Įkraunama...
Įkraunama...

Žvaigždelė Rugilė.....

Laikykites sad.gif
Atsakyti
STIPRYBES IR ISTVERMES heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Labas labutis. Dėkojame už supratimą ir palaikymą. Kaip jau ne kartą esu minėjusi, Jūsų palaikymas mums labai svarbus. Nejausdami jo, jau senai būtume palūžę.
Viskas po truputėlį rimsta, atslūgsta emocijos, pradeda rikuotis konkrečios mintys. Taigi bandysime toliau "ropinėti" po nenuspėjamas medicinos ir teisėsaugos džiungles. Numatome dar kartą parašyti laišką auditui, suformavus vyriausybę - sveikatos ministrui, pasiieškoti nepriklausomo eksperto... Svarbiausia, ko mums dabar labai labai trūksta, tai advokato, turinčio patirties nagrinėjant medicinines bylas.
Žiniasklaidą paliekame truputį vėlesniam laikui. Beje ne itin ja pasitikime. Manome, kad dauguma rodytų laidų (vaikų vežio tematika) buvo ne tėvų naudai. Iš šalies žiūrint buvo matoma aiški priešprieša: beribis tėvų sielvartas, emocijos prieš konkrečius gydytojų faktus. Tai minusas mums, nes tik faktai gali kovoti prieš faktus. Garsiai šaukdami ir mojuodami rankomis, mes tik patvirtiname gydytojų žodžius "Iš skausmo išprotėję tėvai."

Ačiū už žinutes. Ačiū, kad esate su mumis.

Mamulia, tai kova su vėjo malūnais. Žinant, koks buvo audito atsakymas, ne itin tikime savo sėkme, bet kodėl gi nepakovojus ...
Atsakyti
QUOTE (EditaA @ 2004 10 25, 12:07)
Žiniasklaidą paliekame truputį vėlesniam laikui. Beje ne itin ja pasitikime.

As zurnaliste. Ir as jusu puseje. Jei reiks pagalbos, patarsiu i kokius kolegas kreiptis. Stiprybes heart.gif
Atsakyti
Aš gydytoja, bet irgi Jūsų pusėje rolleyes.gif
Atsakyti
Edita,didžiuojuosi jumis ir labai užjaučiu dėl Rugilytės netekties heart.gif supermama.gif
Atsakyti
Uzuojauta Rugilytes seimai, labai liudna ,kad taip nutiko sad.gif wub.gif
Atsakyti
Balandzio 9 bus metai, kaip Rugiliuko nebera... 4u.gif mazham angeleliui...
Atsakyti
Edita, nepaprastai gaila mazosios Rugiles heart.gif Asaros pacios byra....
Linkiu jums stiprybes.
Atsakyti

Miela Edita.Sunku parinkti tinkamus žodžius,norint pareikšti užuojautą dėl Rugutės.Visus tuos metus mintimis buvau su Jumis.Ramybės Jūsų namams.Tegul Rugutės šviesus atminimas būna Jūsų Širdyse amžinai.
Atsakyti
Mielosios, tai man sunku surasti žodžių beribiam dėkingumui, kurį jaučiu Jums išsakyti. Visus metus jaučiau Jūsų nematomą, švelnų palaikymą už rankos, o ypatingai graudžiai gera buvo balandžio 9 dieną, kai skaitėme Jūsų žinutės el. paštu bei telefonu. Ačiū

Giliai širdyje mes tebejaučiame sąžinės priekaištą, kad nepadarėme dėl Rugutės visko - nesupratome, kokia svarbi yra šiandiena, pritrūko žinių, patirties, užmigdė gražūs gydytojų žodžiai bei pasitikėjimas jais. Todėl šiandien ir globojame sergančius vaikus, kad po n metų ramia sąžine galėtume pasakyti: "Mums, tavęs dukrele, nepavyko išgelbėti , tačiau padėjome kitiems tavo draugams"
Atsakyti
Ramybes jusu mintim ir tokio pat ryzto daryti ir ateityje , ir tikrai jums pavyks viskas . O angeliukas lauks jusu , kaip ir laukia visu kas turi savo maziukus angeliukus .
Atsakyti