Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

Sveikos 4u.gif Matau kalbat apie fotoaparatus, mes visai neseniai nusipirkom "Pentax Optio S60" mokėjom 850lt ir dar buvo pridėta kortelė atminties kortelė. Nu nuotraukos tai man thumbup.gif Aišku būna ir geresnių, bet aš kai nesu super profė man gerai ir toks... Užeis bizas gal ir geresnį pirksim... tik pirmą tą reikia nudėvėt biggrin.gif
Atsakyti
photo.gif O muilinės jau nebemadingos? Bet visai neblogos nuotraukos gaunasi?
Atsakyti
Gal galit pasakyti kiek laiko reikia krauti baterijas? Suprantu, kad turėtų raudona lemputė užgesti ir bus pasikrovusios, bet jau dvi dienos praėjo - neužgesta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2006 06 13, 22:44)
Gal galit pasakyti kiek laiko reikia krauti baterijas? Suprantu, kad turėtų raudona lemputė užgesti ir bus pasikrovusios, bet jau dvi dienos praėjo - neužgesta  g.gif

Tai gal negerai įdėta baterija? g.gif Arba gal pakrovėjas sugedo...
Atsakyti
Tai kad gerai įdėta. O kroviklis tai beveik naujas, gal tik trečią kartą kraunam, nu bet visad užgęsdavo lempečka (nors ir labai ilgai kraudavo).
Atsakyti
QUOTE(Nikusha @ 2006 06 13, 22:44)
Gal galit pasakyti kiek laiko reikia krauti baterijas? Suprantu, kad turėtų raudona lemputė užgesti ir bus pasikrovusios, bet jau dvi dienos praėjo - neužgesta  g.gif

Kiekvienas pakrovėjas krauna skirtingai - nuo 1 val. iki ... Turėtų būti parašyta. Pvz. maniškis ne pats geriausias, tai krauna 12,5 val. ir lemputė neužgęsta.
Atsakyti
gal žinot kur internete galima būtu rasti išsamę instrukcija anglų k. fotikui PANASONIC fz5 gali būti fz4 ar fz7???
Atsakyti
sveiki, prisiskaiciau ir as cia visko apie tuos aparatus ir pasidomejau internete viskuo ka radau, beje geras tinklapis renkantis fotika smile.gif
http://www.megapixel...0/a700-genf.php

galvojam , gal apsistoti ties Canon power Shot A700? kaip manot ar vera??? ar turit ka geresnio pasiulyti. kaina tai iki 1500 galetume skkirti, bet kai nelabai yra uz ka daugiau moket, tai gal geriau ir nemoket smile.gif . o siatas ir nebrangus ir gana geras man pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2006 06 16, 23:30)
gal žinot  kur internete galima būtu rasti išsamę instrukcija anglų k. fotikui PANASONIC fz5 gali būti fz4 ar fz7???

Sekmes skaitant:

http://www.panasonic...rmSubmitted=yes

tongue.gif
Atsakyti
As sumasciau nusipirkti savo Panasonicui UV filtra. O gal visgi poliarizacinis geriau? g.gif Ir del apsaugos ir del ryskumo.
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2006 06 17, 17:28)

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etsia @ 2006 06 17, 16:44)
sveiki, prisiskaiciau ir as cia visko apie tuos aparatus ir pasidomejau internete viskuo ka radau, beje geras tinklapis renkantis fotika smile.gif
http://www.megapixel...0/a700-genf.php

galvojam , gal apsistoti ties Canon power Shot A700? kaip manot ar vera??? ar turit ka geresnio pasiulyti. kaina tai iki 1500 galetume skkirti, bet kai nelabai yra uz ka daugiau moket, tai gal geriau ir nemoket smile.gif . o siatas ir nebrangus ir gana geras man pasirode smile.gif

nu ziurejaom ziurejom mes tuos fotikus, ir dabar galvoju gal kai 6 kart optinis priartinimas ir jei nera stabilizatoriaus vaizdo, tai nelabai gerai jau g.gif
gal geriau pirkt canon S2, ar net S3? gal kas gali pasakyti ar labai jie skiriasi, ir ar verta griebt naujausia daikta S3 uz didele kaina??? g.gif
taippat svartstom ir panasonninc FZ7 arba TZ1?? kaip sitie jums? labai prasau, patarkit, koki geriau isigyti fotoaparata, kad tikrai butu verta moket tiek pinigu smile.gif 4u.gif
Atsakyti