Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(egllute @ 2013 07 30, 21:46)
Mergaitės, gal galit kažkaip nupasakoti kaip tos skaniosios rūkytos žuvies susirasti jei tas mikriukas neaišku kada kur būna. O gal numatytas laikas yra? Reikėtų sužinoti kada atvažiuoja iki "prekybos centro". O gal aš kažką ne taip supratau, gal jis nesivažinėja g.gif

Čia Jūs tikriausiai sumaišėt su bandelių mikriuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 31 liepos 2013 - 16:41
QUOTE(MeGusta @ 2013 07 30, 23:28)
o ten jeigu uzsisakai valgyt gali dziaugtis tom medinem supuoklem, pramogaut?nes taip idomiai kainos surasytos valandai, dviem.. g.gif

Nereikia uz nieka moketi, atvaziuoji ir vaikstai, jei nori uzsuki i bariuka. Gali pramogaut, suptis ir tt
Atsakyti
Koks oras Šventojoje?
Atsakyti
Rijada, gal ir su bandelių vežėju g.gif Domina ir bandelės, gal galit plačiau kaip ir kur rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 07 31, 23:13)
Rijada, gal ir su bandelių vežėju g.gif Domina ir bandelės, gal galit plačiau kaip ir kur rasti  4u.gif

Bandeles su automobiliu vežioja po kiemus apie 10 val ryte. Tik nevisur užsuka, bet bandelės šviežios (kepamos naktį) ir labai skanios. Poilsiautojų ir mano labiausiai pamėgtos su grietinėlės įdaru. Berašant seilė varva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2013 08 01, 10:14)
Bandeles su automobiliu vežioja po kiemus apie 10 val ryte. Tik nevisur užsuka, bet bandelės šviežios (kepamos naktį) ir labai skanios. Poilsiautojų ir mano labiausiai pamėgtos su grietinėlės įdaru. Berašant seilė varva  ax.gif

gal žinote kada maždaug būna centre prie "prekybos centro"?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 08 01, 11:05)
gal žinote kada maždaug būna centre prie "prekybos centro"?

Prie prekybos centro nesu mačiusi, tai pasakyti negaliu (gal iš vis nestoja). Jie labiau orientuojasi į tas vietas (kiemus), kur apsistoja poilsiautojai. Ivažiuoja į kiemą, "papypina", parduoda norintiems ir toliau važiuoja. Išperka jas greitai, esu girdėjus, kad kol į kitą miestelio galą nuvažiuoja pasirinkimas jau būna menkas.
Atsakyti
Sveiki, gal esat kuri buvusi nesenai Energetiko nameliuose, kaip ten situacija? Pasidalinkit, prasau, ispudziais smile.gif Jie skelbia, kad didzioji dalis nameliu po rekostrukcijos, tik va kaip is tikruju yra??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2013 08 01, 13:27)
Prie prekybos centro nesu mačiusi, tai pasakyti negaliu (gal iš vis nestoja). Jie labiau orientuojasi į tas vietas (kiemus), kur apsistoja poilsiautojai. Ivažiuoja į kiemą, "papypina", parduoda norintiems ir toliau važiuoja. Išperka jas greitai, esu girdėjus, kad kol į kitą miestelio galą nuvažiuoja pasirinkimas jau būna menkas.

tai kaip juos rasti?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 08 01, 13:34)
tai kaip juos rasti?

Tikėtis, kad atvažiuos ir į jūsų kiemą.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip gaila, kad apie bandeles anksčiau nežinojau verysad.gif , neseniai grįžom iš Šventosios, mielai būčiau jų paskanavusi. Jei kam reikėtų kontaktų (gyvenom dviaukščiame kelių šeimų name su atskiru kiemeliu, gana neblogas kambarys, dušas ir virtuvė bendra su šeimininkais, kaina prieinama), rašykite į až.
Atsakyti
QUOTE(Antelope @ 2013 08 01, 20:48)
Tikėtis, kad atvažiuos ir į jūsų kiemą.. smile.gif

smile.gif biggrin.gif Kaip atrodo bandelių mikriukas? Nors turbūt tikslingiausia šeimininkės užklausti dėl to, turėtų žinoti g.gif
Atsakyti