Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(Gabju @ 2006 08 18, 13:04)
Labai persiprašau už kvailą klausimą  blush2.gif : o ką perkant aparatą objektyvo nėra? Jei pirksiu ši aparatą, tai dar kažkokių priedų fotografuojant reikia  blink.gif ? Gal žinot kiek visas „komplektas„ maždaug kainuotų?

Ten buvo rašoma apie tai, kad zoom'o gali nebūti - priklausomai nuo objektyvo 4u.gif
O perkant objektyvo dažniausiai nebūna profesionaliuose/ pusiau profesionaliuose fotoaparatuose, nes tuomet dažniausiai perkame po keletą skirtingų objektyvų, priklausomai nuo to ką, kaip ir kada norima fotografuoti.
Jei pirksi paprastą fotoaparatą, skirta mėgėjiškam fotografavimui, viskas bus iškart 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 08 18, 13:21)
Ten buvo rašoma apie tai, kad zoom'o gali nebūti - priklausomai nuo objektyvo 4u.gif
O perkant objektyvo dažniausiai nebūna profesionaliuose/ pusiau profesionaliuose fotoaparatuose, nes tuomet dažniausiai perkame po keletą skirtingų objektyvų, priklausomai nuo to ką, kaip ir kada norima fotografuoti.
Jei pirksi paprastą fotoaparatą, skirta mėgėjiškam fotografavimui, viskas bus iškart  4u.gif

Ačiū, už paaiškinimą, nes jau maniau, kad dar "pribumbasams" reiks tūkstantukus klot bigsmile.gif .
Gal gali dar pasakyt, ką reiškia veidrodinių aparatų nusidėvėjimas ar kažkaip kitaip po 50 000 nuotraukų? Ką į taisyklą reiks nešti, ar jis nebefotografuos? Ar skaitmeniniam to nėra? O gal ir vėl kažko nesupratau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabju @ 2006 08 18, 13:47)
Ačiū, už paaiškinimą, nes jau maniau, kad dar "pribumbasams" reiks tūkstantukus klot  bigsmile.gif .
Gal gali dar pasakyt, ką reiškia veidrodinių aparatų nusidėvėjimas ar kažkaip kitaip po 50 000 nuotraukų? Ką į taisyklą reiks nešti, ar jis nebefotografuos? Ar skaitmeniniam to nėra? O gal ir vėl kažko nesupratau  blink.gif

Galima pasirinkt, gali su objektyvu pirkt gali be cia kaip nori.
Del remonto po kazhkiek tukstanciu nuotrauku, tai tiesa reikia keist uzhuolaideles ir skaitmeniniams veidrodiniams fotoaparatams. Paciam to padaryt greiciausiai neisheis.
Atsakyti
ir aš prašau jūsų pagalbos 4u.gif išsirinkau du fotikus, kuris geresnis ir kokie minusai? kurį rinktis Sony DSC-H5 ar Canon PowerShot S3 IS ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 08 18, 16:43)
ir aš prašau jūsų pagalbos  4u.gif išsirinkau du fotikus, kuris geresnis ir kokie minusai? kurį rinktis Sony DSC-H5 ar  Canon PowerShot S3 IS ?  g.gif

Kiek teko skaityt atsiliepimu, tai geresnis S3 IS.
Bet shiaip labai panashus fotoaparatai.
Ziurek kuris paciai patogesnis.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 08 17, 12:03)
kokybė superinė, bet man norėtųsi, kad ir toliau vaizdas būtų ryškus, o ne medžiai išplaukę blush2.gif , bet gal režimas toks pasirinktas buvo  g.gif

Man vienas pažįstamas aiškino, kad tokios nuotraukos su išplaukusiu fonu gali būti padaromos tik su profesionalia arba labai gera mėgėjiška fototechnika. Su paparstu fotiku bus arba viskas išplaukę arba viskas ryšku blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 08 19, 09:16)
Kiek teko skaityt atsiliepimu, tai geresnis S3 IS.
Bet shiaip labai panashus fotoaparatai.
Ziurek kuris paciai patogesnis.

ačiū už pagalbą wub.gif
rinkausi rinkausi, buvau apsisprendusi jau užsisakyti S3 IS, bet nukeliavau į kitą pusę... ką manai apie Canon EOS 350 D ir apie Olimpus E-500 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinxute: 19 rugpjūčio 2006 - 20:44
QUOTE(Sfinxute @ 2006 08 19, 20:04)
apie Canon EOS 350 D  ir apie Olimpus E-500 g.gif

Pasiskaityk dar cia smile.gif Mane irgi tos pacios kancios kankina verysad.gif Susiveliau visai besirinkdama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 08 19, 21:04)
ačiū už pagalbą  wub.gif
rinkausi rinkausi, buvau apsisprendusi jau užsisakyti S3 IS, bet nukeliavau į kitą pusę... ką manai apie Canon EOS 350 D  ir apie Olimpus E-500 g.gif

Palygink kuos čia mirksiukas.gif Iš tokio lygio aš rinkčiausi tik tarp Canon ir Nikon ax.gif
Turiu EOS 350D bigsmile.gif Kol kas esu labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2006 08 19, 21:04)
ačiū už pagalbą  wub.gif
rinkausi rinkausi, buvau apsisprendusi jau užsisakyti S3 IS, bet nukeliavau į kitą pusę... ką manai apie Canon EOS 350 D  ir apie Olimpus E-500 g.gif

Canon tai viskas normaliai, Olympus nieko gero, dideli triukshmai kaip veidrodiniam fotoaparatui...
Dar ziurekit Nikon D50, ir Pentax K100D.
Pas Pentax ish siu fotoaparatu geriausias standartinis objektyvas, pas Canon prasciausias. O daugiau tai reikia eit ir ziuret, kuris geriau prie rankos limpa.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Noreciau Jusu pagalbos ar patarimo.
Turiu fotoaparata Nikon coolpix 885, prifotkinom, o kaip i pc ikelt nuotraukas nzn sad.gif laidas pamestas, o turimas netinka, ka daryt? Gal kas turetu paskolint or some?
Busiu laabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinney @ 2006 08 21, 09:32)
Sveiki smile.gif
Noreciau Jusu pagalbos ar patarimo.
Turiu fotoaparata Nikon coolpix 885, prifotkinom, o kaip i pc ikelt nuotraukas nzn sad.gif laidas pamestas, o turimas netinka, ka daryt? Gal kas turetu paskolint or some?
Busiu laabai dekinga 4u.gif

Nusiperkat reikiamu atminties korteliu skaitytuva (~30-50 lt kainuoja) ir jokiu problemu.
Atsakyti