Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(yollka @ 2006 07 10, 18:54)
Nu nieko sau, kaip neturi?  g.gif Tai 1 ir 3 pikseliu fotikais darytos nuotraukos turetu buti tokios pacios kokybes?

Dabar nebėra fotikų po 1 ar 3 mgpix 4u.gif Dabartiniuose fotoaparatuose tų mgpix yra daugiau nei reikia padaryti gerai nuotraukai, todėl iš esmės jų skaičius nėra toks svarbus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 10 liepos 2006 - 19:49
QUOTE(Will @ 2006 07 10, 20:49)
Dabar nebėra fotikų po 1 ar 3 mgpix  4u.gif  Dabartiniuose fotoaparatuose tų mgpix yra daugiau nei reikia padaryti gerai nuotraukai, todėl iš esmės jų skaičius nėra toks svarbus  bigsmile.gif

ok
bazarinam.ar esate pastebejes(usi) kad jei ijungemias didesnis iso rezimas pvz pas manes iso 800 automatiskai sumazeja ir megapikseliai del to kad matrica sudvejina arba netgi sutrejina tasku i viena kad padidetu jautrumas tamsoje.taip kad mano muilineje 12mpx telieka tik 6 arba netgi tik 3mpx.bet uztai galiu aiskiai fotografuoti nakti.
uzgincyk jei neteisi
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2006 07 10, 21:57)
ok
bazarinam.ar esate pastebejes(usi) kad jei ijungemias didesnis iso rezimas pvz pas manes iso 800 automatiskai sumazeja ir megapikseliai del to kad matrica sudvejina arba netgi sutrejina tasku i viena kad padidetu jautrumas tamsoje.taip kad mano muilineje 12mpx telieka tik 6 arba netgi tik 3mpx.bet uztai galiu aiskiai fotografuoti nakti.
uzgincyk jei neteisi

Shiaip megapixeliai apsprendzia TIK nuotraukos dydi. Kokia didziausia nuotrauka gali padaryt ant popieriaus neprarasdamas kokybes.
Keiciant fotoaparato parametrus gali but, kad nustatomas koks nors konkretus nuotraukos dydis.
Beje ne visuose fotoaparatuose tas yra, manishkiam ka nustatei ta gausi, jokio skirtumo koks ISO.
Atsakyti
Nusipirkom Kodak Easy Share, 5.1 Mp lygtai.Shneider optika. Su printeriu, kuris gali tiesiai iš fotiko spausdint. gal kas turit tokį g.gif Kokie būtų atsiliepimai mirksiukas.gif
beje apie pikselius-kuo daugiau pikselių yra fotike su maža matrica, tuo prastesnės nuotraukos-gaunasi dideli optiniai triukšmai.Esmė fotoaparate- matricos dydis, tik apie ją galim sužinot studijuojantis giliau, o ne iš parduotuvės aprašymų, bent jau taip vienas protingas dėdė man aiškino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čalykušu: 11 liepos 2006 - 07:51
Nusipirkau canon a700 kazkaip nusivyliau nes tikejausi kazko geresnio, gal as nustatyt visokiu pribumbasu nemoku?
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 07 11, 09:55)
Nusipirkau canon a700 kazkaip nusivyliau nes tikejausi kazko geresnio, gal as nustatyt visokiu pribumbasu nemoku?

O tai kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 07 10, 11:21)
O modelis koks?

optio 50L atrodo, dabar neturiu prie sawes
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2006 07 11, 07:49)
Shiaip megapixeliai apsprendzia TIK nuotraukos dydi. Kokia didziausia nuotrauka gali padaryt ant popieriaus neprarasdamas kokybes.
Keiciant fotoaparato parametrus gali but, kad nustatomas koks nors konkretus nuotraukos dydis.
Beje ne visuose fotoaparatuose tas yra, manishkiam ka nustatei ta gausi, jokio skirtumo koks ISO.

Tai prastas fotikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Noreciau nusipirkti pigiau ax.gif 1,arba 2 Gb SD atminties kortele,bet kainos doh.gif ,radau "Fis kompiuteriai" 1Gb-82lt.,alia nera ir nera, o man jau kitam savaitgaliui reikia...?
Atsakyti
QUOTE(yollka @ 2006 07 11, 16:24)
Tai prastas fotikas lotuliukas.gif

Kodel? smile.gif
Atsakyti
Aš, tai kai ne pati pirkau, tai ir nesidomėjau jų privalumais. Bet dabar jei pirkčiau pati, tai žiūrėčiau į megapikselius, į ekrano dydi ir dar (man) labai aktualu, kad objektyvas būtų neišvažiuojantis, nes jei nori staigiai užfiksuoti kokį vaizdelį, tai kol jis "išvažiuoja" būna po fakto, o jei įjungus lauki, tai jis po kurio laiko kaip kompas "užmiega". unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 07 12, 09:20)
Aš, tai kai ne pati pirkau, tai ir nesidomėjau jų privalumais. Bet dabar jei pirkčiau pati, tai žiūrėčiau į megapikselius, į ekrano dydi ir dar (man) labai aktualu, kad objektyvas būtų neišvažiuojantis, nes jei nori staigiai užfiksuoti kokį vaizdelį, tai kol jis "išvažiuoja" būna po fakto, o jei įjungus lauki, tai jis po kurio laiko kaip kompas "užmiega".  unsure.gif

taigi nustatyk kad nemiegotų mirksiukas.gif o su kuo galim optiką valyt g.gif
Atsakyti