Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(Shindila @ 2006 07 11, 08:55)
Nusipirkau canon a700 kazkaip nusivyliau nes tikejausi kazko geresnio, gal as nustatyt visokiu pribumbasu nemoku?

Mes renkames koki pirkt is keliu fotiku,tai sitas canon 700 irgi yra musu sarasiuke.
O kuom nusivyliai?Nepatinka nuotrauku kokybe g.gif
Atsakyti
[quote=Čalykušu,2006 07 12, 11:51]
taigi nustatyk kad nemiegotų mirksiukas.gif

Geras thumbup.gif , reiškia reikia instrukcija paskaityti, o aš jau daugiau kaip 2 metai naudoju, bet instrukcijos į rankas nebuvau paėmusi doh.gif . Tai man toks trūkumas ir buvo, o šiaip, tai nesiskundžiu-nuotraukos gero išeina, tik markes nepamenu regis canon 900(reiks namie pažiūrėt smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Čalykušu @ 2006 07 12, 11:51)
o su kuo galim optiką valyt g.gif

Su servetėlėmis optikai (akiniams skirtos puikiai tinka 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lolitaeli @ 2006 07 12, 14:21)
Mes renkames koki pirkt is keliu fotiku,tai sitas canon 700 irgi yra musu sarasiuke.
O kuom nusivyliai?Nepatinka nuotrauku kokybe g.gif

na nesu as vsiai ismanele bet kazkaip net uz 500 pasiskolintas fotikas atrode kad ryskiau fotkina, na nznau as kaip biski zalia tai gal per gerai ir tikejausi ax.gif bet priartinimas tai thumbup.gif
Atsakyti
Nu, tai aš apsimelavau pasirodo blush2.gif , pas mane Nikon coolpix 3200
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 07 12, 07:25)

kad nera reguliavimo. izo pasirinkimas yra pas visus normalius aparatus ir jis butinas
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2006 07 13, 13:43)
kad nera reguliavimo. izo pasirinkimas yra pas visus normalius aparatus ir jis butinas

Ash shiaip rashiau, kad pas mano fotika pakeitus ISO nekinta pikseliu skaicius, o ne tai kad iso nekeiciamas. Beje tikrai yra senu fotoaparatu, tuo metu buvusiu visai neblogu, pas kuriuos fiksuotas ISO.
Atsakyti
mm, ieskau gero fotiko, tokio profesionalesnio. nuziurejau kol kas Canon Powershot S3 IS arba Sony DSC-H5, kokie trukumai/privalumai? gal ka galit patart geresnio uz siuos? labai laukiu patarimu, ypac is tu, kas zino, ka sako 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rooibos: 15 liepos 2006 - 17:52
Gal žinovai galėtų pakomentuoti ir pasakyti, kuris geresnis- iš šių dviejų Canon PowerShot A430 ar FujiFilm FinePix A400 ?
Kas yra makro fokusavimo rėžimas?

P.S. Reikia buitinio fotoaparato, be pribumbasų, tiesiog, kad žiūrint į nuotraukas jos nebūtų super nerealios kokybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čika: 16 liepos 2006 - 13:38
Buvau apsisprendus dėl Canon A430, bet kai nuvažiavau, nusipirkau A410 už 469LT.
Kol kas nesigailiu. Žiūrėsim, kaip bus toliau
Atsakyti
Sveiki,prasau patarkite ar vertas demesio fotoaparastas SONY DSC-W50?jo kaina apie 1000lt.ar uz panasia kaina galima nusipirkti geresni?koki patartumete?busiu labai dekinga jums uz atsakymus.
Atsakyti
Padėkit ir man apsispręsti:
Renkuosi iš šių fotikų:
1) Panasonic DMC TZ1
2) Fuji Film Fine Pix F11
3) Canon IXUS60

Kiekvienas turi savų trūkumų. Pvz nr.1: dideli triukšmai, nuotraukų kokybė fotografuojant patalpoje prasta, spalvos per tirštos, problemos su tele zoomu.
Nr.2: Prasta blykstė, spalvos pablukusios, kvailas pasijungimas prie PC, nėra kontarsto koregavimo.
Nr.3: Kada naudojama blikstė, praktiškai visose nuotraukose kampai tamsesni, nuotraukos naudojant blicą- prastos....
Na ir apsispręsk, kad geras.... Canon, kažkodėl mažiausiai noriu.... Ko gero Fuji mažiausiai problemų turi. Ką mano ekspretai, norėčiau išgirsti dar kartą jų nuomonės (nors apie juos jau daug kalbėta).
Atsakyti