Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

Na,as nenusimanau nieko,bet nuotrauku kokybe savo muilines patenkinta.Kas nusimanot pasakykit geras jis ar ne?Naudojuosi NIKON coolpix7900.Pati nepirkau,gavau dovanu,tai rezkit visa tiesa. biggrin.gif
Atsakyti
zadu pirkti is as skaitmenini, tai prasom pasakyt kokios firmos geriau rinktis, nes apie juos as nieko nenusimanau schmoll.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Aš rinkčiausi tik iš CANON ar NIKON ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 05 26, 10:23)
zadu pirkti is as skaitmenini, tai prasom pasakyt kokios firmos geriau rinktis, nes apie juos as nieko nenusimanau  schmoll.gif  blush2.gif  doh.gif

Reikia konkrecius modelius ziuret, pas visas firmas pasitaiko vykusiu ir nelabai.
Ir dar labai padetu, jei kainos ribos butu nurodytos.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 05 26, 14:43)
Reikia konkrecius modelius ziuret, pas visas firmas pasitaiko vykusiu ir nelabai.
Ir dar labai padetu, jei kainos ribos butu nurodytos.

seniau galvojau paklot ir 1000lt, bet dabar juk kainos kritusios ax.gif tai dabar iki tos sumos rolleyes.gif svarbu, kad butu geras ir tarnautu ilgai biggrin.gif
tai prasom patart koki rinktis, i ka atkreipt demesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 05 26, 11:48)
svarbu, kad butu geras ir tarnautu ilgai  

sūnus canon seną turi. Jis labai tvirtas, bet jau nelaabi siuolaikiskas ir kaip ten tu pikselu mazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka: 26 gegužės 2006 - 14:23
Na, o aš išsirinkau.. Canon PowerShot A430 ax.gif Kaip už mano galimą skirti pinigų sumą tai man pasirodė optimaliausias variantas g.gif Tikiuos, nesigailėsiu doh.gif
Bet dabar būtų labai įdomu išgirti ir jūsų papeikimus ar pagyrimus šiam mano pasirinkimui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Flower: 26 gegužės 2006 - 14:53
Wild flover, tavo pasirinkimas neblogas, ipatingai kai jis remesi i kaina thumbup.gif

naaringiux,
ziurek i optini pritraukima, Iso (kuo daugiau tuo geriau) , pikseliu uztenka ir kokiu 6 mln.
Siulyciau Canon arba Sony, jie vieni is lyderiu pagal kokybe ir ilgaamziskuma, nesiulyciau panasonic (asmenine ir serviso meistru patirtis).
Atsakyti
o kokia nuomonė apie Canon power shot A700 ???
Atsakyti
A700 turiu dar tik pora menesiuku, taciau esu be galo patenkintas. Pakankamai kompaktiskas, nuotrauku kokybe thumbup.gif . Palyginau su Canon S2 IS, tai nuotraukos vienas prie vieno , ten tik zoom didesnis (uosviai turi). Zodziu manau pagal kaina liuks!
Papildyta:
Imesciau kokia fotke, bet niekaip neikertu kaip cia tai padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandle @ 2006 05 27, 20:37)
Imesciau kokia fotke, bet niekaip neikertu kaip cia tai padaryti  g.gif

pirma fotke patalpink i interneta, tada nukopijuok propertis ir ikelk i IMG, kur yra pries atsakant zinute mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vzilma @ 2006 05 27, 17:27)
o kokia nuomonė apie Canon power shot A700 ???

kokia jo kaina g.gif
Atsakyti
parduotuvei 1070 lt, mes pirkom uz savikaina per pazystamus tai su 1 gb kortele ir kitais priedais pigiau gavom biggrin.gif
Atsakyti