Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

SVEIKI.Noriu paklausti kur dar galima nuvaziuoti su seima pasibuti taip kaip JUOZO HBH.Sake prie Kretingos yra ?
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal kas šiemet buvote apsistoję Limetoje? Skambinau paklausti tai sakė, kad dar turi daug vietų, tai galvoju, gal labai ne kas ten g.gif , nors dviviečių kambarių kainos 90 - 100 litų. Gal kas atsiliepimų kokių turite, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2013 07 30, 12:59)
SVEIKI.Noriu paklausti kur dar galima nuvaziuoti su seima pasibuti taip kaip JUOZO HBH.Sake prie Kretingos yra ?

"Vienkiemis" vadinasi, uz Kretingos 4u.gif Mums asmeniskai cia graziau ir maziau zmoniu negu HBH
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele* @ 2013 07 29, 13:40)
sveiki, man taip pat butu idomu kaip ten  Kuršių takas 15? Kazkas zadejo vaziuoti greitu laiku. Idomu kokie kambariai, kaip ten situacija....  Gal kas gali ka papasakoti. Kad toli nuo centro man yra privalumas...

Laba diena.ten vaziuojam jau 5 metus.Siaip nieko tikrai ispudingo nera,minusas lauko tualetas.bet didziausias pliusas,kad labai rami vieta,papludimys prie pat.Jis aplink buna tuscias.Dusas taip pat lauke,arba yra normalus dusas,kiek atsimenu jis mokamas.Nameliuose yra saldytuvas,4 miegamos vietos,bet ir ciuzinys telpa.verandoje staliukai,dujine vyrykle,indai.Jei nuomosites tik kambari (yra nuo dvivieciu iki 5vieciu),tada virtuve yra bendra su dar keliais kambariais.Iki Sventosios miestelio papludimiu apie 30min pesciomis.Kaip tik rytoj ten vaziuojam.ir vieta ten sunku gauti.
Atsakyti
QUOTE(sophia @ 2013 07 30, 12:04)
Sveikos merginos,
gal kas šiemet buvote apsistoję Limetoje? Skambinau paklausti tai sakė, kad dar turi daug vietų, tai galvoju, gal labai ne kas ten  g.gif , nors dviviečių kambarių kainos 90 - 100 litų. Gal kas atsiliepimų kokių turite, būčiau labai dėkinga.

Anksčiau teko būti,nemanau,kad kas būtų pasikeitę.Kambariai su dušu ir wc,ir balkonu. Aš dabar visad užsisakau netoli Limetos buvusiuose Šilingės poilsio namuose,išpirkti ten kambariai kelių savininkų. Yra kambary visi indai,mikrobangė,kituose ir viryklės yra,man tai labiau tinka,Limetoje tik virdulys,kiek žinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sesele @ 2013 07 30, 13:59)

Taip yra kaip ir minėjo kažkas ''VIENKIEMIS''
http://www.vienkiemis.lt/lt/pramogos
Labai fainai ten pasibūti,daug erdvės.Patiko labai ypač vaikams yra ką veikti.Žmonių mažiau,ramiau nei HBH tik meniu man pasirodė mažesnis nei HBH.Bet kai mes irmą kartą šiemet lankėmės''vienkiemyje''man labai patiko
Atsakyti
Mergaitės, gal galit kažkaip nupasakoti kaip tos skaniosios rūkytos žuvies susirasti jei tas mikriukas neaišku kada kur būna. O gal numatytas laikas yra? Reikėtų sužinoti kada atvažiuoja iki "prekybos centro". O gal aš kažką ne taip supratau, gal jis nesivažinėja g.gif

