Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Nanita @ 2013 08 07, 09:51)
Ir wc ir tualetas?Ne per daug norit?  biggrin.gif  4u.gif

Jei rimtai,tai skambino pazista,kuri dabar Sventojoje,sake labai daug zmoniu.Visur lenteles su uzrasu Vietu nera.Mama rado Kuopos gatveje,mediniuose nameliuose.Prasta vieta be patogumu bet ka daryti kai kitur nepavyko surasti.

uoj, labai gerai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Kiek skambinau, daug kur atsilaisvina po ilgojo zoliniu savaitgalio. Tai gal tada teks ir vaziuoti. Tiesa, ka rinktumetes, salduves ar ievos poilsio namus? Ir kodel? Gal atsiras ten poilsiavusiu ir pasidalins ispudziais...
Atsakyti
Sveiki, parvykom ir mes, poilsiavom GERMANTE pas Loreta berods, tai visai nieko ir kambarys liuks buvo ir seimininke matem tik du kartus, kai atvykom ir kai isvykom biggrin.gif Bijojom, jog iki juros tolokai, bet mano dvimetis pats iki jos nueidavo ir pareidavo biggrin.gif Nuo centro tai toleliau kiek, na bet mums tai privalumas smile.gif
Atsakyti
Mes pabėgom iš Šventosios. Buvau rezervavus renovuotą Elektrono namelį (tiksliau pusę namelio) savaitei, bet ištvėrėm tik 2 naktis dėl itin garsių bumčikų, trunkančių iki paryčių. Ten greta yra Galeros kavinė, priklausanti tai pačiai šeimininkei, kurioj bent iki 2-3 ryto vykdavo koncertai/diskotekos taip, kad dundėdavo visi tie nameliai. Mane šokiravo požiūris į klientus, tokia lietuviška verslininkystė - maždaug tie vargšai už namelius susinokėję nepabėgs, reikia dar išspaust, ką įmanoma iš kavinės.
Pirmą naktį tikėjausi, kad čia toks išimtinis atvejis, bet kai ir antrą naktį miegot negalėjau, supratau, kad daugiau taip neištversiu. Pinigų už negyventas dienas, žinoma, grąžint nenorėjo, bet išsireikalavau. Kitą vietą šiom dienom susirast sunku buvo, bet ačiūdie, radom kur prisiglaust Liepojoje.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2013 08 08, 22:12)
Mes pabėgom iš Šventosios. Buvau rezervavus renovuotą Elektrono namelį (tiksliau pusę namelio) savaitei, bet ištvėrėm tik 2 naktis dėl itin garsių bumčikų, trunkančių iki paryčių. Ten greta yra Galeros kavinė, priklausanti tai pačiai šeimininkei, kurioj bent iki 2-3 ryto vykdavo koncertai/diskotekos taip, kad dundėdavo visi tie nameliai.  Mane šokiravo požiūris į klientus, tokia lietuviška verslininkystė - maždaug tie vargšai už namelius susinokėję nepabėgs, reikia dar išspaust, ką įmanoma iš kavinės.
Pirmą naktį tikėjausi, kad čia toks išimtinis atvejis, bet kai ir antrą naktį miegot negalėjau, supratau, kad daugiau taip neištversiu. Pinigų už negyventas dienas, žinoma, grąžint nenorėjo, bet išsireikalavau. Kitą vietą šiom dienom susirast sunku buvo, bet ačiūdie, radom kur prisiglaust Liepojoje.

Kaip galima išsinuomuoti pusę namelio?
Mes pernai metais buvome,tai koncai vykdavo tik iki 12 nakties,o šįmet nežinau kur vykadavo,bet beveik iki kokiu 4 ryto,nes gyvenome vaivorykste plius,beveik priešais elektrona,tai irgi girdėjau muzika-iki 12 nakties gyva muzika,o paskui tik šiaip muzikikę...
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2013 08 07, 19:26)
Kiek skambinau, daug kur atsilaisvina po ilgojo zoliniu savaitgalio. Tai gal tada teks ir vaziuoti. Tiesa, ka rinktumetes, salduves ar ievos poilsio namus? Ir kodel? Gal atsiras ten poilsiavusiu ir pasidalins ispudziais...

