Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(AŠA @ 2006 09 06, 16:41)
kaip galima butu pritvirtinti objektyvo dangteli, jei gamykliskai jis nesitvirtina (na tik uzsidaro, bet juk taip nuemus ir pamest galima sad.gif )

Įsidėk į kišenę arba į fotiko "tašytę" ax.gif
Atsakyti
gal kas turit fotoaparata Panasonic LUMIX FZ-5 ir galit ką nors apie jį papasakot ar patiko ar nelabai ir kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 09 06, 16:10)
Įsidėk į kišenę arba į fotiko "tašytę"  ax.gif

mintis thumbup.gif apie fotiko tašytę (iš kišenės pamesčiau smile.gif ), bet kažkaip kaskart dėliot nėra labai patogu sad.gif vat kaip kameros turi tokius "siūliukus" ant kurių laikosi tas dangtelis, tai gerai... ai, nusipirkom fotiką, tai dabar ieškom priekabių biggrin.gif
Atsakyti
Aš dedu į džinsų kišenę arba į vyro marškinių ar švarko kišenę, tai ten nėra kaip iškristi lotuliukas.gif
O kaskart dėlioti tik atrodo nepatogu mirksiukas.gif Vėliau įprasi ir nė nepastebėsi to dėliojimo. Aišku, po kiekvieno kadro nereikia dėlioti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 09 06, 18:00)
gal kas turit fotoaparata Panasonic LUMIX FZ-5 ir galit ką nors apie jį papasakot ar patiko ar nelabai ir kodėl?  g.gif

As turiu FZ-7 thumbup.gif viskas jame puiku, nuotraukos grazios, tk neviska dar issiaiskinau jame blush2.gif
Atsakyti
Perskaičiau visą temą čia ir dar kitur pasiknisau - nusprendžiau, kad reiktų rinktis tarp canon a700 ir fuji f30. Kiek peržiūrėjau palyginimų, tai lyg canon'as a700 būtų ir geresnis ir labiau prie širdies. Tiesa dar kai kur siūlo ir sony w100. Žodžiu pasimečiau ar tie modeliai skiriasi kuom nors labai esminiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(etsia @ 2006 09 07, 20:15)
As turiu FZ-7  thumbup.gif  viskas jame puiku, nuotraukos grazios, tk neviska dar issiaiskinau jame  blush2.gif

ačiū 4u.gif, aš jau turiu FZ-5 tai aiškinsimės kartu ax.gif, foto dariau ir "popierinį" varijantą, tai įspūdis toks lyg su spalvotu printeriu atspaudė ant foto popieriaus, kažkokios plonesnės nei įparastos.

Šeip nuotraukos gavosi gražios, bet vis dar gilus miškas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 09 09, 11:00)
ačiū  4u.gif, aš jau turiu FZ-5 tai aiškinsimės kartu  ax.gif, foto dariau ir "popierinį" varijantą, tai įspūdis toks lyg su spalvotu printeriu atspaudė ant foto popieriaus, kažkokios plonesnės nei įparastos.

Šeip nuotraukos gavosi gražios, bet vis dar gilus miškas  blush2.gif

mes tai FZ-30 nusipirkom, tai vyras jau gera menesi bando aiskintis, kaip ten viskas veikia, vien kiek instruckijoj lapu doh.gif tai galu gale paemiau ir uzrasiau ir pradedanciuju foto kursus, tai daba vaiksto patenkintas nes jau pradeda suprast kas kaip ir su kuo lotuliukas.gif o man tai vis dar ir gi gilus gilus miskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 09 09, 20:53)
mes tai FZ-30 nusipirkom, tai vyras jau gera menesi bando aiskintis, kaip ten viskas veikia, vien kiek instruckijoj lapu doh.gif  tai galu gale paemiau ir uzrasiau ir pradedanciuju foto kursus, tai daba vaiksto patenkintas nes jau pradeda suprast kas kaip ir su kuo lotuliukas.gif o man tai vis dar ir gi gilus gilus miskas blush2.gif

o kur tokie kursai organizuojami 4u.gif kiek trunka ir kiek kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
o kur tokie kursai organizuojami  kiek trunka ir kiek kainuoja
aha ir man butu idomu suzinot wub.gif Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Kursus as radau per www.fotovideo.lt .vyras mano i kursus eina klaipedoj, bet kiek zinau lyg ir vilniuj jie vyksta, mes klaipedoj mokejom apie 350 Lt, tai ten apie 10 pamoku bus po kelias valandas. Vyrui sake patinka tie kursai smile.gif
Atsakyti
Mes turime Nikon Coolpix 7900. Labai patenkenti thumbup.gif Nuotraukos labai geros kokybės bigsmile.gif Ankščiau turėjome Canon Powershot SD600, tai pardavėm nes kokybė nuotraukų nelabai. schmoll.gif
Atsakyti