Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

Dingo konsultantai.Turbūt ruošiasi "narkomanų" šventei.Su artėjančia!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2006 08 13, 19:38)
Oj!!! jau visai stogas vaziuoja. Na o voveriuk, kaip del Canon PowerShot A700 ? jo optinis priartinimas 6x ir nera stabilizavimo sistemos, ar cia irgi nuotraukos priklausys nuo ranku stabilumo?

na 6 zoomas tai dar normalu, bet kaip kazkas sake be stabilizavimo sistemos nuotraukos bus isplaukusios, arba bus labai sunku iskadruoti pasirinkta vaizda. manau reikia paciam paziureti parduotuveje, nes juk ir rankos rankom nelygu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leopoldas @ 2006 08 14, 19:27)
dar labai laukcio patarimo del http://www.topocentr....php?-662178486 nes nuo panasonico kaina skiriasi, o ir "pribumbasu" manau pakankamai turi!?...

imciau sony del to kad kaina priimtinesne, o pvz panasonico iso tikiki 400, sonis gi iki 1000 traukia, na ant 800 galesi ramiai fotkint, ir triuksmai neuzknis, o pagal visus parametrus jia pakankamai panasus, kita vertus paties objetyvo kokybe aukstesne panasonico...
Atsakyti
Gerai, tada taip, profesionalai, prisipaziskite, kokius fotoaparatus jus turite...
Atsakyti
Pas man yra nikon d50. Kainuoja nedaugiau 2000Lt, bet megejams vienas is pigiausiu variantu thumbup.gif
Nuotrauku kokybe va kokia:
user posted image
cia mano vaikiukai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linksma_mama: 15 rugpjūčio 2006 - 18:49
pries pora dienu nusipirkau nikon coolpix p4 bet siandien ji visai naujuteli is ranku kazkox narkomanas isplese verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif kainavo su nuolaida 1300
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2006 08 15, 18:58)
pries pora dienu nusipirkau nikon coolpix p4 bet siandien ji visai naujuteli is ranku kazkox narkomanas isplese  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  kainavo su nuolaida 1300

Siaubas. blink.gif
Atsakyti
Ir dar paskutinis klausimas profesionalams, ka galetumete pasakyti apie Canon PowerShot A430, kuo jis blogesnis nuo brangesniu tos pacios firmos fotoaparatu?
Atsakyti
QUOTE(Leopoldas @ 2006 08 14, 19:01)
Waw... kaip ir wisi tik sugalwoje pirk fotika, taip ir as pradejau griebtis uz stogo... assa.gif
Labiausia uzsimaniau panasonic  DMC-FZ30EG-S. Yra wiena problemele, kad noriu pirkti issimoketinai ir nezinau kur tai geriausia daryti...(nors ir pasirinkimo nelabai zinau)
Gal dar kas nors atsaldysit ar pakurstysit mano nora g.gif o gal siaip pabersit ciotku pasiulymu ar pamastymu.
Dekingas isanksto... !!!!

O kriterijus, gal galima suzhinot, pagal kuriuos renkiesi?
Ar zoom'as didelis butinas, i kokia kaina taikai, ka fotografuosi.
Papildyta:
QUOTE(theremina @ 2006 08 14, 20:08)
imciau sony del to kad kaina priimtinesne, o pvz panasonico iso tikiki 400, sonis gi iki 1000 traukia, na ant 800 galesi ramiai fotkint, ir triuksmai neuzknis, o pagal visus parametrus jia pakankamai panasus, kita vertus paties objetyvo kokybe aukstesne panasonico...

Prie ISO 800 nuotrauku kokybe bus tragiska.
Jei nori prie dideliu ISO fotografuot reikia rinktis arba veidrodini arba Fuji F30, F11 ar F10.
Papildyta:
QUOTE(liucinka @ 2006 08 15, 22:11)
Ir dar paskutinis klausimas profesionalams, ka galetumete pasakyti apie Canon PowerShot A430, kuo jis blogesnis nuo brangesniu tos pacios firmos fotoaparatu?

Jei lygint su kitais A klases fotoaparatais, pas ji nera rankinio fokusavimo galimybes ir nera rankiniu nustatymu.
Atsakyti
Ką manot apie canon A420
Atsakyti
Linksma_mama nuotraukos kokybe thumbup.gif vertinu fotoaparatus, kurie kokybiskai fotogarfuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linksma_mama @ 2006 08 15, 18:45)
Pas man yra nikon d50. Kainuoja nedaugiau 2000Lt, bet megejams vienas is pigiausiu variantu  thumbup.gif
Nuotrauku kokybe va kokia:
user posted image
cia mano vaikiukai.  wub.gif

Kokybe istikruju gera, bet kad vienas pigiausiu variantu 2000, nu, kaip cia pasakius g.gif
Atsakyti