Ir gal žinote ar yra kur koks turgelis, nes kai atostogausim norėtūsi nusipirkti kažko šviežaus, ar tai aviečių, obuoliukų, morkyčių, ar dar ko tuo metu užaugina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2013 07 30, 20:39)
Taip yra kaip ir minėjo kažkas ''VIENKIEMIS''
http://www.vienkiemis.lt/lt/pramogos
Labai fainai ten pasibūti,daug erdvės.Patiko labai ypač vaikams yra ką veikti.Žmonių mažiau,ramiau nei HBH tik meniu man pasirodė mažesnis nei HBH.Bet kai mes irmą kartą šiemet lankėmės''vienkiemyje''man labai patiko

o ten jeigu uzsisakai valgyt gali dziaugtis tom medinem supuoklem, pramogaut?nes taip idomiai kainos surasytos valandai, dviem.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 07 30, 22:46)
Mergaitės, gal galit kažkaip nupasakoti kaip tos skaniosios rūkytos žuvies susirasti jei tas mikriukas neaišku kada kur būna. O gal numatytas laikas yra? Reikėtų sužinoti kada atvažiuoja iki "prekybos centro". O gal aš kažką ne taip supratau, gal jis nesivažinėja g.gif

Ir gal žinote ar yra kur koks turgelis, nes kai atostogausim norėtūsi nusipirkti kažko šviežaus, ar tai aviečių, obuoliukų, morkyčių,  ar dar ko tuo metu užaugina rolleyes.gif

Senasis turgelis yra Topolių gatvėje, centre, netoli Iki. Nedidukas, bet mačiau prekiaujant šviežiomis daržovėmis, kainomis nesidomėjau, neprireikė. Nežinau kurio žuvies taško būtent ieškote, bet žuvytę skaniausią ir labai šviežią, truputį brangesnę, nei centro kioskeliuose, pirkdavome Mokyklos ir Pušyno gatvių sankryžoje, kampiniame privataus namo kiemelyje, gatvėje yra iškaba ir darbo laikas. Sezono metu dirba kasdien iki vakaro, ir , kiek mačiau, visad būdavo pirkėjų. Rasti nesunku, paragauti rekomenduoju :-)
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 07 31, 01:20)
Senasis turgelis yra Topolių gatvėje, centre, netoli Iki. Nedidukas, bet mačiau prekiaujant šviežiomis daržovėmis, kainomis nesidomėjau, neprireikė. Nežinau kurio žuvies taško būtent ieškote, bet žuvytę skaniausią ir labai šviežią, truputį brangesnę, nei centro kioskeliuose, pirkdavome Mokyklos ir Pušyno gatvių sankryžoje, kampiniame privataus namo kiemelyje, gatvėje yra iškaba ir darbo laikas.  Sezono metu dirba kasdien iki vakaro, ir , kiek mačiau, visad būdavo pirkėjų.  Rasti nesunku, paragauti rekomenduoju :-)

O, ačiū labai, būtinai pasinaudosiu patarimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 07 31, 01:20)
Senasis turgelis yra Topolių gatvėje, centre, netoli Iki. Nedidukas, bet mačiau prekiaujant šviežiomis daržovėmis, kainomis nesidomėjau, neprireikė. Nežinau kurio žuvies taško būtent ieškote, bet žuvytę skaniausią ir labai šviežią, truputį brangesnę, nei centro kioskeliuose, pirkdavome Mokyklos ir Pušyno gatvių sankryžoje, kampiniame privataus namo kiemelyje, gatvėje yra iškaba ir darbo laikas.  Sezono metu dirba kasdien iki vakaro, ir , kiek mačiau, visad būdavo pirkėjų.  Rasti nesunku, paragauti rekomenduoju :-)

Pritariu, žuvis visoje Šventojoje ten šviežiausia ir skaniausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotrynalis @ 2013 07 31, 11:41)
Pritariu, žuvis visoje Šventojoje ten šviežiausia ir skaniausia smile.gif

drinks_cheers.gif
Tą liudija jau vien tai, kad ten žuvytė parduodama ne iš šaldytuvų (kuriuose galima gi laikyti nežinia kiek laiko). Pirkėjų visados yra, paprastai nedidelė eilutė.
Atsakyti