Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

Na o mes vistik nusipirkom Canon PowerShot A 630 biggrin.gif

Nu man patinka pakolkas viskas, nors netrumpai aiškinausi kol visais nustatymais naudotis mokiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 01 19, 17:53)
pas mane CANON S2, gal kas tokį turit? mane pradėjo užknist raudonos akys. Iš pradžių viskas lyg ir gerai tik retkarčiais, nu paskutiniu metu patalpoj kas antra nuotrauka su raudonom akim  blink.gif  blink.gif . ką daryt nežinau  blink.gif

Nieko nepadarysi, normalaus ishorinio blico reikia.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 01 23, 07:35)
Nieko nepadarysi, normalaus ishorinio blico reikia.

ačiū, labai pradžiuginai blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu papasakokit man dabar i ka svarbiausia reikia ziuret perkant fotoaparata? ISO, pikseliai, stabililizatorius, kas dar?

Ziurejom viena kita fotoaparata, nu bet neina issirinkt. Noretume kompaktisko fotiko ir kad butu geros kokybes nuotraukos.

Firma? Nezinau turejau Samsung, tai nervino, kad reikia ilgai laukt kol vel uzsikrauna, kad antra kadra galeciau padaryt. Siaip nuotraukos puse velnio iseidavo jei dienos sviesoj darytos.

Cia matau vyrauja Canon. Gal kas koki patarima mesteltu ka cia nugriebus?
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 23, 18:55)
Nu papasakokit man dabar i ka svarbiausia reikia ziuret perkant fotoaparata? ISO, pikseliai, stabililizatorius, kas dar?

Pikseliu dabartiniuose fotoaparatuose, daugiau nei reikia, stabilizatorius nepakenks, bet jei zoom'as nedidelis nebutinas jis. ISO patys skaiciukai nelabai svarbu, svarbiau kaip prie tu skaiciuku nuotraukos atrodo, kas ish to kad ISO galima padidint iki 1600 jei triukshmai bus nezhmonishki.... Reiktu ziuret kad matrica butu kuo didesne.

Ziurejom viena kita fotoaparata, nu bet neina issirinkt. Noretume kompaktisko fotiko ir kad butu geros kokybes nuotraukos.

Firma? Nezinau turejau Samsung, tai nervino, kad reikia ilgai laukt kol vel uzsikrauna, kad antra kadra galeciau padaryt. Siaip nuotraukos puse velnio iseidavo jei dienos sviesoj darytos.

Cia matau vyrauja Canon. Gal kas koki patarima mesteltu ka cia nugriebus?

Siulau paziuret Fuji F30, vienas geriausiu shiuo metu, mazhi triukshmai su dideliais ISO. Dar paziurekit Canon A710 IS. Abieju kaina ~1000 lt.
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2007 01 22, 16:22)

na aš siūlyčiau labiau pasidomėti prieš perkant nekompaktišką ultrazoom fotoaparatą, jie muilinių tarpe turi daugiau galimybių - bet siūlyčiau rinktis iš Canon Powershot, Fuji FinePix arba Panasonic - nepamenu modelių. Rinkos lyderis yra canon S3 IS, jei rastum gali pigiau gaut senesnį modelį S2 IS kuris mažai kuo skiriasi nuo naujesniojo.

ka reiskia "nekompaktišką ultrazoom fotoaparatą, jie muilinių tarpe turi daugiau galimybių " blush2.gif

Fuji FinePix keikia daugelis kiek girdejau, tai kur rast objektyvia nuomone??? doh.gif

man lyderiu nereik, as tik noriu fotiko, babkiu neturiu daug tam doh.gif
Atsakyti
KOkia nuomonė apie Canon powershot 710? Gal kas turit?
Atsakyti
vien jau gerai kad zoomas ne 3x, nes man tai tie mazazoomiai nepatinka, o sako mln tasku pakanka 3-4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniux911: 24 sausio 2007 - 09:17
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 24, 10:16)
vien jau gerai kad zoomas ne 3x, nes man tai tie mazazoomiai nepatinka, o sako mln tasku pakanka 3-4

aš tą turiu omeny, kad didesnio zoom'o fotikai yra nekompaktiški - na objektyvas jų nemažas ir į kišenę jų neįsimesi. taigi tokio aparato pirkimą reikia apgalvoti - ar tikrai reikia. o beje kalbant apie zoom muilinėse irgi pasakytina taip - jei optinis zoom yra net 12x, kokybiškų nuotraukų virš 4x vistiek nebus - tam reikia kitokių objektyvų ir išvis veidrodinių fotoaparatų pirmiausia. Taigi aš išvis siūlyčiau tiems, kurie ieško paprasto buičiai naudojamo fotoaparato nelaikyti zoom'o už kriterijų.

na bet jei labai norisi - geras pasirinkimas canon A630, A610 ar pan.

o dėl rinkos lyderių - ne veltui taip gaunasi - dėl geriausio kokybės, kainos, funkcijų derinio, dėl to kad daugiausia žmonių pasirenka.
Atsakyti
Aciu Juliau3 4u.gif

Gal dar paasikintum kaip suprasti triuksmas nuotraukose? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 24, 12:21)
Aciu Juliau3  4u.gif

Gal dar paasikintum kaip suprasti triuksmas nuotraukose?  blush2.gif

Triukshmas, tai "siukshles" atsirandancios nuotraukose, esant dideliems ISO.
Cia placiau pasiziurek.
Atsakyti
Laba,

Nusprendėm pirkt skaitmeninį fotiką (+ - 1000 Lt), bet supratimo maža.... ax.gif Prašom patarti modeliuką, kuris būtų taip sakant mėgėjams pats tas.... Jau pasimokėm, kad parduotuvių konsultantais ne visada galima pasitikėti, tad kad "neįsūdytų" š.... kai nuvažiuosim rinktis, padėkite, kad būtume taip sakant šiek tiek geriau atrodantys negu žali ir nepakibtume ant miklaus konsultanto liežuvio mestos meškerės mirksiukas.gif
Atsakyti