Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

o koki varianta pasiulytumete uz kokius 800 lt?
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 30, 18:31)
IŠ viso niekam tikę atsiliepimai. Normalūs fotografai į juos net nežiūri. Žinoma, tarp jų esti ir vienas kitas geras modelis, nu bent jau sakoma, kad toks pvz. 8080

kodel niekam tike? argumentuok. Toks tavo svaistymasis zodziais lygus nuliui.
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2006 06 02, 17:03)
Na, as irgi paklausiu jusu patarimo. Laikas man pirkti nauja fotika. Pries kazkur 4 metus pirkau Sony DSC-P31, ten 2 MGpx, visai patenkinta juo buvau, taciau, manau, jau laikas nauja isigyt.
Dabar esu apsistojusi ties keliais variantais:
Panasonic DMC FZ7 (bet del Panasonic'u, matau, ner labai geru rekomendaciju)
Sony DSC H1
Sony DSC H2
Laukciau ekspertu patarimu
Arba is viso, ka rekomenduotumet iki mazdaug 1500Lt?

Mes pirkom sony Sony DSC H2 -patenkinti.Kaina ne per didelia(1329),"karl zeisso" objektivas(kas labai gerai,senam modeli tokio nebuvo) .Labai patogus valdymas. Simpatishkas ir nelabai didelis.Trukumai -atminties korteles gan brangokos.Ir dar krepshi jam gan ilgai ieshkojom g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 06 03, 09:32)
o koki varianta pasiulytumete uz kokius 800 lt?

Vakar Foto fabrike Canon Powershot A620 plius 1 GB atminties kortelė kainavo 969 Lt, šiandien - 1089 Lt. Vakar aš užsisakiau, rytoj tikiuosi pasiimti rolleyes.gif
Atsakyti
Gal zhinot, kur butu galima gauti Nikon D50 lietuvishka naudojimosi instrukcija? ax.gif turiu rankose daikta,o nemoku naudotis privalumais sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendria @ 2006 06 06, 16:15)
Gal zhinot, kur butu galima gauti Nikon D50 lietuvishka naudojimosi instrukcija? ax.gif turiu rankose daikta,o nemoku naudotis privalumais sad.gif

zinau kur galima rasti instrukcija Nikon D50 rusu kalba
Atsakyti
gal ishduosi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendria: 06 birželio 2006 - 16:32
jau radau pati
Atsakyti
Labai labai norėjau papasakoti, kad Konika Minolta yra puikiai nervus ėdantis daiktas. Prieš pora metų pirkau Dimage Xg ir nesigailiu tik dėl vieno dalyko - jo dydžio. Jei fotiko negali rasti tašėje, vadinasi jis tikrai mažas. O minusų... Mane iš proto veda šie:

1. Jei sąlyos neidealios, jis nieko nenufitigrafuos, viskas bus paplaukę (taip net ir dienos metu). Reikės naudoti blicą, tačiau ir jis ne visada pagelbėja. O juk didelė dalis kadrų būna nepakartojami...
2. Blicas puikiai atskleidžia fitigrafuojamų žmonių zombiškumą. Sakyčiau, kad aš kažko nemoku, bet su kitais aparatais ir su blicu, ir be jo viskas gaunasi puikiai.
3. Turi tik autofokuso rėžimą. Ir tas - 15 cm. Vadinasi miela nuotraukytė su nosies plaukais tiesiog neįmanoma. Jei fitigrafuosi draugą už 10 cm, fokuso centras bus kažkur ties jo gumburu. O gal amono ragu... Na, nsvrbu, bet rezultatas - nuotraukos išplaukusios.
4. Kol tas vėpla užsikrauna. Nors nemanau, kad kitų gamintojų aparačiukai užsikrauna greičiau.

Man jau seniai niežti rankos susidoroti su šituo toli nuo tobulybės aparatu. Kai tik atsiras galimybė, norėčiau įsigyti ką nors panašaus į Canon Power Shot A610. Svarbiausia ne Konika, ne Minolta ir juolab ne Konika Minolta kartu sudėjus.

Čia aš daugiau pasakoju tiems, kas galvoja apie pastarąjį gamintoją.
Atsakyti
Ziuriu visi giria tik savo turimus fotoaparatus,vienam labai liuks,kitas ispeikia,as dabar nusipirkau Panasonic DCM-TZ1 ir tikrai esu patenkinta,nuotrauku kokybe nepriekaistinga,funkcija nuo drebanciu ranku tikrai veikia,krutinanat fotoaparata,nuotraukos iseina ledines,pries tai turejau irgi Panasonic DCM F-1 smile.gif tai nesiskundziau irgi,bet su laiku vis norisi naujasniu technologiju ir pribambasu..... rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 09 birželio 2006 - 12:44
QUOTE(Bembis @ 2006 06 09, 12:11)
Man jau seniai niežti rankos susidoroti su šituo toli nuo tobulybės aparatu. Kai tik atsiras galimybė, norėčiau įsigyti ką nors panašaus į Canon Power Shot A610. Svarbiausia ne Konika, ne Minolta ir juolab ne Konika Minolta kartu sudėjus.

Čia aš daugiau pasakoju tiems, kas galvoja apie pastarąjį gamintoją.

Na shiaip cia ne Minoltos problema, o visu ultra compact fotoaparatu...
O siulyciau ziuret Fuji F10 arba F11, tikrai labai neblogi.
Atsakyti
QUOTE(Bembis @ 2006 06 09, 12:11)
4. Kol tas vėpla užsikrauna. Nors nemanau, kad kitų gamintojų aparačiukai užsikrauna greičiau.

Aš turiu 2 CANON'us- abu pasikrauna labai greitai 4u.gif
Atsakyti