Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(liucinka @ 2006 08 11, 11:04)
Juliau, dar noriu paklausti, tose rekomendojamuose fotoaparatuose (fujiFilm, Canon) optinis priartinimas 3x    O ka galetum pasakyti apieOlympus Sp-500 Ultra Zoom fotoaparata? Velgi is anksto dekoju uz pagalba.

Pas shita didelis minusas, kad nera vaizdo stabilizavimo, su 10x zoom'u praktishkai butinas.
O dpreview tai vidutinishkai ji ivertino.
Atsakyti
QUOTE(*re* @ 2006 08 08, 18:47)
o kur pirkai savo EOS? ir kada? Mes visai neseniai nusipirkome, tai pirmą kartą visai nieko laikė, bet kitus du kartus labai greitai išsikrovė. Net nežinau, ar įmanoma išsireikalauti iš parduotuvės, kad akumą pakeistų?

Mes ne parduotuvėje pirkome doh.gif
Šiaip daug kas priklauso nuo to, kaip krovei pirmus kartus ir kiek nuotraukų darai. Pasiskaityk garantiją, ten turėtų būti parašyta apie keitimą, med greičiausiai įdėtas brokuota baterija.

QUOTE(theremina @ 2006 08 09, 10:06)
nes 350 canonas tikrai turi atlaikyti bent jau diena, o seip dazniausiai dvi tokio normalaus (ne superintensyvaus)  fotkinimo...

Jis išsikrauna padarius ~ 1000 kadrųax.gif +/- pora šimtų ax.gif
Atsakyti
Mes naudojames Olympus skaitmeniniu foto. 7 pikseliu, siaip gera technika mirksiukas.gif tik reikia isigilinti kaip naudotis geriau ir visokias funkcijas atlikti biggrin.gif
Atsakyti
1. net ir nebandykite pirkti ultrazoominio fotiko be stabilizatoriaus. Tuomet daugiau kaip x 6 zoomas bus išplaukęs (priklauso dar nuo išlaikymo ir rankyčių stabilumo);
2. kas turit veidrodžius (DSLR) truputuką sulėtinkite tempus fotografuofamos: nepamirškite, kad tatai - ne muilinė. Reikaliukas tas, kad DSLR turi "užuolaidėlių" ribotą resursą, pvz. 350D tai yra kažkur 50000 kadrų. Tai nėra daug...
Paskui - taisymas kainuojantis tiek, kad net ir neverta tai daryt.
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 13, 15:01)
Reikaliukas tas, kad DSLR turi "užuolaidėlių" ribotą resursą, pvz. 350D tai yra kažkur 50000 kadrų. Tai nėra daug...
Paskui - taisymas kainuojantis tiek, kad net ir neverta tai daryt.

Kiek aš žinau, riba yra 70000 kadrų, o "atnaujinimas" kainuoja ~600lt. Gal mano žinios pasenusios? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turit Canon PowerShot A85 4 mega pixels ?Kaip jis jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandriuks: 13 rugpjūčio 2006 - 14:19
Nu va perskaičiau visus 23 puslapius doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Radau Voveriuko vieną sakinį, kad ne koks tas mano Canon g.gif Mes jį turi beveik du metai,nu nesiskundžiu,tik užknisa ,kad negali greit fotografuot ,paspaudus kol suveikia, mano vaiko kelias mimikas praleidžiu.Paaiškink man tūpai ,kiek pas mus tų ISO,nes kai pirkom fotiką, tai mum patarė žiūrėt į didesnius pikselius,bet pasirodo jie beveik niekam nereikalingi,jei darai įprastinio formato nuotraukas.....atsiliepkit ir paaiškinkit visus mano fotiko trūkumus.
Bet aš jau noriu to Fudji30,tai jūs jį išgyrėt ,turėtų būt thumbup.gif
Atsakyti
Oj!!! jau visai stogas vaziuoja. Na o voveriuk, kaip del Canon PowerShot A700 ? jo optinis priartinimas 6x ir nera stabilizavimo sistemos, ar cia irgi nuotraukos priklausys nuo ranku stabilumo?
Atsakyti
4u.gif Prasau padekit issirinkti skaitmenini fotika.... g.gif .Juose nenusimanau doh.gif .Kaina 500-600lt.Kiek turi buti pikseliu....,kokia firma?.... g.gif Kiek girdejau padeveto geriau nesirinkti.. verysad.gif
Atsakyti
Mes turim Ricoh Caplio G4 3,24 megapixelių. Neturėjau kuo skūstis prieš porą metų, bet dabar jau paseno verysad.gif Po kritimo ant žemės, errorus mėto, viduj kažkoks ratukas sudilo - burzgia, kai objektyvas išvažiuoja unsure.gif Šiaip ar taip, fotografuot vis dar tinkamas ax.gif
Atsakyti
Waw... kaip ir wisi tik sugalwoje pirk fotika, taip ir as pradejau griebtis uz stogo... assa.gif
Labiausia uzsimaniau panasonic DMC-FZ30EG-S. Yra wiena problemele, kad noriu pirkti issimoketinai ir nezinau kur tai geriausia daryti...(nors ir pasirinkimo nelabai zinau)
Gal dar kas nors atsaldysit ar pakurstysit mano nora g.gif o gal siaip pabersit ciotku pasiulymu ar pamastymu.
Dekingas isanksto... !!!!
Atsakyti
dar labai laukcio patarimo del http://www.topocentr....php?-662178486 nes nuo panasonico kaina skiriasi, o ir "pribumbasu" manau pakankamai turi!?...
Atsakyti