Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Labas 4u.gif

Gal kas buve rastiniuose nameliuose Mokyklos g.?

http://www.nameliaisventojoje.lt/LT/

Uzsisakem savaitgaliui viduri liepos. Para 250 Lt. Kazin ar nebusim permokeje g.gif Ar kokybe ir vieta verta kainos. iki juros visgi yra ka paeiti.
Atsakyti
Sveiki, ir mes planuojame su seima keliauti i beluga. Tik paskaiciau komentaruose, kad labai didele dregme kambariuose ir kad mazai vietos. Dar raso, kad nesaugu, kad visi vaiksto pro terasas, kad niekas neatskirta. Kaip ten istiesu yra? Mamytes, kurios buvote, ar tai tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aiba: 05 birželio 2014 - 14:30
QUOTE(Aiba @ 2014 06 05, 15:30)
Sveiki, ir mes planuojame su seima keliauti i beluga. Tik paskaiciau komentaruose, kad labai didele dregme kambariuose ir kad mazai vietos. Dar raso, kad nesaugu, kad visi vaiksto pro terasas, kad niekas neatskirta. Kaip ten istiesu yra? Mamytes, kurios buvote, ar tai tiesa?

Tai pasižiūrėkit nuotraukose kaip tos terasos atrodo, man tai buvo viskas labai normaliai, išskyrus drėgmę. Bet gyvenome pirmame aukšte ir buvo labai vėsio dienos. O kolegė gyveno trečiame aukšte, tai buvo labai viskuo patenkinta. Mes tai pat šiemet paprašėme kambario aukščiau ir gavome kokį norėjome, o šiaip vaikams tai ten labai gerai, o ir jūra čia pat. Vietos nėra labai daug, bet man nameliuose jos dar mažiau, tai čia problemos nebuvo, bet daiktams pasidėti mažoka vietos, nors galima sugalvoti ir čia kaip išsisukti.
Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2014 06 05, 12:03)
Labas 4u.gif

Gal kas buve rastiniuose nameliuose Mokyklos g.?

http://www.nameliaisventojoje.lt/LT/

Uzsisakem savaitgaliui viduri liepos.  Para 250 Lt. Kazin ar nebusim permokeje g.gif Ar kokybe ir vieta verta kainos. iki juros visgi yra ka paeiti.

Buvo giminaičiai, šiaip nieko, bet brangoka. Už tokią kainą galima geriau išsinuomoti, o iki jūros yra galiukas, bet ne taip ir toli. Šiaip vieta tai gana šiaip sau.
Atsakyti
[quote=dute1,2014 06 05, 17:20]
Tai pasižiūrėkit nuotraukose kaip tos terasos atrodo, man tai buvo viskas labai normaliai, išskyrus drėgmę. Bet gyvenome pirmame aukšte ir buvo labai vėsio dienos. O kolegė gyveno trečiame aukšte, tai buvo labai viskuo patenkinta. Mes tai pat šiemet paprašėme kambario aukščiau ir gavome kokį norėjome, o šiaip vaikams tai ten labai gerai, o ir jūra čia pat. Vietos nėra labai daug, bet man nameliuose jos dar mažiau, tai čia problemos nebuvo, bet daiktams pasidėti mažoka vietos, nors galima sugalvoti ir čia kaip išsisukti.

Aciu Jums uz atsakyma 4u.gif dar noriu paklausti ar automobili palikote aiksteleje, ar ji ten toli, ar saugu laikyti automobili? O gal laikete prie "belugos"? Kaip tos dviaukstes lovos? Vienas is keliaujanciu labai apkunus, bijau, kad nepralys tarp groteliu, ar ten tik nuotraukose taip siaura atrodo g.gif ?
Atsakyti
[quote=Aiba,2014 06 05, 19:39]
[quote=dute1,2014 06 05, 17:20]

Aciu Jums uz atsakyma 4u.gif dar noriu paklausti ar automobili palikote aiksteleje, ar ji ten toli, ar saugu laikyti automobili? O gal laikete prie "belugos"? Kaip tos dviaukstes lovos? Vienas is keliaujanciu labai apkunus, bijau, kad nepralys tarp groteliu, ar ten tik nuotraukose taip siaura atrodo g.gif ?
[/quote]

