Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(Helle @ 2006 10 25, 10:53)
Na va ir vėl dilema iškilo  verysad.gif . Ne dar gavau pasiųlymą pirkti Panasonic Lumix DMC-LS2. Tai dabar jau renkuosi tarp šito ir Canon A530  doh.gif . Oi, kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių. Help, Juliau3  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Shiaip panashus jie.
Pas Panasonic vaizdo stabilizatorius yra, bet su 3x zoom'u tikrai nera butinas.
Neturi akutes pro kuria ziuret galima fotografuojant, nera rankinio fokusavimo.
Pas Canon zoom'as 4x, rankini fokusavima turi, tik neturi vaizdo stabilizatoriaus
Atsakyti
Noriu Fuji F30, kas žinote, kokių trūkumų jis turi? Nes apie privalumus jau labai daug prisiskaičiau, ar vertas jis savo kainos?
Atsakyti
Turiu panasonic dmc-fz5, bet jau seilę varvinčiau į canon is s3 arba panasonic dmc-fz7. rinkausi is panasonic dmc fz5 ir canon is s1 - gaila, kad s2 tada dar nebuvo... o ir panasonicas tas tada dar naujiena buvo...
Minusiukai maniškio - nėra rankinio zoom, o automatinis kartais nusigrybauja, taip pat norėtųsi atlenkiamo ekranėlio, kai fotografuoji su uždelsimu - pasidedi fotoaparatą, nustatai uždelsimą, nuleki prie visų, o po to paaiškėja, kad padėjai kreivai, arba matosi tik galvos... ypač nepatogu, kada dedi prie sienos. Šiaip fainas, tik nemoku naudotis aperture priority ir shuter priority - turiu knygelę atsispausdinus lietuviškai instrukcijų, bet taip ir neprisiruošiu perskaityt... bet geriausia būtų, jei kas šalia suprantamai trumpai paaiškintu ir parodytų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2006 10 26, 12:12)
Turiu panasonic dmc-fz5, bet jau seilę varvinčiau į canon is s3 arba panasonic dmc-fz7. rinkausi is panasonic dmc fz5 ir canon is s1 - gaila, kad s2 tada dar nebuvo... o ir panasonicas tas tada dar naujiena buvo...
Minusiukai maniškio - nėra rankinio zoom, o automatinis kartais nusigrybauja, taip pat norėtųsi atlenkiamo ekranėlio, kai fotografuoji su uždelsimu - pasidedi fotoaparatą, nustatai uždelsimą, nuleki prie visų, o po to paaiškėja, kad padėjai kreivai, arba matosi tik galvos...  ypač nepatogu, kada dedi prie sienos. Šiaip fainas, tik nemoku naudotis aperture priority ir shuter priority - turiu knygelę atsispausdinus lietuviškai instrukcijų, bet taip ir neprisiruošiu perskaityt... bet geriausia būtų, jei kas šalia suprantamai trumpai paaiškintu ir parodytų  blush2.gif

turiu panasonoc dmc-fz 7 4u.gif bet taip pat dar neivaldziau visko doh.gif vis laiko nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2006 10 26, 12:12)
Minusiukai maniškio - nėra rankinio zoom, o automatinis kartais nusigrybauja, taip pat norėtųsi atlenkiamo ekranėlio, kai fotografuoji su uždelsimu - pasidedi fotoaparatą, nustatai uždelsimą, nuleki prie visų, o po to paaiškėja, kad padėjai kreivai, arba matosi tik galvos...  ypač nepatogu, kada dedi prie sienos. Šiaip fainas, tik nemoku naudotis aperture priority ir shuter priority - turiu knygelę atsispausdinus lietuviškai instrukcijų, bet taip ir neprisiruošiu perskaityt... bet geriausia būtų, jei kas šalia suprantamai trumpai paaiškintu ir parodytų  blush2.gif

Nemanau, kad apsimoka keist FZ-5 i FZ-7 ar IS 3, juose kazhkiek atnaujinimu yra, bet ne tiek daug.... Pas FZ-7 tai triukshmu padaugejo....
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 10 27, 07:34)
Nemanau, kad apsimoka keist FZ-5 i FZ-7 ar IS 3, juose kazhkiek atnaujinimu yra, bet ne tiek daug.... Pas FZ-7 tai triukshmu padaugejo....

