Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(pupune @ 2013 06 06, 21:55)
Man atrodo (iš nuotraukų), kad ten bus labai mažai vietos  g.gif tiek viduje, tiek  kieme, nes reikės būti kartu su kt poilsiautojais mažame plote.

Bet kiek ten kiemo aksesuarų mažiems vaikams bigsmile.gif - pažiūrėkit foto čia:http://www.priejuros...okyklos-25-423/

Ir batutas didelis, ir sūpynės, čiuožyklėlės, nameliai, ir visokių mašinėlių..Su metukų-trejų vaikais visai variantas.
Atsakyti
Laba diena,
Skambinausi vakar į Elektrono namelius,kur ir pernai buvome,tame renovuotame keturviety,buvome 4 paras,mokėjome po 180 lt,o šįmet likau be žado... ,nes jau tie namukai po 200 ir nuolaidos nedaro,nors sakiau,kad būsime savaitę,sakė,kad nuolaidą padaro tik nuo 10-ies parų... Nu ką žinau mokant 2000 lt.,tai jau tas 100 litų tikrai nieko nereiškia...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 06 07, 11:45)
Bet kiek ten kiemo aksesuarų mažiems vaikams bigsmile.gif  - pažiūrėkit foto čia:http://www.priejuros...okyklos-25-423/
Ir batutas didelis, ir sūpynės, čiuožyklėlės, nameliai, ir visokių mašinėlių..Su metukų-trejų vaikais visai variantas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif maniskei 5metukai,tikrai turetu ka veikt g.gif
o gal ka galit parasyt apie siuos,nes foto tik viena
http://www.manoturiz...u-takas-15.html
Atsakyti
O kaip vaivorykštė plius iki jūros? man šiandien pasakė kai jau užsisakėm, kad prie kokios murzinos įlankos tiesiai iki pležo normalaus toli g.gif kas buvote brūkštelkit sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(VyEnRa @ 2013 06 07, 12:16)
O kaip vaivorykštė plius iki jūros? man šiandien pasakė kai jau užsisakėm, kad prie kokios murzinos įlankos tiesiai iki pležo normalaus toli g.gif kas buvote brūkštelkit sunglasses2.gif

iki pliazo labai arti, juk visai salia bezdzioniu tilto. tik tiek, kad ten nemazai zmoniu buna. Jei norisi atokesnes vietos teks eit i kopas , arba paejet toliau. Man tai tiko. smile.gif
Atsakyti
zinot kas mane uzkniso??? nameliu kainos parasytos vienokios- o paskui paaiskeja kad jos ne galuties ir kainuoja dar ir dar ir dar... trumpiau net maksimali kaina kuri uzrasyta nera maksimali kaina... kiek skambinu tai be 120 net nekalbama... as is viso noriu atokiau nuo miesto triuksmo ir t.t.t. tai pasirodo atokumas dar brangesnis nei patogumai... arba man cia taip nesiseka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(VyEnRa @ 2013 06 07, 13:16)

kopų gatvėje,ar jūros gatvėje užsisakėte?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 06 03, 11:17)
Aš šiame pastate kažkada Sm esu siūliusi nuomai butą, bet šįmet jis nebus nuomojamas. Vieta tikrai gera , tinkama ramiam šeimyniniam poilsiui. Privalumas - daug erdvės vaikams lakstyti, žaisti, mašinų parkavimas - ne pačiam kieme, o atskiroj aikštelėj tolėliau, gatvės - toli, taigi, saugu, tyku, ramu.
Vidinio kiemo foto iš google maps, daryta 2012 birželį, matosi, kur parkuojamos mašinos:

user posted image

user posted image

user posted image

žaidimo aikštelės ar kitų atrakcijų vaikams ten nėra, bet jie ir patys sumąsto, ką veikti  - pasitiesia dekutį ant žolės, ar žaidžia kamuoliu, ar važinėja paspirtukais-dviratukais ir t.t.

Nu va, kažkam padariau reklamą biggrin.gif  cool.gif

P.s. nežinau, kaip ten realiai atrodo tie konkretūs kambariai (iš mano nuorodos), nepažįstu savininkų (pastatas išpirktas daugybės daugybės savininkų  iš įvairiausių Lt miestų, po kambariuką, butuką)  ir negaliu garantuoti. Rašau tik apie vietą.

Tai čia Mėguva, vieta gera, kambariai dabar nežinau, daug metų jau Lietuvoj neatostogavus. Tik šiemet vėl susiruošėm doh.gif

http://www.priejuros...uva-sventojoje/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla69: 07 birželio 2013 - 20:45
[quote=perla69,2013 06 07, 21:44]
Tai čia Mėguva, vieta gera, kambariai dabar nežinau, daug metų jau Lietuvoj neatostogavus. Tik šiemet vėl susiruošėm doh.gif

Ne, čia ne Mėguva tikrai 4u.gif čia - tieisog buvusi poilsinė, kuri dabar - be pavadinimo ir su daug daug šeimininkų.

O Mėguva kiek kitur (truputį arčiau centro, bet irgi ramioje vietoje).
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2013 06 07, 15:20)
as is viso noriu atokiau nuo miesto triuksmo ir t.t.t. tai pasirodo atokumas dar brangesnis nei patogumai...

Nu bando žmonės užsidirbti to trumpo trumpo lietuviško sezono metu wink.gif

O dėl kainų, tai sutinku, neturėtų viršyti aukščiausios skelbime nurodytos kainos (nuo- iki). Nebent įkėlė skelbimą prieš -n metų ir nebegali jo redaguoti, o žmonės susiradę - skambina ir tikisi tų senųjų kainų.
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 06 07, 15:22)
kopų gatvėje,ar jūros gatvėje užsisakėte?

kopų mirksiukas.gif
jūros pernai buvau su daliniais tik dušo nebuvo bet labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 06 07, 11:49)
Laba diena,
Skambinausi vakar į Elektrono namelius,kur ir pernai buvome,tame renovuotame keturviety,buvome 4 paras,mokėjome po 180 lt,o šįmet likau be žado... ,nes jau tie namukai po 200 ir nuolaidos nedaro,nors sakiau,kad būsime savaitę,sakė,kad nuolaidą padaro tik nuo 10-ies parų... Nu ką žinau mokant 2000 lt.,tai jau tas 100 litų tikrai nieko nereiškia...

Įtariu, kodėl kainas užkėlė. Normaliu atveju, žmonės po truputį važiuoja pajūrin jau balandį, gegužę. Kas savaitgaliui, kas - mamos su vaikais ilgesniam laikui. Dabar gi, po "ledynmečio", kai ir birželis dar toks abejotinas (dėl gausaus nuolatinio lietaus), ir jūra dar nežmoniškai šalta, nespėjusi nė pradėt šilti, jie klientus turės tik liepą ir rugpjūtį, jei pasiseks mažiau - dar trumpiau. Viskas. Iki kito birželio.

Tai todėl matomai ir nedaro nuolaidų, kainas kelia - spaudžia iš to realaus sezono ką gali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 07 birželio 2013 - 22:02
NU KAGI SUSIRADAU SUPER VIETA mini kotedzai- visi patogumai apacioje mini virtuve, WC dusas, valgomasis - virsuje miegamos vietos... i ka manot- tik sesiavieciai belike mano norimu laiku- tiksliau visi savaitgaliai uzimti 3-4 dienos nuo savaites pradzios- prasom... o mes norim 7 dienoms... tai apskambijau puse sventosios- ieskojome 3viecio kambario (2 suauge 2 mazameciai is kuriu 1 net 3 nesueje) tai arba praso moket kaip uz 4 vietas nors lovu 3 arba tipo pristatoma lova (o kam man ji jei vakams ar taip ar taip miega musu lovoje???arba patogumai lauke uz DUSA papildomai moket... o as noriu isitekti i 120 nu misliju 130 maksimali kaina... bet galiausiai radau- uff ir tai tik 4 vieti- kadangi busime 7 dienas ir isvaziuosime penktadieni tai nuleido paeme 120... bet centre... tai bus triuksmas sad.gif bet Wc kiekvienam kambariui atskiras- yra mini virtuvele kas su 2 vaikais aktualu , plius 2 kriaukles su vandeniu- tik i dusa reiks vaikscioti bendra- bet ir tai kiekvienas kambarys gauna rakta ir dusai nelabai supratau ar keliems numeriams po viena ar kiekvienam... greiciausiai dalinasi aukstais??? dar sakau paieskosiu- bet geresio varianto jau nebebus- kitais metais reiks anksciau uzsisakyt- bet ir- kaip anksciau uzsisakyt jei pries 1.5savaites paaiskejo kada vyrui atostogos tiksliai... unsure.gif
Atsakyti