Tęskime
QUOTE(b.nice @ 2012 08 25, 13:06)
Lygiai ta pati norejau parasyt, bet ziuriu ir daugiau parasiusiuju buvo
Agness, bet forumo esme yra plepesiai, todel naturalu, kad cia nebus vien nuotrauku paklodes. Kazkada jau esu rasius, kad kartais noretusi ir kazkokiu komentaru cia Julab, kad jei kazkas paraso "oi, koks grazus derinys" niekam nekliuva, bet va jei kazka ispeiki... Taip, dauguma deriniu isties grazus ir verti tremos, bet buna tokiu, kur pagalvoji, ar jie ideti del to kad grazus, ar tiesiog, kad tai irgi gatves stilius.
QUOTE(zaRAza @ 2012 08 25, 12:39)
Lygiai ta pati norejau parasyt, bet ziuriu ir daugiau parasiusiuju buvo
Agness, bet forumo esme yra plepesiai, todel naturalu, kad cia nebus vien nuotrauku paklodes. Kazkada jau esu rasius, kad kartais noretusi ir kazkokiu komentaru cia Julab, kad jei kazkas paraso "oi, koks grazus derinys" niekam nekliuva, bet va jei kazka ispeiki... Taip, dauguma deriniu isties grazus ir verti tremos, bet buna tokiu, kur pagalvoji, ar jie ideti del to kad grazus, ar tiesiog, kad tai irgi gatves stilius.
mane zavi zmones su isskirtiniu stiliumi pamatyciau gatvej, tai akiu neatitraukciau. todel ir cia smagu tokiu pamatyt. kuriems dzin, ka kiti galvoja. bet jei man tai grazu ir as cia idedu tokiu deriniu, o kazkas juos kritikuoja, tai kritikuojamas yra mano skonio supratimas, o ne tie deriniai. del to, manau, yra beprasmiska kritikuoti sitoj temoj. visai kas kita butu aptarti paskutines mados tendencijas ar ateinancio sezono spalvas - taip, sita tai suprantu
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 08 25, 14:51)
tai kritikuojamas yra mano skonio supratimas, o ne tie deriniai.
Per daug giliai i sirdi imat, manau Konkreciai Jums netaikau, bet kartais buna pagalvoju, jog zmones foto deda vien tam, kad det, visai netasizvelgdami ar jiem patiem tai grazu ar ne
Papildyta:
Va, kad butu kazkas ir i tema
QUOTE(zaRAza @ 2012 08 25, 13:02)
Per daug giliai i sirdi imat, manau Konkreciai Jums netaikau, bet kartais buna pagalvoju, jog zmones foto deda vien tam, kad det, visai netasizvelgdami ar jiem patiem tai grazu ar ne
Papildyta:
Papildyta:
ok, baigiam tada ta tema
grazuolis koks speju italiukas
Papildyta:
O dabar i tema nors pusej europos pernai rudeni buvo madingos kailines liemenes, i lietuva sita mada atslinko ir paplito masiskai tik dabar kadangi sis savaitgalis - paskutinis vasaros savaitgalis, manau visai dera pradet dairytis rudeniniu derinuku
ir seip keletas
Aš irgi labai sutinku, kad daug smagiau kai komentuoja imestas foto nes kažkaip be komentarų sausa. tuo labiau, kad dauguma (aš pagal save) deda daugmaž visokias foto, ne tik pagal jų standartus su gražiais deriniais..
QUOTE(AgnessBelle @ 2012 08 25, 15:10)
O dabar i tema nors pusej europos pernai rudeni buvo madingos kailines liemenes, i lietuva sita mada atslinko ir paplito masiskai tik dabar kadangi sis savaitgalis - paskutinis vasaros savaitgalis, manau visai dera pradet dairytis rudeniniu derinuku
Aš jau senokai dairausi kailinės liemenės, tik vis neprisirušdavau nusipirkti, nes nesugalvodavau su kuo derinti Ačiū už derinius