Įkraunama...
Įkraunama...

Žvaigždelė Rugilė.....

Vėlinių žvakelė Rugutei...

user posted image
Atsakyti
Aš irgi širdyje uždegsiu žvakelę Rugilei...
Tebūna Tau ramu, mažyte wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Stiprybes.
Atsakyti
Ilsekis Ramybeje Rugute... cray.gif cray.gif cray.gif
diewe kaip sunku...pamaciau mazosios princeses nuotraukas viename puslapyje..tikras angelelis..tokia grazute,mazute...
kai pamaciau karstelyje,pradejau balsu verkti... cray.gif cray.gif
Tave cia visi mylejo Rugut.... wub.gif
Atsakyti
Vėlinių žvakelė Rugilei wub.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif
user posted image
Atsakyti
labai uzjauciu kaip mamytei sunku baisu net pagalvoti meldziuosi dievui kad tik jai tenai aukstai butu gerai verysad.gif
Atsakyti
Aš be galo žaviuosi tokiais tėvais kaip Rugilės, jie netekę savo mažosios mergytės, nenuleido rankų...padeda kitiems tėvams patekusieme į baisią bėdą. Įkūrė tinklalapį www.rugutė.com ir taip jų gerumas trykšta , nuo dukrytės, nuo mažojo angeliuko.
Šį tinklalapį atradau visai atsitiktinai, tiesiog ieškodama vardo Rugilė prasmės...Dabar į jį norisi grįžti vis dažniau pabūti, pasidžiaugti kitų laime sveikstant po baisios ligos...Nes tikrai kartais likimas pakiša kiaulišką koją, nuo kurios kartais negali atsikelti.
Atsakyti
Pas mane dega daug Žvakučių ir jos visos Jums mažieji Angeliukai.

Užsidegė žvaigždelė ir vėl užgęso, dangus tik žėri amžinai. Tu sušukai esu - mes esam, o aidas atkartojo kaip trumpai. (V.Aistis)

Stiprybės Tėveliams.
Atsakyti
Tvirtybės tėveliams verysad.gif O Rugilytei tebūnie lengva žemelė verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Dievuliau, varksiuke, ramibes jei amzinos
Pasakisiu tiesa, kol nemaciau tu dveju nuotraukiciu pries liga ir ka ta bjauribe padare su varksiu vaiku kaskaip laikiausi, bet kai pamaciau neistveriau... dieve kaip serdi sunku, kaip gaila, zliumbiu.....eik sau , kodel tokia neteisibe, kodel vaikui tokios kancios duodamos...
Atsakyti