Dviaukštės neatrodo labai siauros, man atrodo kaip normali lova, bet antrame aukšte lyg ir nėra tų grotelių, aišku priklauso koks tas apkūnumas. Pernai prie belugos aikštelė nebuvo mokama, bet retai kada vietų būdavo, grįžę iš kur nors dažniausiai statytadavome toje šiemet nemokamoje, tai ji yra priešais beluga perėjus gatvę, tai jokių problemų nekilo.
Atsakyti
QUOTE(dute1 @ 2014 06 05, 18:52)
Dviaukštės neatrodo labai siauros, man atrodo kaip normali lova, bet antrame aukšte lyg ir nėra tų grotelių, aišku priklauso koks tas apkūnumas. Pernai prie belugos aikštelė nebuvo mokama, bet retai kada vietų būdavo, grįžę iš kur nors dažniausiai statytadavome toje šiemet nemokamoje, tai ji yra priešais beluga perėjus gatvę, tai jokių problemų nekilo.

Dar yra nameliai "pas gecus" su patogumais. Gal teko apie juos ka nors girdeti? Nors man atrodo beluga geresnis variantas nei nameliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiba @ 2014 06 05, 15:30)

Isiterpsiu su komentaru ir as :-)
Praeitais metais negavus niekur vietos teko praleist viena diena siuose poilsio namuose. Ispudziai ne kokie. Tikru tikriausias bendrabutis. Buvau su 2 m vaiku. Paskutiniame aukste 3 vieciame kambaryje. Oro trukumas siaubingas (buvo tikrai karsta tuomet). Duru palikt atviru negali nes mazas vaikas isejes i balkoneli ta praeinama visiskai nesaugus palieka. Nakti gal kokia trecioji dalis didziulo pastato uze iki 4 ryto. Teko klausyt ir mums sventes svenciamos. Lovos isguletos. Vietos maza. Braukem didziuli bruksni siems poilsio namams. Aciu dievui gavom takart liuksa 3 kambariu kiek toliau nuo juros esanciuose poilsio namuose. Erdves - marios. Svara neispasakyta. Vonios kambarys kaio svetaine... tik vat gaila uzkrito pavadinimas... Ir kaina beje buvo apie 60 lt didesne parai nei belugoje mokejom uz maza vargana kambariuka alia trivieti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimuska5005: 05 birželio 2014 - 21:53
QUOTE(Rimuska5005 @ 2014 06 05, 21:52)
Isiterpsiu su komentaru ir as :-)
Praeitais metais negavus niekur vietos teko praleist viena diena siuose poilsio namuose. Ispudziai ne kokie. Tikru tikriausias bendrabutis. Buvau su 2 m vaiku. Paskutiniame aukste 3 vieciame kambaryje. Oro trukumas siaubingas (buvo tikrai karsta tuomet). Duru palikt atviru negali nes mazas vaikas isejes i balkoneli ta praeinama visiskai nesaugus palieka. Nakti gal kokia trecioji dalis didziulo pastato uze iki 4 ryto. Teko klausyt  ir mums sventes svenciamos. Lovos isguletos. Vietos maza. Braukem didziuli bruksni siems poilsio namams. Aciu dievui gavom takart liuksa 3 kambariu kiek toliau nuo juros esanciuose poilsio namuose. Erdves - marios. Svara neispasakyta. Vonios kambarys kaio svetaine... tik vat gaila uzkrito pavadinimas... Ir kaina beje buvo apie 60  lt didesne parai nei belugoje mokejom uz maza vargana kambariuka alia trivieti.

Aciu Jums labai uz komentara 4u.gif Oi, as irgi galvoju kaip su tuo vaiku bus g.gif juk ju nesulaikysi. Tai gal geriau nameliai ''pas gecus''. Ar buvote ten kas nors?
Atsakyti
Mes visada čia, rastiniame namely apsistojam, geriausi iš geriausių, kiek ir kur esam buvę:

http://www.poilsis.v...t/paslaugos.php
Atsakyti
Kas ruosiates i pajuri, nedvejokite. Oras labai geras jokio debeselio. Zmoniu labai mazai. Super
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2014 06 07, 09:14)
Kas ruosiates i pajuri, nedvejokite. Oras labai geras jokio debeselio. Zmoniu labai mazai. Super

O kaip vanduo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2014 06 09, 09:11)
O kaip vanduo? bigsmile.gif

vakar jau buvo galima maudytis, šyla:)
Atsakyti