Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(mamute.lt @ 2006 08 01, 00:18)
Kaupiuosi pirkt fotika, nenoriu labai gilintis,nera laiko,jau ir taip galva prikimsta apie saldytuvus ir kt.technika. Pasiulykit

Siulau Canon EOS 1Ds Mark II arba koki NIKON D2Xs.
Tikrai neprashausi.
Atsakyti
Kokį fotoaparatą pasiūlytumėte įsigyti iki 1000 lt?
Atsakyti
I tokius klausimus galima atsakyti tik taip:
http://www.fotofabri...uestion=1817740

Pirmiausia paieskokite bent keleta fotoaparatu, kurie Jusu manymu nezinau grazus - negrazus, patogus, stilingi ir tt, tada parasykite kur naudosite ir kaip naudosite.
O tada Julius ar kas atsakys i klausima.
Atsakyti
Naudosiu buitiniam fotografavimui, šeip rinkčiausi canon tačiau kokį modelį dar nežinau todėl ir klausiu jūsų patarimo, bet daugiau nei 1000 lt mokėt negaliu, o į fotoaparato grožį nekreipiu dėmesio, noriu kokybiško. ax.gif
Atsakyti
Pirkau PENTAX . smile.gif Nesigailiu.
Atsakyti
[quote=inore,2006 08 01, 08:43]
Kokį fotoaparatą pasiūlytumėte įsigyti iki 1000 lt?
Gali paskaityti čia http://www.avitela.l...730f9c41ef5ee12
gal rasi atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 08 01, 08:59)
Naudosiu buitiniam fotografavimui, šeip rinkčiausi canon tačiau kokį modelį dar nežinau todėl ir klausiu jūsų patarimo, bet daugiau nei 1000 lt mokėt negaliu, o į fotoaparato grožį nekreipiu dėmesio, noriu kokybiško.  ax.gif

na, mes tik į Sony dairėmės...nusižiūrėjom už 700lt, bet būtų reikėję pirkti atskirai įkroviklį ir bateriją, tai išsirinkom geriau už 999lt viską kartu+plonas, mažas ir blizgus biggrin.gif na, čia jau moters logika tokia blush2.gif ir aišku, dar atskirai kortelę reikėjo pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 08 01, 08:59)
Naudosiu buitiniam fotografavimui, šeip rinkčiausi canon tačiau kokį modelį dar nežinau todėl ir klausiu jūsų patarimo, bet daugiau nei 1000 lt mokėt negaliu, o į fotoaparato grožį nekreipiu dėmesio, noriu kokybiško.  ax.gif

Siulyciau paziuret Fuji F10, Canon A700.
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 08 01, 13:42)
Siulyciau paziuret Fuji F10, Canon A700.

Jie abu brangiau negu 1000 lt, beto dar reikės įsigyti ir atminties kortelę, tai gal kokį pigesnį modeliuką pasiūlytum. blush2.gif
Atsakyti
uffff... perskaičiau visus 19 psl. ir jau viskas susipainiojo, ypač dėl to, kad ničnieko neišmanau apie tuos skačiukus. Jei nesupyksite, tai aš irgi paprašysiu patarimo. Parašysiu ko man reikia, o jūs, prašau, patarkite, ką man pirkti. Kaina turėtų būti apie 1000 lt. kokybiškos nuotraukos ne tik dienos metu o prie visokio apšvietimo, raudonų akių taip pat nenoriu, kad būtų pakraunamas akumuliatorius ir kartu AA tipo baterijos (jei tai įmanoma). O dėl kortelių šitų neišmanau visai, ar jas kartu galima pirkti ir kuo jos tarpusavy skiriasi. Jei nesunku patarkite ką nors. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 08 01, 14:18)
Jie abu brangiau negu 1000 lt, beto dar reikės įsigyti ir atminties kortelę, tai gal kokį pigesnį modeliuką pasiūlytum. blush2.gif

Kad A700 nekainuoja 1000 lt. Na bet ~1000.
O jei ish pigesniu, tai apie Canon A620 labai neblogi atsiliepimai.
Apie A610 truputi prastesni.
Jei dar pigesniu tai A540 galima ziuret.
Apie kitu firmu shios kategorijos fotoaparatus nelabai ka zhinau...
Papildyta:
QUOTE(liucinka @ 2006 08 01, 14:47)
uffff... perskaičiau visus 19 psl. ir jau viskas susipainiojo, ypač dėl to, kad ničnieko neišmanau apie tuos skačiukus. Jei nesupyksite, tai aš irgi paprašysiu patarimo. Parašysiu ko man reikia, o jūs, prašau, patarkite, ką man pirkti. Kaina turėtų būti apie 1000 lt. kokybiškos nuotraukos ne tik dienos metu o prie visokio apšvietimo, raudonų akių taip pat nenoriu, kad būtų pakraunamas akumuliatorius ir kartu AA tipo baterijos (jei tai įmanoma). O dėl kortelių šitų neišmanau visai, ar jas kartu galima pirkti ir kuo jos tarpusavy skiriasi. Jei nesunku patarkite ką nors. Ačiū.

Na vietoj AA bateriju galima naudot pakraunamus akumuliatorius.
O fotoaparata siulyciau Fuji F30 ziuret, is ~1100 kainuoja.
Raudonu akiu gerai, kad nenori, bet jas pilnai panaikint gali tik ishorinis blicas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 01 rugpjūčio 2006 - 14:08
gal kas galetu pasakyti kiek kainuotu skaitmeninis fotoaparatas, kuris butu na jei pilnai profesionalams, tai bent jau kazkas link profesionalaus.
Atsakyti