Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

Geras daiktas tie pažystami... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2006 05 26, 18:05)
Wild flover, tavo pasirinkimas neblogas, ipatingai kai jis remesi i kaina  thumbup.gif

naaringiux,
ziurek i optini pritraukima, Iso (kuo daugiau tuo geriau) , pikseliu uztenka ir kokiu 6 mln.
Siulyciau Canon arba Sony, jie vieni is lyderiu pagal kokybe ir ilgaamziskuma, nesiulyciau panasonic (asmenine ir serviso meistru patirtis).

O kodel butinai 6 mpix? smile.gif Plakatu speju nespausdinsit, o kokybes pixeliu skaicius neitakoja. Mazhiausia i ka reikia kreipt demesi tai i pixelius.
Atsakyti
o gal kas zinot daugiau apie Olympus C-7000 modeli?? labai patraukliai atrodo, bet LT apie ji mazai girdeti kazkodel, idomu kodel?
Atsakyti
QUOTE(bimbaM @ 2006 05 30, 15:59)
o gal kas zinot daugiau apie Olympus C-7000 modeli?? labai patraukliai atrodo, bet LT apie ji mazai girdeti kazkodel, idomu kodel?

vat ir man idomu kokie isvis atsiliepimai apie OLYMPUS fotikus g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 05 30, 15:02)
kokie atsiliepimai apie OLYMPUS

IŠ viso niekam tikę atsiliepimai. Normalūs fotografai į juos net nežiūri. Žinoma, tarp jų esti ir vienas kitas geras modelis, nu bent jau sakoma, kad toks pvz. 8080
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 30, 19:31)
IŠ viso niekam tikę atsiliepimai. Normalūs fotografai į juos net nežiūri. Žinoma, tarp jų esti ir vienas kitas geras modelis, nu bent jau sakoma, kad toks pvz. 8080

tai kokios firmos rinktis g.gif CANON g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 05 30, 19:40)
tai kokios firmos rinktis  g.gif  CANON  g.gif

Arba NIKON
Bet CANON kainos geresnės ax.gif
Atsakyti
mes turim ''Pentax'',5ml.taškų,2,5 cm.ekranas ir kainavo tik 600lt.(ten dar yra ''pribumbasų'',bet man jie nerūpi ax.gif ,filmuoja su garsu).Kadangi nesam fotografai,mūsų poreikiams jis kuo puikiausiai tinka.Giminaičiai turi ir vieni ir kiti nusipirkę dvigubai brangesnius,o nuotraukų kokybė niekuom nesiskiria schmoll.gif .Tikrai esam šituo aparatu patenkinti,nors turim jį dar neseniai,nėra nė pusmečio.
Atsakyti
Na, as irgi paklausiu jusu patarimo. Laikas man pirkti nauja fotika. Pries kazkur 4 metus pirkau Sony DSC-P31, ten 2 MGpx, visai patenkinta juo buvau, taciau, manau, jau laikas nauja isigyt.
Dabar esu apsistojusi ties keliais variantais:
Panasonic DMC FZ7 (bet del Panasonic'u, matau, ner labai geru rekomendaciju)
Sony DSC H1
Sony DSC H2
Laukciau ekspertu patarimu
Arba is viso, ka rekomenduotumet iki mazdaug 1500Lt?
Atsakyti
Mes turim Canon IXUS 750. Galvoju, gal įsigyti profesionalesnį ax.gif Labai noris gražių vaikų portretinių foto. Kad geros kokybės būtų. Į ką reiktų atkrepti dėmesį renkantis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2006 06 02, 16:03)
Na, as irgi paklausiu jusu patarimo. Laikas man pirkti nauja fotika. Pries kazkur 4 metus pirkau Sony DSC-P31, ten 2 MGpx, visai patenkinta juo buvau, taciau, manau, jau laikas nauja isigyt.
Dabar esu apsistojusi ties keliais variantais:
Panasonic DMC FZ7 (bet del Panasonic'u, matau, ner labai geru rekomendaciju)
Sony DSC H1
Sony DSC H2
Laukciau ekspertu patarimu
Arba is viso, ka rekomenduotumet iki mazdaug 1500Lt?

Mes jau beveik metai turim Panasonic FZ5 (FZ7 beveik toks pats tik turi siek tiek daugiau funkciju ir pikseliu). Esam juo labai patenkinti, nuotraukos gaunasi labai grazios, tikrai jokiu priekabiu thumbup.gif Nors kai pirkom buvau nusiteikusi skeptiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritute @ 2006 06 02, 18:43)
Mes jau beveik metai turim Panasonic FZ5 (FZ7 beveik toks pats tik turi siek tiek daugiau funkciju ir pikseliu). Esam juo labai patenkinti, nuotraukos gaunasi labai grazios, tikrai jokiu priekabiu  thumbup.gif  Nors kai pirkom buvau nusiteikusi skeptiskai  smile.gif

Aciu uz atsakyma
Dabar dar laukiu kas ka apie Sony situos modelius pasakys ax.gif
Atsakyti