Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

Be galo dėkinga Jums už patarimus wub.gif 4u.gif širdis linksta prie eos'o wub.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau Fujifilm finepix 30... zaidziau visa vakara smile.gif kol kas esu laaaabai patenkinta smile.gif si karta man svarbiausia dydis, nes canon is2 (darbe turim toki) yra labai geras, bet vis gi per didelis... jau i ne kiekviena tasiuka telpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 08 21, 10:44)
Nusiperkat reikiamu atminties korteliu skaitytuva (~30-50 lt kainuoja) ir jokiu problemu.

Aciu uz patarima ir nurodyta kaina biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o su kuo valote objektyvus?? ax.gif Mačiau yra spec kempiniukai.. bet nenoriu 27Lt mokėt. ar reiktų?
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 08 22, 10:58)
o su kuo valote objektyvus??  nenoriu 27Lt mokėt

Pirmas dalykas reikia stengtis, kad nereiktų valyt. Jokiu būdu nečiupinėt pirštais - riebalų dėmės lieka. o jei jau taip atsitiko - geriau jau kempiniukais (ar kaip ten), tik jokiu būdu neužsisiminėt saviveikla. o jei dulkės - tai tik nupūst (ne burna biggrin.gif )
geriau siūlau nueit į bet kurią laboratoriją kai mažiau žmonių ir sumokėt kokius 5 Lt. o vaikams iki 10 metų iš viso į rankas negalima duot fotoaparato. Ne žaislas tai.

vakar kaip tik buvau liudininkas kaip baigiasi kai mažametis nueina į kiemą "pafotografuot". Tėveliui nepigų fotiką, labai galimas dalykas, teks išmest.
Atsakyti
aš jau turiu eos'ą bigsmile.gif yahoo.gif

o čia įmetu dar vieną nuorodą, kuri padės renkantis fotiką Svarbūs parametrai ir terminai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 08 22, 16:48)
[i]aš jau turiu eos'ą  bigsmile.gif  yahoo.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif
O mano kancios tesiasi , radau dar viena fotika Panasonic DMC-FZ50 unsure.gif Ka apie sita pasakys zinovai ? Ar vistik canon S3 IS.... umn.gif
Jei nusipirksiu veidrodini, jauciu gresia bankrotas, visokiems papildomiems dalykeliams... unsure.gif
Atsakyti
sveiki,

as irgi noreciau zinovu patarimo

zadu pirkti Sony Alpha 100, ar geras pasirinkimas? jis dar naujas, todel mazai kas gali pakomentuoti, bet vistiek lauksiu jusu pasisakymu

siaip dar yra abejoniu, nes canon EOS mane irgi vilioja ax.gif
aciu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 08 22, 18:07)
Sveikinu  drinks_cheers.gif 
O mano kancios tesiasi , radau dar viena fotika Panasonic DMC-FZ50  unsure.gif  Ka apie sita pasakys zinovai ? Ar vistik canon  S3 IS....  umn.gif
Jei nusipirksiu veidrodini, jauciu gresia bankrotas, visokiems papildomiems dalykeliams...  unsure.gif

Jei rinktis tarb FZ-5 ir S3 IS, rinkciausi Canon, baisiai jau daug triukshmu pas tuos Panasonic'us.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 08 24, 06:52)
Jei rinktis tarb FZ-5 ir S3 IS, rinkciausi Canon, baisiai jau daug triukshmu pas tuos Panasonic'us.

Didelis ačiū ! aciuks.gif
Atsakyti
reikia skubios pagalbos: Kodak fotoaparate įdėjai 1Gb 133x atminies kortelę, ją suformatavau, tačiau po ma\daug 30 nuotraukų, fotikas " paprašo" vėl formatuoti atminties kortelę, jos neatpažįsta. Ką daryti?
Atsakyti
pagaliau ir as isigijau nuosava Canon S3.. pavyko isprasyti vyro.. ax.gif visa diena zaidziau su juo, bet dar turbut kelias dienas uztruks kol issiaiskinsiu kur kas yra. Nuotrauku kokybe thumbup.gif , filmuoja irgi gerai, su garsu, tik jeigu zoom per sparciai spaudi - girdisi irase. Vis tik 1gb kortele tokiam fotikui per mazai jeigu filmuoji.. g.gif teks pirkti 2gb kortele. Siaip didelis, dekla jam teko pasistengti normalu rasti (~62Lt).
Atsakyti