Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

Daug kur Šventojoje nekūrenama žiemą. Taip, jeigu ten pirmas aukštas ir nuolatinis pavėsis - tada prastai. O jei antras aukštas ir pašviečia saulutė - turėtų būti neblogai. Čia net ne nuo pastato priklauso, o nuo konkretaus kambario, į kurią pusę orientuotas ir pan.

Dėl šeimininkės, tai jooo....Užtaikėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 22 liepos 2013 - 17:33
QUOTE(Nanita @ 2013 07 22, 16:45)
Mes buvome apsistoje Germante,nepatiko.Jautiesi labai pelesiu kvapas.Po langais daug medziu,krumu.Be to ziema nekurenama ten.O pas seimininke kur gyvenome,salygos prastos.Dvi sakutes trims.tv yra bet neveike.Baldai seni,spintu durys neuzsidaro.Pati seimininke,keista mociute.Pusvalandi notacijas skaite,kad vandens pasistenktume kuo maziau sunaudoti.Kad gamintume ant mazesnes pliteles,nes didesne daug elektros eda.O galiausiai,kas mane dabaige,skambina man ryte,dar megojome,klause ar sviesa nepamirstame tualete ir vonioje isjungti doh.gif

O cia pries kuri laika buvot? As kai uzsakinejau, tai su jauna moterim kalbejau. Nu ka as zinau, 130lt parai nemanau jog mazai, kokios dar pretenzijos del elektros ar dar ten ko, ar vandens, siaip is nuotrauku normaliai atrodo, o jei jau taip prastai kaip sakot, vietoje teks susirast ka kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 22, 18:31)
Daug kur Šventojoje  nekūrenama žiemą. Taip, jeigu ten pirmas aukštas ir nuolatinis  pavėsis - tada prastai. O jei antras aukštas ir pašviečia saulutė - turėtų būti neblogai.  Čia net ne nuo pastato priklauso, o nuo konkretaus kambario, į kurią pusę orientuotas ir pan.

Dėl šeimininkės, tai jooo....Užtaikėt  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Musu butas saules per diena praktiskai nemate.Treciame aukste gyvenome,bet kvapas vistiek buvo,jauciu pirmam aukste smarve zymiai didesme.
Joo,seimininke cirkininke.Vyras pasake pirma ir paskutini karta ten vaziavo smile.gif

QUOTE(wixxxx @ 2013 07 22, 18:54)
O cia pries kuri laika buvot? As kai uzsakinejau, tai su jauna moterim kalbejau. Nu ka as zinau, 130lt parai nemanau jog mazai, kokios dar pretenzijos del elektros ar dar ten ko, ar vandens, siaip is nuotrauku normaliai atrodo, o jei jau taip prastai kaip sakot, vietoje teks susirast ka kita biggrin.gif

Bukit rami,viskas bus gerai,Ten kiek kambariu,tiek seimininku.Kaip ir minejo flight,anksciaiu buvo poilsio namai,dabar ispirkti.Taigi jusu seimininke bus kita mirksiukas.gif Mes mokejome 140lt.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 07 22, 20:25)
Ten kiek kambariu,tiek seimininku.Kaip ir minejo flight,anksciaiu buvo poilsio namai,dabar ispirkti.Taigi jusu seimininke bus kita  mirksiukas.gif Mes mokejome 140lt.

Aš rašydama turėjau omenyje savo vietą, t.y. ne "Germante" ir kiek arčiau jūros. Bet matyt, ten irgi panaši situaciija - daug šeimininkų, kambarių ir gyvenimo sąlygų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 07 22, 13:39)
mes neskambinom nes neaisku kada isleis uosvi atostogu  g.gif
sake ten namuke lovos na nk blatno bet sake vis nelyjo ant galvu  ax.gif
sake pernai irenginejo lyg antra virtuve ar didelesne  g.gif
pernai mokejo 70lt du asmenys bet buvo 3 ar 4 lovos rugpjucio viduryje kazkur

Svarstom gal visą patalynę pasiimti, bus jaukiau miegoti :-) o ką dėl karšto vandens uošviai sakė, nes seneliukas sakė kad yra:-)
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 22, 21:05)
Aš rašydama turėjau omenyje savo vietą, t.y. ne "Germante" ir  kiek arčiau jūros. Bet matyt, ten irgi panaši situaciija - daug šeimininkų, kambarių ir gyvenimo sąlygų wink.gif

Dovanokit,ne taip supratau smile.gif Taip Germante,kiekvienas bustas,turi savu seimininku.Kaip ir salia,esanciame pastate(is raudonu plytu)Pastarajam labiau patiko.Uz zymiai mazesne kaina,turejome labai gera gyvenviete.Patinka man anas rajonas.Tylu,ramu.Tik iki centro toloka bet kai megstame vaikscioti mum tas netrugde.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 07 22, 12:38)
Na pagaliau ir mes kita savaite isriedame i pajuri, apsistosim cia http://www.priejuros...rai/#komentarai tai velniai zino kaip ten bus smile.gif

O pasidomejot kuriam kambaryje gyvensit? Nes nuotrauku visokiu prideta ir geresniu ir prastesniu kambariu, kai kur matosi isguletos lovos.. g.gif Vieta cia gera , man patinka toliau nuo miestelio triuksmo. Jeigu langai kambario i kiemo puse tai gausit per piet saulytes, jeigu i automobiliu aiksteles puse , saules nebus, cia kaip ir Nanitai i ta pacia puse langai , bus medziai ir pavesis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 23 liepos 2013 - 09:03
Ber ir šalta šiandien unsure.gif Sėdim namie..
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2013 07 23, 09:00)
O pasidomejot kuriam kambaryje gyvensit? Nes nuotrauku visokiu prideta ir geresniu ir prastesniu kambariu, kai kur matosi isguletos lovos.. g.gif Vieta cia gera , man patinka toliau nuo miestelio triuksmo. Jeigu langai kambario i kiemo puse tai gausit per piet saulytes, jeigu i automobiliu aiksteles puse , saules nebus, cia kaip ir Nanitai i ta pacia puse langai , bus medziai ir pavesis.

Jau man net baisu daros Jusu visu pasiklausius, kai uzsakinejom tai tik vienas kambarys bebuvo laisvas, reik manyt bus prasciausias, vienu zodziu, jau nenoriu as tu atostogu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2013 07 23, 16:54)
Jau man net baisu daros Jusu visu pasiklausius, kai uzsakinejom tai tik vienas kambarys bebuvo laisvas, reik manyt bus prasciausias, vienu zodziu, jau nenoriu as tu atostogu unsure.gif

Nagi, gal viskas gerai bus gal kaip tik geriausia kambariuka gausit mirksiukas.gif O kita karta paprasykit nuotrauku ir bus ramiau. Po kiek sutaret jeigu ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2013 07 23, 19:52)
Nagi, gal viskas gerai bus gal kaip tik geriausia kambariuka gausit  mirksiukas.gif O kita karta paprasykit nuotrauku ir bus ramiau. Po kiek sutaret jeigu ne paslaptis blush2.gif

130lt parai, vaziuojam tryse, as su vyru ir berniokas musu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 24 liepos 2013 - 04:12
QUOTE(wixxxx @ 2013 07 24, 05:11)
130lt parai, vaziuojam tryse, as su vyru ir berniokas musu wink.gif

Gero Jums oro ir poilsio, lauksim įspūdžių smile.gif
Atsakyti