Claudijos batai
man kazkaip visada geriau yra grazius dalykus pastebet ir akcentuot juos, o ne minusus...bet kiekvienam savo..
del kelimo, tai kazkaip atsirado laiko nete sedet, gaila nesidalint tuo, ka randu..
del kelimo, tai kazkaip atsirado laiko nete sedet, gaila nesidalint tuo, ka randu..
QUOTE(winona @ 2012 11 28, 18:16)
gal sita mergina turi bloga?
kiek daug graziu deriniuuuu
toms, komentuojancioms pastoviai zmoniu isvaizda, klausimas - ar jus ir realybej zmonems baksnojat i ju trukumus?
Ta pilnatis
i | Gal būsiu neteisi, bet ar nebuvo nuspręst, kad šioje temoje bus keliamos tik nuotraukos? Skonis draugų neturi. Stenkimės tuom vadovautis, tuomet nekils nereikalingų diskusijų, pykčių, barnių. |
QUOTE(Rocco @ 2012 11 29, 19:56)
gal sita mergina turi bloga?
toms, komentuojancioms pastoviai zmoniu isvaizda, klausimas - ar jus ir realybej zmonems baksnojat i ju trukumus?
Rocco, čia Caroline Issa man ji labai gražiai atrodo ir su trumpais tokiais kūtvelionais plaukais
bet ar savo blogą turi nežinau, neužmačiau aš nesu iš tikro gera ieškotoja
QUOTE(winona @ 2012 11 29, 22:58)
Rocco, čia Caroline Issa man ji labai gražiai atrodo ir su trumpais tokiais kūtvelionais plaukais
jetau, koks grozis aciu labai aj, man blog'o ir nereik, as radau visa ciela tema apie ja fashionspot forume
QUOTE(winona @ 2012 11 26, 15:55)
ar ši mergina iš interneto platybių ar žinomesnė veikėja, ar iš kokio blogo? įdomu man būtu pamatyti daugiau jos derinių
nemaciau, kad kazkas butu atsakes - cia Hanneli Mustaparta
QUOTE(Prietarai @ 2012 11 26, 17:30)
kaip cia fainai
QUOTE(Rocco @ 2012 11 29, 23:23)
aha, buvo atsakiusi kažkuri narė
Papildyta: