Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(špokulia @ 2006 11 30, 09:40)
Ji jau nuo 3 metu su fotiku laksto

zvezdec... nus teip gi negali but. matyt tau fotoaparato negaila...

Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 30, 09:48)
... nus teip gi negali but.

Taigi ne su DSLR laksto schmoll.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2006 09 19, 15:03)
As turiu Canon IS S2 ir esu labai labai patenkinta, isskyrus gal smulkmena kad vos tik nusipirkau pasirode naujesnis modelis S3 IS, o anas atpigo keliais simtais...  doh.gif

Kiek tau jis kainavo?
Atsakyti
geras dalykelis tas skaitmeninis fotikas.....
Atsakyti
QUOTE(jurgutte @ 2006 11 30, 15:00)
geras dalykelis tas skaitmeninis fotikas

taip. dabar jisai jau praktiskai bet kam prieinamas daiktas. už kokius 200 galima nupirkt visai padoru panaudotą - nenaują aparateli, žinoma, jei tam nekeli dideliu reikalivimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 30 lapkričio 2006 - 15:36
help.gif gal nelabai cia i tema, bet..
man siandien reikes fotografuoti darbe rengini, turiu canon S2 IS katik pabandziau pasitreniruot unsure.gif kokiu rezimu nusistatyt aparata, kad butu kuo maziau isplaukusiu foto ir kad kuo greiciau blicas uzsikrautu (abejoju ar galima ji "pagreitinti") doh.gif Reikes fotografuot judancius zmones, patalpoje
na ir pavede man darbeli blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 12 01, 10:44)
reikes fotografuot judancius zmones, patalpoje

na taip...patalpoje judančius, su S2 IS - čia jau nekas gausis...
Atsakyti
kodel taip iskarto - nekas unsure.gif negi toks beviltiskas fotikas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 12 01, 12:48)
kodel taip iskarto - nekas, negi toks beviltiskas fotikas

Ne, jis kaip muilinukas net labai neblogas. o visa tavo sėkmė nesėkmė priklausys nuo apšvietimo, atstumo kokiu fotkinsi ir t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 12 01, 14:56)
Ne, jis kaip muilinukas net labai neblogas. o visa tavo sėkmė nesėkmė priklausys nuo apšvietimo, atstumo kokiu fotkinsi ir t.t.t.

aisku blush2.gif
jau maniau kad ispeiksi labai biggrin.gif
dar norejau paklaust... ar realiai yra koks skirtumas kad pvz mano modelis su stabilizatorium? g.gif Na as nelabai is tikro jauciu skirtuma nuo canon ixus serijos unsure.gif ar nebus cia tik eilinis reklamos triukas blink.gif
Atsakyti
tai stai, pribrendo laikas pirkti fotika smile.gif Galvoju apie Canon, bet labai reiketu nuomones tu, kurie supranta, nes as visai grybauju doh.gif Turiu nusiziurejusi toki Labai prasau nepatingeti ir pakomentuoti, ar jis geras, ar vertas tu pinigu kuriuos mokesiu ir t.t. Gal, kaip eiliniam buitiniam naudojimui paprastesnio uztektu. O gal yra geresne alternatyva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2006 12 01, 13:06)
1. ar realiai yra koks skirtumas kad pvz mano modelis su stabilizatorium?
2. nelabai is tikro jauciu skirtuma nuo canon ixus serijos

1. tai tik labai stiprus pliusas yra ta IS funkcija. Todėl yra galimybė plius minus kokybiškai pritraukt vaizdą. Pirmi ultrazoominiai fotikai kiek pamenu buvo OLYMPUS serija, bet kas is to x 10 zoomo, jei nebuvo stabilizatoriaus ir vaizdas išplaukdavo
2. net ir į ranką paėmus nesijaučia? smile.gif baik tu. Skiriais ir dydziu, ir galimybėmis... patikėk, nesigailek, kad turi 2S IS - jis zymiai geriau nei bet koks IXUS... Ir didesnis, ir zoomo daug - vienžo nebloga muilinycia.

Atsakyti