stiprybes jums!!!!
Papildyta:
jus saunus zmones ,kad nenuleidziate ranku,del savo mazutes ir kitu,SEKMES JUMS
Papildyta:
jus saunus zmones ,kad nenuleidziate ranku,del savo mazutes ir kitu,SEKMES JUMS
Labai noriu padėkoti Rugilės mamytei už parama, silta žodi ir supratinguma. Jus sueikiat jėgu ir vilčių, kad mes nugalėsim. Jus tikrai nuostabus žmonės.
As taipat uzklydau netycia i si puslapiuka ir esu tik tyli skaitytoja kuri visa sirdimi palaiko Jus,reikia didziuotis Jumis jog nepaluzote,jog visa save atiduodate su kaupu kitiems,stiprybes Jums Rugiles teveliai
Su Gimtadieniu, Rugilyte...
QUOTE(trutru @ 2007 11 18, 19:17)
Aš galvoju užsuksiu pažiūret kas čia per skyrelis....užteko Rugilytės foto pamatyt negaliu atsigaut, žliumbiu jau valanda būčiau tikrai parėmusi, deja vėlu,jau kaip gaila negaliu
Tu gali paremti jai tik noro yra nueik www.rugute.com . Arba dalyvauk supermamyčių akcijoje onkologiniams ligoniukams. Spausk ant mano parašo.
Ačiū
QUOTE(Happymother @ 2007 11 19, 09:55)
Tu gali paremti jai tik noro yra nueik www.rugute.com . Arba dalyvauk supermamyčių akcijoje onkologiniams ligoniukams. Spausk ant mano parašo.
Ačiū
Ačiū
būtinai jau radau saskaitos numeri paderinsiu tik kada ir butinai persiusiu
manyčiau truksta reklamos,ir as tik atsitiktinai uzejau į šį puslapį, manau daugiau būtų norinčių aukot,gal kokia moderatorė iškeltų temelę į populiarias mamoms temas kad artėja kaledos ir taip t kad gal norėtų paaukot, na kažką tokio Dieve kaip gaila vaikučių ir tėvelių
QUOTE(trutru @ 2007 11 19, 17:39)
būtinai jau radau saskaitos numeri paderinsiu tik kada ir butinai persiusiu
manyčiau truksta reklamos,ir as tik atsitiktinai uzejau į šį puslapį, manau daugiau būtų norinčių aukot,gal kokia moderatorė iškeltų temelę į populiarias mamoms temas kad artėja kaledos ir taip t kad gal norėtų paaukot, na kažką tokio Dieve kaip gaila vaikučių ir tėvelių
Galite prisijungti prie kaledines akcijos cia SM Paramos skyrelyje mamos renka pinigelius ir lanko mazuosius ligoniukus, jei norite, galite kartu eiti su mumis Nuoroda mano parashe.
Apie reklama, pesiuskite visiems savo draugams el. pastu rugutes nuoroda.. pakvieskite paaukoti 2proc. mokesciu.. zmonems nieko nekainuos, o fondui pinigeliai bus pervesti Gal kas panores ir labiau prisideti Rugilyte isejo palikdama savo nuostabia mama, kuri tiek silumos ir pagalbos suteikia kitiems vaikuciams
Pries kelias dienas radau Rugiles puslapi. Mano pacios keli artimieji mire nuo vezio, bet kad vaikai taip kankintusi...
Uzuojauta teveliams. Jus nuostabus zmones, rade jegu padeti kitiems ligoniukams.
Man paciai asaros byra. Tokia nuostabi mergaite...
Uzuojauta teveliams. Jus nuostabus zmones, rade jegu padeti kitiems ligoniukams.
Man paciai asaros byra. Tokia nuostabi mergaite...
Zaviuosi Rugilytes mama, kuri padeda kitiems ligoniukams..