Aš keist ir nežadu, tik šiaip, seilę pavarvinu. Kai jau turiu fotoaparatą, tai pagrindinis kriterijus man būtų - rankinis fokusavimas, nes užknisa, kai labai tvarkingai kokiam zoosode sufokusuoja į grotas, bet ne į gyvūną. Ir toks sėkmės dalykas, ar pataikys nufokusuot, kaip nori, ar ne. Vėlgi, gelytę iš arti fotografuoji, patraukia, pajudina tą fokusavimą, rodos, viskas gerai, tai ne, jis atsistoja į mažiau ryškų doh.gif
Šiaip galit įvertint nuotraukėles su tuo fotoaparatu darytas: viskas su DMC FZ5
Atsakyti
QUOTE(Mildukas @ 2006 10 27, 09:52)
Šiaip galit įvertint nuotraukėles su tuo fotoaparatu darytas: viskas su DMC FZ5

neatsidaro nuoroda g.gif
Atsakyti
ištraukiu į viršų nepelnytai pasislinkusią temą...
tęskit įspūdžius kas ką turit, kas ką mokate smile.gif
Atsakyti
fotoaparato dar neįsigijau.... ir pamačiau, kad atsirado Canon PowerShot G7.
Kaip manote kuris geresnis Canon PowerShot G7 ar Canon PowerShot aųą0 IS?
Laukiu nuomonių ir patarimų

ačiū
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2006 10 14, 12:41)
Aš pasirinkau Fuji F30, BMS kainavo 999lt  ax.gif

Pries gera menesi, pasiskaiciusi cia apie fotoaparatus, nusprendziau ir as nusipirkti Fuji F30, nes labai daug geru atsiliepimu cia apie ji perskaiciau. Pirkau irgi BMS'e akcijos metu, bet dabar labai gailiuosi... Nezinau, ar man pakliuvo nekokybiskas fotoaparatas, ar as tiesiog nemoku su juo fotografuoti... Prie kambario apsvietimo nuotraukos gaunasi neryskios, "isplaukusios", spalvos nenaturalios... Toks jausmas, kad visur truksta sviesos! unsure.gif Brolis irgi turi skaitmenini fotika is senu laiku (kazkada buvo pirkes uz 300 Lt), tai palyginam jo fotoaparatu fotografuotas nuotraukas ir manuoju - jo tikrai geresnes! blink.gif
ashley, ir gal dar kas nors, kas turit sita modeli, atsiliepkit! Ar esat juo patenkintos?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2006 11 27, 10:58)
Pries gera menesi, pasiskaiciusi cia apie fotoaparatus, nusprendziau ir as nusipirkti Fuji F30, nes labai daug geru atsiliepimu cia apie ji perskaiciau. Pirkau irgi BMS'e akcijos metu, bet dabar labai gailiuosi... Nezinau, ar man pakliuvo nekokybiskas fotoaparatas, ar as tiesiog nemoku su juo fotografuoti... Prie kambario apsvietimo nuotraukos gaunasi neryskios, "isplaukusios", spalvos nenaturalios... Toks jausmas, kad visur truksta sviesos! unsure.gif Brolis irgi turi skaitmenini fotika is senu laiku (kazkada buvo pirkes uz 300 Lt), tai palyginam jo fotoaparatu fotografuotas nuotraukas ir manuoju - jo tikrai geresnes! blink.gif
ashley, ir gal dar kas nors, kas turit sita modeli, atsiliepkit! Ar esat juo patenkintos?! g.gif

Kol kas aš iri prie nusivylusiųjų schmoll.gif .... Nelabai man pavyksta išgauti kokybiškas nuotraukas....
Atsakyti
QUOTE(ashley @ 2006 11 27, 13:30)
Kol kas aš iri prie nusivylusiųjų  schmoll.gif .... Nelabai man pavyksta išgauti kokybiškas nuotraukas....

Nu va... o as tikejausi, kad cia man vienai taip... verysad.gif Cia pasiskaicius tiek geru atsiliepimu tikrai tikejausi gero skaitmeninio fotiko, o gavau paprasta, bet brangia muiline... doh.gif Zinai, man vis ramybes neduoda klausimas - o gal gali buti taip, kad akcijinius fotikus kokius nors nelabai kokybiskus iskisa? Siaip garantija yra, bet kaip jiems irodysi, kad fotkina nekokybiskai? doh.gif
Atsakyti