Vakar nusipirkau Fujifilm finepix 30... zaidziau visa vakara kol kas esu laaaabai patenkinta si karta man svarbiausia dydis, nes canon is2 (darbe turim toki) yra labai geras, bet vis gi per didelis... jau i ne kiekviena tasiuka telpa
QUOTE(Julius3 @ 2006 08 21, 10:44)
Nusiperkat reikiamu atminties korteliu skaitytuva (~30-50 lt kainuoja) ir jokiu problemu.
Aciu uz patarima ir nurodyta kaina
QUOTE(Night @ 2006 08 22, 10:58)
o su kuo valote objektyvus?? nenoriu 27Lt mokėt
Pirmas dalykas reikia stengtis, kad nereiktų valyt. Jokiu būdu nečiupinėt pirštais - riebalų dėmės lieka. o jei jau taip atsitiko - geriau jau kempiniukais (ar kaip ten), tik jokiu būdu neužsisiminėt saviveikla. o jei dulkės - tai tik nupūst (ne burna )
geriau siūlau nueit į bet kurią laboratoriją kai mažiau žmonių ir sumokėt kokius 5 Lt. o vaikams iki 10 metų iš viso į rankas negalima duot fotoaparato. Ne žaislas tai.
vakar kaip tik buvau liudininkas kaip baigiasi kai mažametis nueina į kiemą "pafotografuot". Tėveliui nepigų fotiką, labai galimas dalykas, teks išmest.
aš jau turiu eos'ą
o čia įmetu dar vieną nuorodą, kuri padės renkantis fotiką Svarbūs parametrai ir terminai
o čia įmetu dar vieną nuorodą, kuri padės renkantis fotiką Svarbūs parametrai ir terminai
QUOTE(Sfinxute @ 2006 08 22, 16:48)
Sveikinu
O mano kancios tesiasi , radau dar viena fotika Panasonic DMC-FZ50 Ka apie sita pasakys zinovai ? Ar vistik canon S3 IS....
Jei nusipirksiu veidrodini, jauciu gresia bankrotas, visokiems papildomiems dalykeliams...
sveiki,
as irgi noreciau zinovu patarimo
zadu pirkti Sony Alpha 100, ar geras pasirinkimas? jis dar naujas, todel mazai kas gali pakomentuoti, bet vistiek lauksiu jusu pasisakymu
siaip dar yra abejoniu, nes canon EOS mane irgi vilioja
aciu
as irgi noreciau zinovu patarimo
zadu pirkti Sony Alpha 100, ar geras pasirinkimas? jis dar naujas, todel mazai kas gali pakomentuoti, bet vistiek lauksiu jusu pasisakymu
siaip dar yra abejoniu, nes canon EOS mane irgi vilioja
aciu
QUOTE(pupa_uoga @ 2006 08 22, 18:07)
Sveikinu
O mano kancios tesiasi , radau dar viena fotika Panasonic DMC-FZ50 Ka apie sita pasakys zinovai ? Ar vistik canon S3 IS....
Jei nusipirksiu veidrodini, jauciu gresia bankrotas, visokiems papildomiems dalykeliams...
Jei rinktis tarb FZ-5 ir S3 IS, rinkciausi Canon, baisiai jau daug triukshmu pas tuos Panasonic'us.
QUOTE(Julius3 @ 2006 08 24, 06:52)
Jei rinktis tarb FZ-5 ir S3 IS, rinkciausi Canon, baisiai jau daug triukshmu pas tuos Panasonic'us.
Didelis ačiū !
pagaliau ir as isigijau nuosava Canon S3.. pavyko isprasyti vyro.. visa diena zaidziau su juo, bet dar turbut kelias dienas uztruks kol issiaiskinsiu kur kas yra. Nuotrauku kokybe , filmuoja irgi gerai, su garsu, tik jeigu zoom per sparciai spaudi - girdisi irase. Vis tik 1gb kortele tokiam fotikui per mazai jeigu filmuoji.. teks pirkti 2gb kortele. Siaip didelis, dekla jam teko pasistengti normalu rasti (~62Lt).