Įkraunama...
Įkraunama...

~Street style~

QUOTE(Feline @ 2012 09 08, 13:41)

Ar man atrodo, ar pas ja klynas truputi atsiseges? lens.gif
Atsakyti
Gal kas ides derinuku su boyfriend stiliaus plesytais dzinsais, bet tokiu labiau rudenisku, ne su maikem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2012 09 02, 02:30)
Daugiau foto cia

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2012 09 08, 22:29)
Gal kas ides derinuku su boyfriend stiliaus plesytais dzinsais, bet tokiu labiau rudenisku, ne su maikem  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 09 rugsėjo 2012 - 22:29
viskas būtų DAR pusė velinio jei ne tos užraitotos baronkos.....man keista, kai šiais laikaias dauguma moterų NORI rengtis kaip vyrai...nuo kada tai gražu, moteriška?....tokie dalykai niekada nebus ant bangos...ateis ir praeis.......bet atsiras kas aklai seks tokius "egzempliorius" lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2012 09 10, 07:13)
viskas būtų DAR pusė velinio jei ne tos užraitotos baronkos.....man keista, kai šiais laikaias dauguma moterų NORI rengtis kaip vyrai...nuo kada tai gražu, moteriška?....tokie dalykai niekada nebus ant bangos...ateis ir praeis.......bet atsiras kas aklai seks tokius "egzempliorius"  lotuliukas.gif  blink.gif

Gal nuo Merilyn Dietrich laikų mastau.gif liezuvis.gif
Atsakyti
mergaites, padekite su derinukais prie tokiu bateliu (spalva ir modelis originalus)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cap carap @ 2012 09 10, 06:26)
Gal nuo Merilyn Dietrich laikų mastau.gif liezuvis.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Kritike, gi tokia klasikine, vintazine dama kaip jus tikrai turetumete tai zinoti lotuliukas.gif

Ir kas cia 'ne moterisko'? smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2012 09 10, 06:13)
viskas būtų DAR pusė velinio jei ne tos užraitotos baronkos.....man keista, kai šiais laikaias dauguma moterų NORI rengtis kaip vyrai...nuo kada tai gražu, moteriška?....tokie dalykai niekada nebus ant bangos...ateis ir praeis.......bet atsiras kas aklai seks tokius "egzempliorius"  lotuliukas.gif  blink.gif

Jau jus paleido is psichiatrines?nu neilgai si kart palaike g.gif
Atsakyti
Neatsiliekat nuo kritikės smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
"It’s a new era in fashion - there are no rules.

It’s all about the individual and personal style, wearing

high-end, low-end, classic labels, and up-and-coming

designers all together."

— Alexander McQueen

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
jau Rosie Huntington tai tobula, tiek pati, tiek jos stilius bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti