Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Nanita @ 2013 07 12, 15:44)
Bet kodel nesuinteresuota,gi tiek zmoniu atostogu vaziuoja  g.gif

Nežinau, spėju tik, kad, kaip dažniausiai, pinigai eina pirmiausiai į savą kišenę ir tik po to - į svetimą. Kadangi "sava" - tai Palanga, tai ten ir dedamos investicijos (kas nėra blogai), atnaujinami takai, va pastatė naują nemokamą didžiulę vaikų žaid.aikštelę ir kt.
Bet Šventajai aišku, iš to - nulis naudos, taip ir vargstama su tais išklypusiais šaligatviais kas vasarą...
Palangoje ir žmonių gerokai daugiau gyvena, o Šventoji - taigi kaimas su keliom gatvėm, kuriame po tų dviejų su puse mėnesių vasaros sezono, viskas užsidaro, nutyla...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 12 liepos 2013 - 14:52
QUOTE(flight @ 2013 07 12, 15:50)
Nežinau, spėju tik, kad, kaip dažniausiai, pinigai eina pirmiausiai į savą kišenę ir tik po to  - į svetimą. Kadangi "sava" - tai Palanga, tai ten ir dedamos investicijos (kas nėra blogai), atnaujinami takai, va pastatė naują nemokamą didžiulę vaikų žaid.aikštelę ir kt.
Bet Šventajai aišku, iš to - nulis naudos, taip ir vargstama su tais išklypusiais šaligatviais kas vasarą...
Palangoje ir žmonių gerokai daugiau gyvena, o Šventoji - taigi kaimas su keliom gatvėm, kuriame po tų dviejų su puse mėnesių vasaros sezono, viskas užsidaro, nutyla...

Tesa sakot.Bet as myliu Sventaja ir nesvarbu kokie ten saligatviai,tualetai,vistiek kiekviena vasara ten vaziuoju ir vaziuosiu,nors ir kiekviena sezona teks po lagamina pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 12, 15:30)
Važiuojame rytoj, tai galėsiu parašyt situaciją  4u.gif  Įtariu, kad vietų tikrai bus, bo lietus žadamas iki ketvirtadienio beveik non stop...

Labai lauksim reportažo 4u.gif Bėda kažkokia su tais orais. O ir vėliau temperatūra daug nežadanti, taip ir atostogos baigsis verysad.gif
fear.gif Ar tik neteks ieškotis vietos su TV (kas iš esmės prieštarauja mano atostogų taisyklėms) doh.gif Jei dėl lietaus negalėsim eit vakarais prie jūros, mano sūnelis gali mane užzyzti negyvai cool.gif

Gal kas naudojotės bagažo saugojimo paslauga? Užpernai mačiau prie stotelės, kad tokia yra, bet ar tik tiems, kurie tą dieną bilietą iš Šventosios perka, ar visiems, kažin g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiurpė: 12 liepos 2013 - 15:33
QUOTE(Šiurpė @ 2013 07 12, 16:24)
Ar tik neteks ieškotis vietos su TV (kas iš esmės prieštarauja mano atostogų taisyklėms)  doh.gif Jei dėl lietaus  negalėsim eit vakarais prie jūros, mano sūnelis gali mane užzyzti negyvai  cool.gif

Gal tada verčiau ieškotis vietos, kur bus daugiau tokių, kaip jūsų sūnelis? wink.gif Vaikui kompanija, mamai - ramybė bigsmile.gif

Man Šventoji - tai visados relaxas po intesnvyesnių kelionių užsienyje. Po karščių ir įspūdžių. Tai dėl orų labai galvos nesuku, o vaikai jau didesni, kieme turi savo chebrą. Pasiimsiu dvi knygas, laptopą su mezonu cool.gif Jei jūroje bus šaltas vanduo, nė nežinau ar maudysiuos...Nors, vaikams tai bet kokia temperatūra tinka, juos tik leisk biggrin.gif
Atsakyti
Oi, sūnelis jau nebe to amžiaus kur lengvai susidraugauja. Atostogų tikslas - atitrūkti (atitraukti sūnelį ax.gif ) nuo interneto, užtat ir visi išmanieji prietaisai nelabai pageidaujami. Todėl vat ir mąstau, kaip reiks su ištįsusiu, droviu paaugliu mudviem laisvalaikį leist. biggrin.gif Kaip supratau atrakcionai veikia, bus išsigelbėjimas, jeigu ką tongue.gif
Man orai irgi netrukdo, kai yra salygos tupėt kažkur jaukiai įsitaisius ir žuvį valgyt. Nors vakarot prie jūros mėgstam, privaloma saulę nuleist . Ta proga apskambinam visus ir prisigiriam kaip mums čia gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aa, supratau smile.gif Tai faina, su paaugliu - tai ne su zyziančiu dvimečiu smile.gif Išsinuomosit dvirkas ir varysit sau iki Palangos ir atgal.
O su atrakcionais atsargiau - jie ten, kiek pamenu, visi laabai seni ir dalis - nelegalūs (t.y., jokių saugumo reikalavimų tikėtis neverta). Aš į ekstremalesnius neičiau, nors jau tiek metų naudojami, bet niekad nežinai...
Atsakyti
QUOTE(Šiurpė @ 2013 07 12, 18:15)
Oi, sūnelis jau nebe to amžiaus kur lengvai susidraugauja. Atostogų tikslas - atitrūkti (atitraukti sūnelį ax.gif ) nuo interneto, užtat ir visi išmanieji prietaisai nelabai pageidaujami. Todėl vat ir mąstau, kaip reiks su ištįsusiu, droviu paaugliu mudviem laisvalaikį leist.  biggrin.gif  Kaip supratau atrakcionai veikia, bus išsigelbėjimas, jeigu ką  tongue.gif
Man orai irgi netrukdo, kai yra salygos tupėt kažkur jaukiai įsitaisius ir žuvį valgyt. Nors vakarot prie jūros mėgstam, privaloma saulę nuleist . Ta proga apskambinam visus ir prisigiriam kaip mums čia gerai biggrin.gif

Jeigu lietus galit ligi Liepojos pavažiuot , jeigu su auto savo , ten vandens parkas yra tikrai patiks paaugliui 4u.gif Mes pernai irgi pataikėm blogu oru, vanduo šaltas tai labai sugelbėjo vandens parkas. Mes rytoj irgi lekiam į šventąją , tik dar neaišku ar ten pasiliksim ar link Latvijos patrauksim. Orą Šventojoj savaitgaliui tikrai neblogą rodo, bent jau be lietaus.
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2013 07 12, 18:48)
Jeigu lietus galit ligi Liepojos pavažiuot , jeigu su auto savo , ten vandens parkas yra tikrai patiks paaugliui  4u.gif

Sudominot - o vandens parkas uždaras? Yra ką veikti tiems, kurie nemėgsta nusileidimų, ar mažesniems vaikams? Kaip kainos? ax.gif

Jei bus tragiški orai, gal visai smagu būtų pavažiuoti kurią dieną ...Galėčiau paimti ir dar vieną mamytę su vienu vaiku (pati būsiu viena su dviem vaikais, 10 ir 6 metų, ir trečiu - pilvelyje). Jei kas gundosi ir nepamirš pasiimti pasų, parašykite man į AŽ savo tel.nr - jei kils minčių palėkti, vietoje susiskambintume.
Atsakyti
Dėl atrakcionų supratau, apsiribosim pasidaužydami mašinėlėmis tongue.gif
Ingaaa, vandens parkas puiki mintis, jei ilgiau atostaugautumėm....... g.gif Arba, jei sekantį savaitgalį prisijungtų tėtis su auto ir lytų..... bigsmile.gif Arba ieškosim draugijos bigsmile.gif aš telefone tai internetą turėsiu tik šššššššššš lotuliukas.gif
Čia apie šitą turbūt kalba eina. Ir kainos yra. 4u.gif
Ar Šventojoj yra koks nors kino teatriukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiurpė: 12 liepos 2013 - 18:36
QUOTE(Šiurpė @ 2013 07 12, 19:35)

Yra tik toks, kur rodo trumpus filmukus 4 D. Centre, netoli Cento.

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 07 12, 19:08)
Sudominot - o vandens parkas uždaras? Yra ką veikti tiems, kurie nemėgsta nusileidimų, ar mažesniems vaikams? Kaip kainos?  ax.gif
Jei bus tragiški orai, gal visai smagu būtų pavažiuoti kurią dieną ...Galėčiau paimti ir dar vieną mamytę su vienu vaiku (pati būsiu viena su dviem vaikais, 10 ir 6 metų, ir trečiu - pilvelyje).  Jei kas gundosi ir nepamirš pasiimti pasų, parašykite man į AŽ savo tel.nr - jei kils minčių palėkti, vietoje susiskambintume.

Vadinasi Liepojos olimpinis centras
http://www.loc.lv/lv/baseins-spa/
Kiek pamenu nusileidimu ten nera , nes as irgi nemegeja. Viskas panasiai kaip Vandens Druskininku parke tik suspausta , nereikia kilometru lakstyt, ten aukstais , keletas dziakuzi , baseinas nedidelis, lempos kazkokios raudonos pasikaitint ir berods pora pirciu, viena ypac patiko is himalaju druskos sienos thumbup.gif . Ir yra didelis gilus baseinas. Galima issipirkti bilieta su giliu baseiniu ir be jo , mes kai pirma karta buvom nezinojom, tai su viskuo nusipirkom , nors mokanciu plaukt tik vienas buvo doh.gif Su didziuoju baseinu mums kainavo 2 suauge ir 2 vaikai , laikas neribojamas apie 140 lt.
Einu daiktu detis, naktis uzpuls doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Šiurpė @ 2013 07 12, 19:35)
Dėl atrakcionų supratau, apsiribosim pasidaužydami mašinėlėmis  tongue.gif
Ingaaa, vandens parkas puiki mintis, jei ilgiau atostaugautumėm.......  g.gif Arba, jei sekantį savaitgalį prisijungtų tėtis su auto ir lytų..... bigsmile.gif Arba ieškosim draugijos  bigsmile.gif  aš telefone tai internetą turėsiu tik šššššššššš  lotuliukas.gif
Čia apie  šitą  turbūt kalba eina. Ir kainos yra.  4u.gif

aga sitas pats 4u.gif Galetu ir Sventojoj toki pastatyt, tada nebaisus butu blogas oras.

Yra tik centre kino tetriukas, berods 5 min trukmes doh.gif

Dar vandens dviraciais upe galima paplaukiot labai smagu.
Su auto iki Papes nuvaziuot , labai grazus gamtovaizdis.
Na ir su dviraciais iki Palangos ir atgal, arba iki Klaipedos mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksčiau dar būdavo galima eiti į Energetiko baseiną paplaukioti - kaip yra dabar, nežinau. Bet ten nedidukas, paprastas baseinas.
Atsakyti