Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 20, 20:03)
Turėjau jau 4 skaitm. aparatus

... jau šimtą kartų pasakyta kokie fotikai yra optimalūs, bet vis dar kažkam kažkas neaišku.

QUOTE(Eimutė @ 2006 05 22, 16:32)
Voveriuk nesiparink.

thumbup.gif drinks_cheers.gif

O tai kodėl ne tą vienintelį super gerą... g.gif

Gal ne visų finansinės galimybės vienodos, skoniai ir dar kai kas... Kol neturi fotiko ir jo neišbandai - patikėk, tikrai daug kas neaišku. Ir tik pabandžius sužinai visus + ir -. Pvz. aš tikrai negaliu sau leist dažnai pirkt tokį daiktą... Neabejoju, kad kai turėsiu 4-tą skaitmeninį ir aš daug išmanysiu lotuliukas.gif

Ir nereikia čia šaipytis. Kaži kiek daug tu išmanai apie mezgimo siūlus ar šaldytuvus...
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 05 22, 17:32)
O dabar pasakyk savo nuomonę apie Panasonic FZ5? Jau labai rimtai svarstėm apie Canon S2, tačiau atbaidė svoris  blush2.gif Jau lyg ir ties Fuji F11 buvom apsistoję, bet kažkas pasiūlė FZ5... Vilioja jis ir net labai. Tai ką manai? Geras būtų pasirinkimas?
Dėkui labai  notworthy.gif  drinks_cheers.gif

Jei didelis zoom'mas nebutinas, tai tik F11, ko gero mazhiausi triukshmai savo klasej. Bus kur kas mazhiau problemu fotografuojant nakti ir ptietemoj.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 05 23, 07:33)
Jei didelis zoom'mas nebutinas, tai tik F11, ko gero mazhiausi triukshmai savo klasej. Bus kur kas mazhiau problemu fotografuojant nakti ir ptietemoj.

Labai persiprašau už durną klausimą blush2.gif O kaip tie triukšmai apibūdinami fotiko apraše? Skaičiais ar kaip unsure.gif

O aš gyvenime daugiau nepirksiu mažo , moteriško ir gražaus fotiko schmoll.gif Atsikandau mad.gif Geriau kad ir kilą rankinėj nešiosiuosi, bet tai nors fotkes normalias turėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 23, 08:10)
Labai persiprašau už durną klausimą  blush2.gif O kaip tie triukšmai apibūdinami fotiko apraše? Skaičiais ar kaip  unsure.gif

O aš gyvenime daugiau nepirksiu mažo , moteriško ir gražaus fotiko  schmoll.gif Atsikandau mad.gif Geriau  kad ir kilą rankinėj nešiosiuosi, bet tai nors fotkes normalias turėsiu  smile.gif

Va cia apie triukshmus paaishkinta.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 05 23, 08:15)
Va cia apie triukshmus paaishkinta.

Ačiū 4u.gif o tai mano dabartinis baisiai triukšmingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 23, 07:38)
mano dabartinis baisiai triukšmingas

o kokis pas tave aparatas?
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 23, 17:31)
o kokis pas tave aparatas?

Olympus mini digital ar kaip ten ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 23, 18:29)
Olympus

aaa.........jooooo.........Olympus. Nus tai ko norėt........
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 05 23, 21:06)
aaa.........jooooo.........Olympus. Nus tai ko norėt........

Ale užtat grožis koks beee.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 05 23, 20:49)
Ale užtat grožis koks

Jo...mažutis, blizgutis, atrodo va taip thumbup.gif lengvutis 4u.gif nu bet nuotraukytės ajei kokios geros (pakol su geresniu nepalygini).
O jei rimtai tai užjaučiu š nusipirkus, dabar pats susipyniau jau, nebezinau pats kokį rinkčiausi iš muilinykų. Panasonic visgi triukšmų daugokai duoda, SONY R1 - kaina bezbožna + bandūra svoris už DSLR didesnis..... nzn.....norisi ir zoomo, ir šiukšlių mažiau. belieka laukt, kada technika dar porą žingsnelių priekin pažengs.
Atsakyti
na mes rinkomes rinkomes (tik is sony ir canon) ir issirinkom visiskai nauja Canon power shot A700. Per menesiuka nenusivyliau niekom.
Atsakyti
Esu visiškai žalia šioje srityje, iš karto prisipažįstu blush2.gif Bet fotiko labai noriu! tongue.gif Todėl noriu paklausti:
1. Ar įmanoma nusipirkti normalų skaitmeninį fotiką už ~500lt? Na, daugiau sau negaliu leisti, tai koks būtų geriausias variantas už tokią kainą?
2. Ar renkantis, reikia keipti itin didelį dėmesį į maitinimo tipą? AA akumuliatoriai ar tas Li-Ion? Kas geriau? Jei fotikas su tais AA, tai man dar ir kažkokį jų įkrovėją pirkti reiks? g.gif Paaiškinkit kas nors, va šitame tai VISIŠKAI nesusigaudau verysad.gif
3. Kokių gamintojų fotikai geriausi?.. Kas svarbiausia, renkantis fotiką?

Beje, man tas fotikas reikalingas tik grynai eiliniam buitiniam naudojimui, pafotkint save, draugus ir, žinoma, kelionėse.. mirksiukas.gif

Svarstau variantą.. Canon PowerShot A410 g.gif Gal dar ir apie jį būtų galima nuomonę sužinot? ax.gif

Dėkui už pagalbą iš karto.. 4u.gif
Atsakyti