Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Poema @ 2013 06 03, 12:21)
Manau sesei pasiseks,nes zadejo pradeti prekiauti sia savaite smile.gif

Jai jei ir neprekiaus manau nenumirs, pasivazines ir gris lotuliukas.gif pilna gi tos zuvies ir Palangoje.
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 06 03, 13:30)
Jai jei ir neprekiaus manau nenumirs, pasivazines ir gris lotuliukas.gif  pilna gi tos zuvies ir Palangoje.

Bet ten skaniausia essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2013 06 03, 12:33)
Bet ten skaniausia  essen.gif

Nu jo, silta dar.... bet jei nores pasisldys ir is parduotuves. lotuliukas.gif
pasakysiu, jog gal jau dirbs-tegul vaziuoja.
Atsakyti
Gal žinote "Vaivorykštė plius" turi vieno ar dviejų kambarių keturviečius namelius? Gal kas turi nuotrauką kaip atrodo lauko virtuvė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 03 birželio 2013 - 13:42
QUOTE(flight @ 2013 06 03, 10:28)
Kodėl, manau galit surast ir už mažiau. Priklauso nuo jūsų poilsiavimo laiko, atstumo iki jūros, įrengimo lygio, numerio dydžio..
Va, jūsų norimoj vietoj (būtent tam šVentosios pakrašty), rašo, kad kaina vasaros sezono metu - 120 lt.

Nuoroda

Dar viena nuoroda:

Nuoroda

Tų kambarių nenuomoju, jei ką, bet laabai gerai žinau tą namą ir vietą smile.gif

Ačiū! Šitą vietą žinau ir kiek pažiūrėjau, panašu, kad vienam Jūsų nurodytų kambarių esam gyvenę biggrin.gif Šiaip vieta patiko, tylu, ramu, šeimininkas irgi patiko, bet kontaktus buvau pametusi ir nežinojau adreso, kad galėčiau susirasti. Skelbiu.lt kažkodėl nesumasčiau ieškoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agai @ 2013 06 02, 18:07)
Permeciau tema, ir padariau isvada, kad musu seimai su 2 vaikuciais kambariukas su minimaliais patogumais nuo kokiu 150 lt, ar ne? Uz maziau padorios vietos neieskoti? Kaip manote?
Noreciau apsigyventi miestelio pradzioje,ne tam gale kur bezdzioniu tiltas. Ka siulytumete? O is privaciu butuku niekas neturit rekomendaciju?

Paieškokite apie miesto viduriuką, ten ir kainos padorios ir su vaikučiais ramiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali kažką rekomenduoti iš namelių su patogumais (WC, tualetu ir pan.), taip pat man labai aktualu kad būtų kiemas vaikams, kokios supynės, smelio dėžė ir pan...vakarais nebūtų triukšminga labai...
Atsakyti
sveikutes,gal yra tekusiu cia atostogauti,kokie atsiliepimai g.gif planuojam liepos vidury atostogas,galvoju apie rezervacija namelio,kad tik dar vietu butu g.gif ir dukrai veikt ka butu
http://www.manoturiz...r-namelius.html smile.gif
Atsakyti
o koks oras dabar pas jus,zadu atvaziuoti savaitgali ,rodo,kad bus tik 12,rimtai??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazoji feja: 05 birželio 2013 - 23:02
QUOTE(Pav@saris @ 2013 06 03, 15:37)
Sveiki, gal kas gali kažką rekomenduoti iš namelių su patogumais (WC, tualetu ir pan.), taip pat man labai aktualu kad būtų kiemas vaikams, kokios supynės, smelio dėžė ir pan...vakarais nebūtų triukšminga labai...

ir mums praverstų tokia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrumelis79 @ 2013 06 05, 19:12)
sveikutes,gal yra tekusiu cia atostogauti,kokie atsiliepimai g.gif planuojam liepos vidury atostogas,galvoju apie rezervacija namelio,kad tik dar vietu butu g.gif  ir dukrai veikt ka butu
http://www.manoturiz...r-namelius.html smile.gif

Man atrodo (iš nuotraukų), kad ten bus labai mažai vietos g.gif tiek viduje, tiek kieme, nes reikės būti kartu su kt poilsiautojais mažame plote.
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2013 06 06, 21:55)
Man atrodo (iš nuotraukų), kad ten bus labai mažai vietos  g.gif tiek viduje, tiek  kieme, nes reikės būti kartu su kt poilsiautojais mažame plote.

jusu tiesa,biski viskas labai suspausta,gali jaustis trintis g.gif ax.gif
gal ka nors pns tik erdviau ir uz priimtina kaina galit pasiulyt g.gif nelabai orentuojuosi toj sventojoje,kelius metus buvom zuvedru gatvej,bet kazkaip mb nori arciau juros ax.gif lauksim pasiulymu su nuorodom,aciu uz info 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti