Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

noriu pirkti geresni fotoparata, profesionalesni uz savo muiline olympus digital 500, galeciau skirti apie 2500-3000lt, gal ka patart galetumet, i ka atsizvelgt?
tiesiog noriu profesionalesniu nuotrauku, kad galeciau pati rankiniu budu nusistatinet tas funkcijas, fokusavimai visokie ir pan. tiesiog nelabai ka ismanau apie fotogravima, bet noreciau pradet mokintis fotografuot su profesionalesniu fotoaparatu.
gal ziuret tuos veidrodinius? istikruju nesiorientuoju ka uz tokius pinigus butu galima issirinkt gero ir kokybisko? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Piliule @ 2006 12 22, 17:29)
Mano kad ir muiline skaitosi, bet i kisene netelpa, o ir fotkinti gali ir ant automato ir rankiniu budu nustacius jautruma.
O ir kaina ne nuo 2000 lt, o nuo 1200 lt
user posted image

Geras fotikas iki tam tikro laipsnio... Pati turiu Panasonic Lumix DMC FZ20, man jis zhiauriai patinka, bet... Norint ishspausti is jo kai ka daugiau, truksta papildomu linziu ax.gif Labai jau mazhas ju pasirinkimas. Na bet shiemet buvau laaaabai gera, tai senelis shaltis pasitaike dosnus ir gavau geresny fotika wub.gif
Atsakyti
Nelabai nusimanau apie foto aparatus,bet turiu FUJIFILM E550 ir esu labai patenkinta.Brolis taip pat turi fujifilm, tik pas jis profesionalus aparatas,bet yra taip pat labai patenkintas ir i kita tikrai nekeistu biggrin.gif
Siaip manau yra daug geru aparatu reikia ziuret kokias atlieka funkcijas ir kiek pixeliu turi,mano pvz. 12000000 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 27, 22:45)
Geras fotikas iki tam tikro laipsnio... Pati turiu Panasonic Lumix DMC FZ20, man jis zhiauriai patinka, bet... Norint ishspausti is jo kai ka daugiau, truksta papildomu linziu ax.gif Labai jau mazhas ju pasirinkimas. Na bet shiemet buvau laaaabai gera, tai senelis shaltis pasitaike dosnus ir gavau geresny fotika wub.gif

Na tai prasom pasigirti dovana blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2006 12 28, 11:26)
Na tai prasom pasigirti dovana  blush2.gif  ax.gif

Gavau Canon EOS 400D su standartiniu objektyvu wub.gif Jau zhinau kokios gimtadienio dovanos noresiu - kokio nors macro objektyvo lotuliukas.gif
Atsakyti
o kodel niekas nieko neraso apie kodak foto aparatus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2006 12 27, 23:45)

Man tu laipsniu per akis biggrin.gif
Tiesiog man kaip megejai tokio per akis mirksiukas.gif

QUOTE(Tosk @ 2006 12 28, 11:20)
Gavau Canon EOS 400D su standartiniu objektyvu wub.gif Jau zhinau kokios gimtadienio dovanos noresiu - kokio nors macro objektyvo lotuliukas.gif

Labai geras fotikas thumbup.gif Bet ir kaina nemaza.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2006 12 28, 11:33)
o kodel niekas nieko neraso apie kodak foto aparatus? g.gif

smile.gif Nes nieko gero
Atsakyti
Geras fotikas labai gerai, bet as pastebejau, kad mes pradejom is viso nenaudoti fotiko. Turim nebloga kamera, kuri turi fotiko funkcija, tai ja ir naudojames. Du viename. Nors, manu, kad profesionalaus fotiko tai nepakeicia.. o buityje man tos kokybes pilnai pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Tuja2 @ 2006 12 28, 16:10)
Geras fotikas labai gerai, bet as pastebejau, kad mes pradejom is viso nenaudoti fotiko. Turim nebloga kamera, kuri turi fotiko funkcija, tai ja ir naudojames. Du viename. Nors, manu, kad profesionalaus fotiko tai nepakeicia.. o buityje man tos kokybes pilnai pakanka.

O pas mane atvirksciai. Turim kamera, bet man norisi fotiko, su kamera nesifotkina normaliai (ne apie kameros funkcijas kalbu, bet pati fotiko ir kameros laikyma rankose). pastoviai fotika skolinames is ko netingim... Bet man kartais truksta spalvu ryskumo skaitmeniniuose fotikuose... nu su juosteliniu zymiai grazesnes ir ryskesnes spalvos gaudavosi... tai ir nezinau, ar aplink mane visi turi tokius leivus skaitmeninius fotikus ar kaip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2006 12 28, 17:21)
Bet man kartais truksta spalvu ryskumo skaitmeniniuose fotikuose... nu su juosteliniu zymiai grazesnes ir ryskesnes spalvos gaudavosi... tai ir nezinau, ar aplink mane visi turi tokius leivus skaitmeninius fotikus ar kaip...  g.gif

Na čia skaitmeninių muilinių bėda - spalvų gražių nelabai išgausi. žinoma dar labai priklauso nuo to kaip fotografuoji - jei WB balansas, exposure blogai nustatytas - nieko gero nesigaus. Dažniausiai galima atgaivint spalvas kompiuterinėmis programomis, bet bėda kad kur šviesiausia ten "išdega" - lieka visai balti plėmai - su jais jau nieko nepadarysi..
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 12 28, 16:57)
smile.gif Nes nieko gero

labai blogi? unsure.gif
o kodel?
Atsakyti