Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitmeninis fotoaparatas - 3

QUOTE(etsia @ 2006 06 28, 11:36)
norejau paklaust, o kokias korteles perkat?
kokios reikai panasonic fz7? kaip ten su taip greiciais?  g.gif
ar sitos pakaktu Secure Digital Apacer 512MB 88x High Speed ???ar reikia ziuret kad butu 133x ar net 150x ? ir kaip pati firma apacer? norejom kingston, bet kaz niekr negaunam  g.gif  niekur nera  doh.gif

Mes ėmėm Apacer 150x (nors norėjom kitos firmos kortelę, bet nebebuvo), sako, kad video bus aukštesnės kokybės įrašytas tokiu greičiu.
Atsakyti
Tikiu, kad neeilinio mirksiukas.gif bet dėl to ir permečiau nuorodą, kad fuji E900 naujas modelis, bet nėra stabilizavimo sistemos. ir, deja, daug kurių instrukcijose tą pastebėjau sad.gif
Atsakyti
Tai kad neraso nereiskia kad nera wink.gif bent man taip sake ax.gif
Atsakyti
sveikos
fuji e900 yra labai geras foto aparatas, pati naudoju parvesta is usa e550 12mpx ir esu labai patenkinta.o stabilizavimo sistemos muilinese dar nedaug kas deda.nes nereikia ten zoomas optinis per mazas.o del gerus savybiu, tai fuji greiciausiai pasiruosia paveikslavimui, ne tei kai kiti stabdziai
Papildyta:
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 06 30, 20:20)
Mes ėmėm Apacer 150x (nors norėjom kitos firmos kortelę, bet nebebuvo), sako, kad video bus aukštesnės kokybės įrašytas tokiu greičiu.

nu chia tai isvis geras, kur jum taip sake?nueik ir drasiai pasakyk issitrink galva asile.

pasakau kodel.
kiekvienas foto aparatas turi savo vidine greitaeige framebuffer (kadro buferio) atminty kurioje irsaugo nuo vieno kadro iki 3 arba net 20.ir kol jus paveiksluojate foto aparato procesorius ramiai perkelia jusu kadrus i korteles atminti.tas pats galioja ir filmavimui.

nu susinervavau
Atsakyti
Tai va aš jau nusipirkau. tongue.gif
Pirkau Canon Power Shot A700 ax.gif Esu patenkinta, bet ir nelabai turiu su kuo paliginti, nes pries tai turėjau neskaitmeninį fotiką.
Ką galite pasakyti apie šį fotiką?
Atsakyti
Na ir kaip sekasi juo naudotis? smile.gif ar negaudo judesiu?
Atsakyti
O kaip sitas Olympus Mju-700
user posted image
Gal kas ka apie ji gali pasakyt? ax.gif
Buciau labai dekinga rolleyes.gif
arba Olympus Mju-810 g.gif
nes kaina skiriasi 100lt, tai galima ir ta ir ta pirkti.
Jai jau visai nieko nezinau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 01 liepos 2006 - 10:35
daug mpi, maza vilko akute - man kelia diiiideli itarima.
Cia apie MiNOLTA. Bent man artimam zmogui tikrai nerekomenduociau.
Dabar baisiai giriamas Fuji F10, pats rankose nevarciau, bet specu atsiliepimai - nuostabūs
Atsakyti
Pagaliau išsirinkau fotiką Fujifilm FinePix E900 assa.gif sokiai.gif
ir valdymas, ir kokybė thumbup.gif (noriu pasakyt ir dizainas thumbup.gif , bet kaip sakoma, dėl skonio nesiginčijama. daug kam jis pasirodė per didelis, o aš pati negaliu pakęsti tų mažiukų, plonyčių ir t.t. )
Atsakyti
Prieš pirkdami sk.fotoaparatą prisiskaitėm įvairiausių nuomonių ir nusprendėm išsirinkti palankiausiai įvertintą Canon (daba negaliu pasakyti konkretaus modeliuko). Ir tikrai liuks thumbup.gif nuotraukos labai gražios, ryškios, aiškios, etc. Žodžiu, jokių nusiskundimų kol kas nėra (turim metus laiko). Kiek iš pažįstamų esu girdėjusi, tai Olimpus nėra labai kokybiški fotoaparatai.. Aišku, aš bendrai jų visų neabsoliutinu blush2.gif
Atsakyti
Sakykit o kas daziniausia eina kartu su fotoaparatu? ar tik fotikas idetas daugiau pirk pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 07 09, 11:03)
Sakykit o kas daziniausia eina kartu su fotoaparatu? ar tik fotikas idetas daugiau pirk pats ax.gif

Prie fotiko visada būna pakrovėjas (jei baterija įkraunamo tipo), laidai prie kompiuterio mirksiukas.gif

Dėklą ir papildomą atmintį perki atskirai.
Atsakyti