QUOTE(winona @ 2012 11 06, 13:12)
isivaizduoju koks kiltų šišas ir masinis kultūrinio šoko priepuolis jei kas nors tokį derinį derinių temoj įdėtų
QUOTE(LEEja @ 2012 11 06, 16:53)
isivaizduoju koks kiltų šišas ir masinis kultūrinio šoko priepuolis jei kas nors tokį derinį derinių temoj įdėtų
tikrai...
QUOTE(LEEja @ 2012 11 06, 15:53)
O aš kaip tik šiandien pasižiūrėjusi į tą skarą, nusprendžiau, kad visai smagu būtų išsitraukti iš stalčiuko ir pravėdinti Ryt pasistengsiu šokiruoti
P.S. Bet jau batai tos ponios, tai labai šiukšlių dėžės prašosi
QUOTE(LEEja @ 2012 11 06, 14:53)
.....cia juk GRAZU.....o anoj temoj butu,NENORMALU
QUOTE(cap carap @ 2012 11 06, 16:29)
O aš kaip tik šiandien pasižiūrėjusi į tą skarą, nusprendžiau, kad visai smagu būtų išsitraukti iš stalčiuko ir pravėdinti Ryt pasistengsiu šokiruoti
ta skara cia maziausias blogis, manau bet pats derinys, ne atskiros jo detales, tai nekas...
tas derinys su skara man nėra gražus, vien kaip batų mylėtojai man tokie nunešioti batai akis bado
bet šiaip šioje temoje ir derinukų visai skirtingi kriterijai.
Manau su daugeliu derinių iš šios temos, merginos liktų nesuprastos anoje
QUOTE(Rocco @ 2012 11 07, 00:32)
ta skara cia maziausias blogis, manau bet pats derinys, ne atskiros jo detales, tai nekas...
Na, man tik skara ten patiko
...
QUOTE(kusachius @ 2012 11 07, 00:30)
tas derinys su skara man nėra gražus, vien kaip batų mylėtojai man tokie nunešioti batai akis bado
...kas laaabai daznai pasimato