Įkraunama...
Įkraunama...

~Street style~

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2012 11 06, 13:12)

isivaizduoju koks kiltų šišas ir masinis kultūrinio šoko priepuolis jei kas nors tokį derinį derinių temoj įdėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 11 06, 16:53)
isivaizduoju koks kiltų šišas ir masinis kultūrinio šoko priepuolis jei kas nors tokį derinį derinių temoj įdėtų biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif tikrai...
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 11 06, 15:53)

O aš kaip tik šiandien pasižiūrėjusi į tą skarą, nusprendžiau, kad visai smagu būtų išsitraukti iš stalčiuko ir pravėdinti rolleyes.gif Ryt pasistengsiu šokiruoti flirt.gif

P.S. Bet jau batai tos ponios, tai labai šiukšlių dėžės prašosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cap carap: 06 lapkričio 2012 - 16:30
QUOTE(LEEja @ 2012 11 06, 14:53)

.....cia juk GRAZU.....o anoj temoj butu,NENORMALU biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2012 11 03, 23:54)

Nerealaus grožio mergina wub.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2012 11 06, 16:29)
O aš kaip tik šiandien pasižiūrėjusi į tą skarą, nusprendžiau, kad visai smagu būtų išsitraukti iš stalčiuko ir pravėdinti  rolleyes.gif Ryt pasistengsiu šokiruoti flirt.gif

ta skara cia maziausias blogis, manau biggrin.gif bet pats derinys, ne atskiros jo detales, tai nekas...
Atsakyti
tas derinys su skara man nėra gražus, vien kaip batų mylėtojai man tokie nunešioti batai akis bado doh.gif
bet šiaip šioje temoje ir derinukų visai skirtingi kriterijai.
Manau su daugeliu derinių iš šios temos, merginos liktų nesuprastos anoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 07 lapkričio 2012 - 01:58
QUOTE(Rocco @ 2012 11 07, 00:32)
ta skara cia maziausias blogis, manau biggrin.gif bet pats derinys, ne atskiros jo detales, tai nekas...

Na, man tik skara ten patiko rolleyes.gif
...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2012 11 07, 00:30)
tas derinys su skara man nėra gražus, vien kaip batų mylėtojai man tokie nunešioti batai akis bado  doh.gif
bet šiaip šioje temoje ir derinukų visai skirtingi kriterijai.
Manau su daugeliu derinių iš šios temos, merginos liktų nesuprastos anoje smile.gif

drinks_cheers.gif ...kas laaabai daznai pasimato 4u.gif
Atsakyti