QUOTE(Wild Flower @ 2006 05 24, 15:49)
Esu visiškai žalia šioje srityje, iš karto prisipažįstu
Bet fotiko labai noriu!
Todėl noriu paklausti:
1. Ar įmanoma nusipirkti normalų skaitmeninį fotiką už ~500lt? Na, daugiau sau negaliu leisti, tai koks būtų geriausias variantas už tokią kainą?
2. Ar renkantis, reikia keipti itin didelį dėmesį į maitinimo tipą? AA akumuliatoriai ar tas Li-Ion? Kas geriau? Jei fotikas su tais AA, tai man dar ir kažkokį jų įkrovėją pirkti reiks?
Paaiškinkit kas nors, va šitame tai VISIŠKAI nesusigaudau
3. Kokių gamintojų fotikai geriausi?.. Kas svarbiausia, renkantis fotiką?
Beje, man tas fotikas reikalingas tik grynai eiliniam buitiniam naudojimui, pafotkint save, draugus ir, žinoma, kelionėse..
Svarstau variantą.. Canon PowerShot A410
Gal dar ir apie jį būtų galima nuomonę sužinot?
Dėkui už pagalbą iš karto..
Reikia labai gerai apsiziureti su tais fotikais, buna, kad be priedu t.y be pakrovejo, be korteles ir t.t parduoda. Aisku Canonu ir Nikonu kokybe gera. Daugiau gali pasidairyti fotosodas.lt Cia rasi visokiu patarimu ir daugiau tinklapiu apie fotikus.
Papildyta:
QUOTE(megana @ 2006 06 02, 18:21)
Mes turim Canon IXUS 750. Galvoju, gal įsigyti profesionalesnį
Labai noris gražių vaikų portretinių foto. Kad geros kokybės būtų. Į ką reiktų atkrepti dėmesį renkantis?
Reiketu atkreipti demesi i keiciamus objektyvus, pixeliu skaiciu, nemanau, kad butu protinga pirkti vien dėl portretiniu fotkiu, nes kainos pakenciamu fotiku irgi yra tam tikros. Apie fotikus, visokiu patarimu galite paskaityti fotosodas.lt, dpreview.com ir dar daugiau nuorodu galite rasti ankstesniame saite. Geriausias pasirinkimas butu canon arba nikon.