Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

[quote=etsia,2006 08 02, 14:38]
[
Samsungai ko gero nei vieno zhmonishko fotoaparato nepagamino.
Siulyciau ziuret tas firmas, kurios nuo seno fototechnika gamina, na tik Panasonic ir Sony ishimtis.
[/quote]

kaip suprasti g.gif
[/quote]
Ta prasme, kad prie nuo seno gaminanciu Fuji, Minoltos, Canon ir t.t. normaliai gamina ir Panasonic ir Sony.

O visos kitos Samsung, Benq, Trust, HP ir panashias geriau net neziuret.
Atsakyti
Turiu aš MINOLTA Maxxum QTsi, ale profesionalus fotikas. Myliu jį todėl, kad absoliučiai nėra raudonų akių efekto. Man tai labai aktualu. Ir nežinau, ar verta jį parduoti, na dalinai iškeisti į skaitmeninį.....
mastau.gif
Ir dar kuo skiriasi XD ir SD kortelės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 02 rugpjūčio 2006 - 14:28
O gal ką žinot apie olympus fotoaparatus?
Atsakyti
Ar kam nors teko grąžinti nekokybišką fotiką? Nes nebenoriu eilinį kartą taisyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 08 03, 11:06)
Ar kam nors teko grąžinti nekokybišką fotiką? Nes nebenoriu eilinį kartą taisyti  schmoll.gif

Reikia rashtishkai prashymo, kad nenori remontuot.
NVTAT turetu padet.
Atsakyti
Ačiū Julius3 , skambinau jau aš jiems ax.gif Bet žinai kaip būna , vienaip parašyta , o iš tikrųjų viskas šiek tiek kitaip. Todėl labai laukčiau , kad kas nors atsilieptų , kas buvo asmeniškai su tuo susidūręs ( nebūtinai foto prekės, gal kokia nors buitinė technika) Jei tas fotikas taisytinas , tai jie lieps taisyti man atrodo g.gif o mes norėtume susigrąžint pinigėlius , arba nors dalį jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA A.: 03 rugpjūčio 2006 - 12:17
JOVITA A. idomu koki fotika turi?
Atsakyti
Apie fotikus tikrai nieko neišmanau smile.gif
tačiau jei pirkti tai reikia apsvarstyti savo poreikius ir galimybes, be to pasitarti su išmanančiais.
Norejau ir aš begalo skaitmeninio fotiko ir jau buvau nusprendusi siam reikalui paaukoti apie 1000 Lt tačiau nuvaziavus i parduotuve mane labai maloniai pakonsultavo pardavejas ir apsistojau ties pigesniu varijantu. Jis man pasake viena dalyka: kam tau fotoaparatas su daug funkcijų ir megapikseliu, jei fotografuosi megėjiškas nuotraukas. Ir aš labai ilgai pasvarsčiusi prieš savaite nusipirkau Casio EXILIM EX-Z5. Man jis su atminties kortele kainavo 750Lt.
Kolkas aš juo labai patenkinta. Ir nuotraukos, ir nufilmuota medžiaga kokybiški.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liucinka @ 2006 08 03, 13:29)
JOVITA A. idomu koki fotika turi?

Konica Minolta - iki pirmo sugedimo fotografavo puikiai , bet kuo toliau ..... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jufka @ 2006 08 03, 13:52)
Apie fotikus tikrai nieko neišmanau smile.gif
tačiau jei pirkti tai reikia apsvarstyti savo poreikius ir galimybes, be to pasitarti su išmanančiais.
Norejau ir aš begalo skaitmeninio fotiko ir jau buvau nusprendusi siam reikalui paaukoti apie 1000 Lt tačiau nuvaziavus i parduotuve mane labai maloniai pakonsultavo pardavejas ir apsistojau ties pigesniu varijantu. Jis man pasake viena dalyka: kam tau fotoaparatas su daug funkcijų ir megapikseliu, jei fotografuosi megėjiškas nuotraukas. Ir aš labai ilgai pasvarsčiusi prieš savaite nusipirkau Casio EXILIM EX-Z5. Man jis su atminties kortele kainavo 750Lt.
Kolkas aš juo labai patenkinta. Ir nuotraukos, ir nufilmuota medžiaga kokybiški.
thumbup.gif

Na mūsų panaši kaina , paprastas , be jokių ten ,, pribumbasų,, , mėgėjiškoms nuotraukoms . Na čia turbūt sėkmės dalykas , gerą fotiką nusipirkt. Pirkinys ne mano išrinktas blush2.gif , aš turbūt būčiau kitą rinkusis , nes apie Konica Minolta forume tik blogi atsiliepimai unsure.gif
Atsakyti
mes nusipirkom Nikon L1, + buvo ikroviklis. 1 GB kortele pirkom atskirai ir uz ja net 100 lt. nemokejom, nepamenu dabar kiek tiksliai. Fotiku patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai patiko tai kad kai as pirkau fotika prie jo buvo visi laiadai smile.gif
t.y. buvo pakroviklis, laidas prie teliko ir laidas prie kompo smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 08 03, 11:06)
Ar kam nors teko grąžinti nekokybišką fotiką? Nes nebenoriu eilinį kartą taisyti  schmoll.gif

Fotoaparatas yra negrazintina preke. Todel kiek kartu be taisytu - jus negaletumete jo grazinti. Beabejones jei taisymas uztrunka ilgiau negu menesi, galima issireikalauti, kad pratestu garantija ir panasiai.
Tik perkant rysio priemonemis (internetu ar kaip kitaip) kai pirkdamas zmogus nemato prekes arba sumokant jos negali apziureti, tada per 10 dienu ar 14 gali grazinti fototechnika:hm (aisku jei ji sugenda:( )

Vadinasi jei ko nepasiziurejai paprastoj parduotuvej - pats esi ir kaltas doh.gif
Atsakyti