QUOTE(Blacbery @ 2012 09 27, 15:04)
tai kaip tada su pakabukai apie kuriuos minejau? kuo jie geresni?
rozanciaus paskirtis yra susikoncetravimui maldai ir nusiraminimui....(nepamest skaiciaus maldu ir kokia kalbejot)....tikintiems rozancius nesiojamas ant kaklo (sventintas) yra tikejimo ir apsaugos zenglas...
Bet is kur istraukta, akd krikscionys(ju kelios atsakos yra) jo nenesiojama ant kaklo..nu man labai smalsu tikrai
Papildyta:
na musulmona su ju mazuoju roziniu drasiai visada pamatysi ir visur (ant rieso)
Nei geresni nei blogesni. Būtent kryželių, medalionų (o ypač šventintų) paskirtis ir yra apsaugoti, teikti tvirtybę tikinčiajam ir t.t. Taip pat ant kaklo apsaugai nešiojami "škaplieriai", rožančiai ant kaklo nenešiojami (jokių "atšakų" krikščionių).
Musulmoniškas "rožinis" yra nešiojamas ant riešo, nes jis yra skirtas nešioti ant riešo.
Neprotestuoju prieš netikinčių vedybas bažnyčioje vien dėl to kad gražu, bet manau kad tai žmonių tuštybė.
Marškinėliai su apverstu kryžiumi išvis yra idiotiški
Kad ir kokia "davatkiška" būtų mano nuomonė, aš suvokiu kad šiais laikais viskas galima, viskas leidžiama ir viskas priimtina by tik man taip patinka, o ant kitų nusispjaut.
Pritariu, kad tema gera išsivystė, bet ne toj vietoj
Daugiau nebesiplėsiu, ačiū, kad išklausėt ir mano konservatyvią atgyvenusią nuomonę