Salduvėje neteko būti, bet Ievoje buvom prieš porą savaičių. Rašiau jau anksčiau- mokama vieta automobiliui (3 lt/para), bendrabučio tipo poilsiavietės išplanavimas, į virtuvę mums teko eiti per kiemą, nes ji buvo kitame korpuse, iš kanalizacijos nuolat sklido labai nemalonus kvapas, be to gavom langus į kavinės pusę, tai kas ryt pažadindavo 8 ryto darbuotojų ruoša. Tuose kambariukuose kur WC turit tik jus vieni labai maži balkoniukai, o ir šiaurinėje pusėje niekas mums nedžiuvo. Lovos apynaujės, bet spintos tai kokių 30 m. senumo, numeryje yra šaldytuvas, arbatinukas, lėkštės, puodeliai, įrankiai, pakeisti langai, ant grindų laminatas, sanmazge santechnika apynaujė.
Mums nepatiko, nes matyt jau esam išrankūs, o ir anksčiau ilsėdavomės geresnėm sąlygom biggrin.gif
Pliusu įvardinčiau vietą- iki jūros netoli ir centras nuošaliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 08 08, 22:05)
Kaip galima išsinuomuoti pusę namelio?
Mes pernai metais buvome,tai koncai vykdavo tik iki 12 nakties,o šįmet nežinau kur vykadavo,bet beveik iki kokiu 4 ryto,nes gyvenome vaivorykste plius,beveik priešais elektrona,tai irgi girdėjau muzika-iki 12 nakties gyva muzika,o paskui tik šiaip muzikikę...

Ten yra namukų su 2 įėjimais, t.y. 1 namely 2 dviviečiai. Aš buvau nusiteikus koncertams iki kokių 23 val., bet ne iki paryčių visu garsumu. Nameliuose iškabintos taisyklės, kad netriukšmaukite, gerbkite kitų žmonių poilsį, o patys...
Atsakyti
Mes praeita savaite grizom is Galeros renovuotu nameliu,tai mums viskas thumbup.gif kitamet tik ten ir vaziuosim.Musu renovuotas buvo beveik galinis tam pusyne kur vaikams ciuozykla yra.Triuksmas is baro girdejosi,bet normaliai,miegot nei mums nei vaikui netrukde.Ir siaip vieta patiko jura netoli,centras irgi ne per toliausiai.Man labiau trukde poilsio namu Banga nameliu gyventojai mums uz tvoros buvo.Tai tie iki 3 val. nakties gere ir rekavo.Tikrai mums ten patiko labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2013 08 09, 12:25)
Mes praeita savaite grizom is Galeros renovuotu nameliu,tai mums viskas  thumbup.gif  kitamet tik ten ir vaziuosim.Musu renovuotas buvo beveik galinis tam pusyne kur vaikams ciuozykla yra.Triuksmas is baro girdejosi,bet normaliai,miegot nei mums nei vaikui netrukde.Ir siaip vieta patiko jura netoli,centras irgi ne per toliausiai.Man labiau trukde poilsio namu Banga nameliu gyventojai mums uz tvoros buvo.Tai tie iki 3 val. nakties gere ir rekavo.Tikrai mums ten patiko labai  smile.gif

Kiek už parą mokėjote?čia tie keturviečiai renovuoti nameliai?geltoni?
Atsakyti
QUOTE(Siguliukasss82 @ 2013 08 01, 14:27)
Sveiki, gal esat kuri buvusi nesenai Energetiko nameliuose, kaip ten situacija? Pasidalinkit, prasau, ispudziais smile.gif Jie skelbia, kad didzioji dalis nameliu po rekostrukcijos, tik va kaip is tikruju yra??? g.gif

Sveiki,nameliai(dauguma ju)renovuoti tik viduje,iskalti medinem lentelem,siaip ten patogumu viduj juose nera,bet man ten labiausiai patinka,nes jura visuomet ranka pasiekiama,tik iseini is namuko-kopos ir jura thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 08 09, 13:49)
Kiek už parą mokėjote?čia tie keturviečiai renovuoti nameliai?geltoni?

Mes emem 2-vieti,para 120lt.Tilpom trise kuo puikiausiai:mes su vyru ir vaikas 6metu.Keturvietis 170lt. para man rodos ir ten yra virtuvele.Dvivieciuose nera virtuveles.Yra saldytuvas,mikrobange virdulys TV irankiai ir indai.
Atsakyti
QUOTE(saulutee @ 2013 08 09, 16:25)
Mes emem 2-vieti,para 120lt.Tilpom trise kuo puikiausiai:mes su vyru ir vaikas 6metu.Keturvietis 170lt. para man rodos ir ten yra virtuvele.Dvivieciuose nera virtuveles.Yra saldytuvas,mikrobange virdulys TV irankiai ir indai.

Nesuprantu nieko,mes pernai gyvenome renovuotame Elektrono namelyje 4-vietyje-buvo 2 kambariai-vienas tipo miegamasis,kitame tv,taip pat lova išsiskleidžiama,staliukas,indai,virdulys,kaitlentė,kriauklė,wc ir dušas,terasėlė,ir mokėjom po 170 lt,o vat šįmet ten nesirezervavom,nes per brangu,nes sakė,tik po 200 lt para ir nei litu mažiau.Čia tie nmukai rudai gelsvi,pernai metais jie buvo vienoje eilėje,o šįmet mačiau jau jų ir daugiau yra.Kažkaip galvojau,kad Elektrone yra tik šie 4 -viečiai renovuoti,o visi kiti ne,tie paprastučiai geltoni nerenovuoti... O pasirodo,kad yra ir daugiau renovuotų,bet mums jų niekas ir nepasiūlė,kai skambinom...
Atsakyti