau būtų norinčių aukot,gal kokia moderatorė iškeltų temelę į populiarias mamoms temas kad artėja kaledos ir taip t kad gal norėtų paaukot, na kažką tokio g.gif Dieve kaip gaila vaikučių ir tėvelių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trutru @ 2007 11 19, 17:39)
būtinai jau radau saskaitos numeri thumbup.gif paderinsiu tik kada ir butinai persiusiu
manyčiau truksta reklamos,ir as tik atsitiktinai uzejau į šį puslapį, manau daugiau būtų norinčių aukot,gal kokia moderatorė iškeltų temelę į populiarias mamoms temas kad artėja kaledos ir taip t kad gal norėtų paaukot, na kažką tokio g.gif Dieve kaip gaila vaikučių ir tėvelių verysad.gif

Galite prisijungti prie kaledines akcijos cia SM 4u.gif Paramos skyrelyje mamos renka pinigelius ir lanko mazuosius ligoniukus, jei norite, galite kartu eiti su mumis wub.gif Nuoroda mano parashe.

Apie reklama, pesiuskite visiems savo draugams el. pastu rugutes nuoroda.. pakvieskite paaukoti 2proc. mokesciu.. zmonems nieko nekainuos, o fondui pinigeliai bus pervesti 4u.gif Gal kas panores ir labiau prisideti wub.gif Rugilyte isejo palikdama savo nuostabia mama, kuri tiek silumos ir pagalbos suteikia kitiems vaikuciams wub.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas radau Rugiles puslapi. Mano pacios keli artimieji mire nuo vezio, bet kad vaikai taip kankintusi...
Uzuojauta teveliams. Jus nuostabus zmones, rade jegu padeti kitiems ligoniukams.
Man paciai asaros byra. verysad.gif Tokia nuostabi mergaite... verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Zaviuosi Rugilytes mama, kuri padeda kitiems ligoniukams.. 4u.gif
Atsakyti