Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

Na jeigu dar ir patirties turi su Zenitu bigsmile.gif

Aš tai tik su smena biggrin.gif
Žiūrėk, čia nuotraukos darytos su A620, aišku profesionalaus fotografo biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Daugiau nuotraukų čia.

Šito fotografo nuomone, geresnio fotoaparato šiai dienai už sąlyginai nedidelius pinigus rinkoje nėra wink.gif
Atsakyti
papooga net nesitiki cool.gif kažkaip man nenatūralios nuotraukos g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2007 01 12, 13:28)
papooga net nesitiki  cool.gif kažkaip man nenatūralios nuotraukos  g.gif

Su fotoshopu apdirbtos, yra pluginas, kuris nuotrauka padaro panashia i pieshini.
Atsakyti
Fotografuota gero apsvietimo salygom, jei tamsiau - tai daugiausiai nejudantys objektai. Nuotraukos gan stipriai apdorotos kompu. Taciau nenuneigsi - istreniravus aki, ismokus komponuoti ir bent minimaliai ivaldzius nuotrauku redagavima kompe galima neblogai pasiekti ir su paprastu fotiku. Taigi pirmiausia ismokit isnaudoti bent ta, ka turit, ir gal nebeskaudes galvos geras fotikas ar ne.
Atsakyti
Taip, apdirbtos su PhotoShop'u ir autorius neslepia technikos,

First I adjust the levels, then I use one of two great and free filters, virtual photographer (http://www.optikvervelabs.com/), or B/W conversion (http://www.photo-plugins.com/Plugins/Plugins/B-W-Conversion-2.html). The third step is dodging/burning, sometimes I use the shadow/highlight tool and the last step is sharpening.

O taip nuotrauka atrodė prieš apdirbant

user posted image

Galima jam ir mail'ą parašyti, bet rezultatas vistiek įspūdingas ir kaip jis rašo, kad fotikas išsiskiria labai geromis ryškiomis detalėmis, be to dar ir sukiojamas vartaliojamas lcd ekranas, jeigu tik jums neatrodo didokas nešiotis tai manau neverta dvejoti, o aš dabar tarp šito ir NikonCoolPix s10 blaškausi, nes su vyrum nusprendėm, kad kompaktiškumas ir lengvumas svarbiau mums šiuo metu, o aš dar būtinai noriu su sukiojamu ekranu. O gal žinote dar kokių UltraCompact modelių su sukiojamu lcd?
Atsakyti
QUOTE(Papooga @ 2007 01 12, 10:29)
Na jeigu dar ir patirties turi su Zenitu  bigsmile.gif

Aš tai tik su smena  biggrin.gif
Žiūrėk, čia nuotraukos darytos su A620, aišku profesionalaus fotografo  biggrin.gif

Šito fotografo nuomone, geresnio fotoaparato šiai dienai už sąlyginai nedidelius pinigus rinkoje nėra wink.gif

Nu fain, kad neblogas tas canon'as clap.gif Ir fotkes fain smile.gif
Va dabar dar su photoshopu ismokt dirbt....

Su smena irgi esu dirbus, kazkadaise dar senelio placiajuosti, berods Moscwa, isbandzius esu.
Atsakyti
pas mane CANON S2, gal kas tokį turit? mane pradėjo užknist raudonos akys. Iš pradžių viskas lyg ir gerai tik retkarčiais, nu paskutiniu metu patalpoj kas antra nuotrauka su raudonom akim blink.gif blink.gif . ką daryt nežinau blink.gif
Atsakyti
tęsiam temą

noriu info ir nuomonių apie olympus c760

http://www.olympus.l...0_UltraZoom.htm

beje, ar kortos atminties yra universalios ar tik tam modeliui ar firmai fotiku? man rupi xd
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniux911: 22 sausio 2007 - 09:50
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 22, 09:49)
tęsiam temą

noriu info ir nuomonių apie olympus c760

http://www.olympus.l...0_UltraZoom.htm

beje, ar kortos atminties yra universalios ar tik tam modeliui ar firmai fotiku? man rupi xd

Senokas modelis, nelabai vertas demesio, fotoaparatui su dideliu zoom'u reikalingas stabilizatorius.
Na atminties kortos yra ivairiu tipu. Shitam kaip minejai reikalinga xD tipo kortele. Firma nesvarbu, svarbu kad butu xD tipas.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 01 22, 15:18)
Senokas modelis, nelabai vertas demesio, fotoaparatui su dideliu zoom'u reikalingas stabilizatorius.

o tai kaip tas stabilizatorius techniniam pase vadinasi gal zinai angliskai? kodel sis nevertas?todel kad nera stabilizatoriaus, per mazai pikseliu ar kad seno modelio ar dar kas? apsviesk nes as tik vartotoja, be isigilinimo
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2007 01 22, 16:20)
o tai kaip tas stabilizatorius techniniam pase vadinasi gal zinai angliskai? kodel sis nevertas?todel kad nera stabilizatoriaus, per mazai pikseliu ar kad seno modelio ar dar kas? apsviesk nes as tik vartotoja, be isigilinimo

stabilizatorius žymimas IS raidėmis.
na aš siūlyčiau labiau pasidomėti prieš perkant nekompaktišką ultrazoom fotoaparatą, jie muilinių tarpe turi daugiau galimybių - bet siūlyčiau rinktis iš Canon Powershot, Fuji FinePix arba Panasonic - nepamenu modelių. Rinkos lyderis yra canon S3 IS, jei rastum gali pigiau gaut senesnį modelį S2 IS kuris mažai kuo skiriasi nuo naujesniojo.
Atsakyti
Mes turim Panasonic Lumix LZ5 ir esam juo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti